Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Güzel bir gündü,çok teşekkür ederim..gülüşü ömre bedel güzel prensesim 🥰🤗

Anlatamasamda duygularımda seni süsledim
İçimde yağan yagmurlara seni gizledim
Gözlerinde doğarken ufkunda seni izledim
Sol yanimda tatlı bir sızı şimdiden seni çok özledim🌹🌹🌹İmza/Oğuzhan

Monaco savunmasında maşAllah, Ayrton Senna'nın kız versiyonusun; ama bana sökmez. En kısa sürede damalı bayrağı görüp Estoril'e geçeceğim. Anladın sen canım. 😁🥰😉🙈🏎🏆🏁

İyi olmana çok sevindim MeTePe hocam, mailime döndüğün için teşekkürler.

Tansu! Senin yüzünden ben de elendim. Sana dizini kır, elini ileri bırakarak vücudun gergin at, dedim. Dizini direk gibi tutarsan, tabii ki deviremezsin kukaları. :(:( Sen de âlemsin Muaz, sen kısa pantolonla gezerken, abin oynuyordu. Herhalde yapacak Bowling'i . :D

O atışlar senin içindi canım, senin verdiğin enerji içindi. :) Hepsini yıkan 2 kişiden biri oldum ama Tansu'nun yüzünden gittik. :( Pilot görevini yaptı kuzum. :D :love:

Yıldızları avuçlayacak kadar cesur, ama her defasında yeryüzünün gerçekliğiyle yüzleşen, hayatta ama hep biraz eksik kalan…

Yolun açık olsun Âdemciğim; böyle bir kavgayla işten ayrılmanın istemezdim, ama bir yandan da takdir ettim. Delikanlı çocukmuşsun kendini ezdirmedin, her ne kadar yaptığın telefon görüşmesi doğru olmasa da hakkını savunman çok güzel oldu. Sabah sabah benim de sinirim çok bozuldu. İyi ki sen arabadan inmedin, yoksa kavgayı ayırmak zorunda kalacaktım. O kişiyi şikayet ettim, akşam iş veren çalışanı olduğum için çok saygılı davrandı. Bana öyle davranmayı göze alamadı, yeni rotanda en güzel günler senin olsun kardeşim, çok özleyeceğim. 🥹

Kalabalıklar her zaman tehlikelidir.​

İçinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.”

Üst Alt