Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Yaşını başını almış 35 yaşındaki adam yaprak dökümündeki ali rıza bey gibi tiripten tiribe giriyor. Yıllarımı çürüttü. Yeni vardım farkına

Burası sanal bir ortam ve çoğumuz burada rahatlamak ve bilgi edinmek için bulunuyoruz. Lütfen gerçek hayatla ilgili sohbet arasında verdiğim örnekleri üzerinize alınmayın. 🙏👍

Öncelikle müşterinle, adam gibi konuşmayı öğreneceksin. Gönderdiğin kupa bardaktaki baskı rezalet, sana durumu izah ediyorum, "Dolap'a itiraz ediyoruz, keyfi iade almıyoruz. " dedin. Madem ürününe o kadar güveniyorsun, niye benim yazdığım yorumları herkesin göreceği şekilde yapmadın da sadece ikimizin göreceği şekilde yaptın, sonuç ne? "Dolap" beni haklı buldu ve ürünü iadeye verdim; biz dik durup hakkımızı savunmayı Ayrton Senna'dan öğrendik. İnsan gibi konuşmuş olsaydın, belki de iade etmeyecektim. Bu da sana ders olsun bay satıcı, yoksa Ayrton Senna'lı kupa bardağı ölür de geriye yollamazdım.

Üst Alt