Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Gül ki güller açsın gülesim yanağında...

Neyim olursan ol.
Sakın hayal kırıklığım olma, orası cok kalabalık taniyamam seni...

Kacta gelelim diye mesaj atiyorlar 9 da dedim, istersn simdi gelelim orda yatalim dediler bende yatak yorgan ugrastirmayin ben uyanınca mesaj atarim dedim😂😂😂

Canım kankam ben senle ağlarım ama biz hep gülelim bize yakışıyor♥️

Boşa geçmiş zaman...

Başka şeylerle oyalan😉

Yolun açık olsun Sergen Hoca'm, hocalığına hayran olmasam da delikanlılığına hayranım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bio
Hayırlı işler bol güneşler😂😂😂😂

Kendi çalıp kendin oynuyor sal gitsin,😂 Abdurrahman dayııııııı😂

Zuzu'm, güzel kızım benim, mahalleden içeri girdiğimde o bana doğru koşuşun, beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsın kedilerin kraliçesi. :)

@Dilhun, Ay canım benim :( Nereye gitti acaba? Benim 7-8 kedi sokaktalar, hepsine ben bakıyorum; bizim bahçeye mama kabı ve su kabı aldım. Ama en sevdiğim Zuzu, siyah-beyaz Beşiktaş'lı kedim. :) Annem bıraksa onu eve alacağım da bırakmıyor. :) Dışarıda besle diyor. 1 kere kayboldu çıldırdım, gece yarısı aradım. Öbür kedilerden gizli cama geliyor, ona düşkünüm biliyor. Özel baktırıyor kendine. :D

Bi bilsem 😐 Nefret ediyorum böyle alışıpta bi şeylerin hayatımdan çıkmasına 🙁

O zamanlar bir kediydi evet.Şimdi nüfus epey arttı 😁.Keyifleri yerinde onların.Bahsettiğim mahalleden 🐈‍⬛

Üst Alt