Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳
Ulan tekstil sektöründe çalışıyorum; biliyorsun, istediğim gibi gömlek bulamadım deyip dert ediyorsun. Vallahi senin gibi deliyi nereden buldum da kanka oldum, harbi zır delisin kanka, sen benim kankamsın, benim. Her şeyinde ömür boyu yanındayım inşAllah. Onun için tozutma, ne olur.
8 tane model yolladım efendim, beğenmezseniz daha da fazla yollayabilirim. Sürüsüne bereket sarı gömlek var. Allah'ın delisi, gömleklerin hepsi bizim bölümden geçiyor. Ne istiyorsan buluruz kanka, bütün mağazalara da baktırırım Türkiye'den.
Büyüdüğüne inanmak çok zor geliyor be Cengiz'im, market alışverişi sonrası poşeti kaptın; ben taşırım, dedin. 15 yaşında koca delikanlı olduğuna inanmak zor geliyor. Allah'ım; tüm çocuklarımıza, sağlıklı, uzun, bereketli, çok güzel ömür ihsan eylesin.
İyi ki sizin için uykumdan olmadım, rezil herifler, şut çekmeyi bilmeyen kepazeler... Utanın be Avrupa ülkesi bile yoktu grupta, 2002 takımı olaydı, bunları parçalardı. Rezil Milli takım, saçınız kadar oyununuza da özen gösterseydiniz. ️
O (benim eski hayatım lise sona gelmeden önceki ben) Allah sana bircok bela verdi seni uyardı hayatın mahvaldo imkansız şeyler gerçek oldu ve senin korktuğun şeyler ama sonunda Allah'a tövbe edince büyük ihtimalle seni affetti ona sevgini göster o seni koruyacaktır eskiden koştuğun şirkin bedelini dünyada cezasini cekmis olman ve bitmis olmasi dilegiyle.
Morimbu mezarlığındaki gökyüzünden; " 2 İmola'yı da ardında bıraktın evlat, reflekslerin çok gelişmiş ve soğukkanlılığın çok artmış. Senin lakabın artık "Ice Man" dir. Helal olsun evlat.
Ayrton Senna
Kupa bardak koleksiyonumda 3. ülkeyi de devirdik. Deniz, Allah ne muradın varsa versin kanka, o kadar mutlu oldum ki... Sırf benim için Londra'dan getirdin, bütün ısrarlarıma rağmen parasını da almadın. Kahveni yarın alacağım inşAllah, dünyadaki en büyük fanının ben olduğum Brezilyalı efsanevi Formula-1 pilotu Ayrton Senna; tövbe estağfurullah, mezarından kalkacak olsa, inan bu kadar sevinirdim, çok ama çok teşekkür ederim. ️️ Beste, sen de İspanya'ya İnşAllah gideceksin. Ne olursun Real Madrid ve Barcelona'yı getir. Kıyamete kadar sana dua ettiririm, delinin işi ne olur? Futbol. ️️
@alitzelll🌈, Ne çabuk bitirdin kanka ya. 🖊 Ama ben sana demiştim, "Onun finali tarihe geçti, öyle bir final yok diye. Bir kitap görseli ve yorumunu bana özelden iletmenizi rica edeceğim kanka, ellerine gözlerine sağlık. 🖊