Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, şeker, tansiyondan %92 raporu olan anneme ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

SELMA47

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba annemin raporu %92 astım şeker tansiyon bi kulağı duymuyor hafiften rapor bu yönde ve iki yıllık araç alabiliyormuyuum?

Rapor 2 yıllık ama bide toyota ya gittim sürekli olması lazım dediler ben nasıl bir yol izlemem laazım çok uzun zaman alıyormu alım işlemleri?

NİSAN 2015 GÜNCEL: "Engelli sağlık kurulu raporunda, raporun süresiz olduğunun belirtilmesi halinde herhangi bir tarihle sınırlı olmaksızın; belirli süre içinde geçerli olduğunun belirtilmesi halinde, raporun süresinin bitimine altı aydan az bir süre kalmaması kaydıyla, bu süre içinde, ilk iktisabı yapılacak taşıtlar bakımından söz konusu raporlara dayanılarak istisnadan yararlanılabilir.

Süreli raporlara dayanılarak istisnadan yararlanılması halinde, raporun süre bitiminde ÖTV istisnasının devamı için yeni rapor ibrazı aranmaz. "

Üst Alt