Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Benim ilk tercihim eve 5 dk mesafedeki okul 😊

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayrlisi arkadaslar bukadar beklediginize deger ins rahat calisma ortami saglarlar hepinize

okul yazmadım ama herkesi okullara vermişler atandığım okula gittim gayet sıcak karşıladılar yarın sabah başlıyorum kısmetse

Hayirli olsun hepimize 😊

Az önce okuldan geldim.. müdür yokmuş yardımcısı ile görüştüm.. henüz bize gelen bir yazı yok yarın tekrar gel dedi.. bu ne demek şimdi ? benim kararnamem oraya gitmemiş mi ?

Bana oyle demislerdi mudur beyde yoktu 4 tekrar gel dediler gittim yazim gelmis evrak islerini hallettim yarin bankaya gidip hesap actircam mudur beyle tanistim sana beden isleri vermeyiz dedi bakalim simdilik bi sıkıntı yok

Atama bugün düştü, ben ordayken gelmemişti, yarım saat sonra müdürün yanındayken geldi yazı kaydı kuydu yaptık işte, yarın sabah işbaşı hayırlısıyla. Bende de bi sıkıntı yok şimdilik, banka işini konuşmadık yarın bakalım.

Benmde kararnamem okula ulasmamisti okuldan beni ilce mem e gonderdiler bn kendm alip okula getrdim kararnamesi glmeyenler ilceye gtsin

ben göreve başladım çok şükür şimdilik boş boş duruyorum bir masa ayarladılar birde bilgisayar ayarlayacaklar yazışmalar dilekçeler gelen ve giden evrak gibi işlere bakacağım şükürler olsun ALLAH herkesin gönlüne göre versin görevimize nazar değmesin inşallah

davetsiz

bende ilk gün öyle idim şimdi rahatım ama işler yoğunlaştığıda nefes alamazsın iş yokken de canın sıkılır kendimden bilirim

bayz Ankara Mamak İlçe müdürlüğünün e-maillerinde sıkıntı olduğu için atandığım okula kararnameyi gönderememişler.. Okul gittim beni sıcak karşıladılar.. Okulun Müdürü benim Mezun olduğum okulda müdürlük yapmış... oradaki bütün hocalarımızı tanıyor..

müdür temizlik işi yaparsın yerlere paspas atarsın dedi bana.. bugünde okuldakı memur ilçe milli eğitime benım kararnamemi almaya gitti.. yarın sabah 8'de iş başı yapıyorum.. yapacak bişi yok müdüre rahatsızlıklarımı anlatmama rağmen temizlik işi yapacaksın dedi.. masabaşı işi yapacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum.. her okulun müdürü aynı değilmiş.. dayanamazsam bırakır giderim.. bende bel fıtığı var

Zamanın Ötesinde

bu tabi müdürün insafsızlığı milli eğitime yer değişim hakkınız var şikayette bulunup başka yere aldırttabilisiniz bana öyle demişlerdi

Beni bugun ilce milli egitime cagirdilar lise bilgisayar bolumu oldugum icin mudur bey ve orda calisanlar gel burda memurluk yap dedi bende ev uzak oldugu icin kabul etmeyi dusunmuyorum okulum cok yakin ve mudurum de gayet iyi sana oda veririz ogrenci islerini yaparsin seni yormayiz dedi

Zamanın Ötesinde okulda memura ihtiyaç olmamış olabilir, hizmetliye ihtiyaç olabilir, kadrolu hizmetli ve memur okullarda çok az, belki de tek kadrolu hizmetli sen olabilirsin okulda, genelde şirket üzerinden çalışıyor millet.

Beklentilerini büyüterek gittiğin için memnuniyetsizsin gibi geldi bana, yani en kötü ihtimali hesap etmelisin ki o da en fazla yerleri paspas. Amirin huyu ve kafası bu görevlendirmede ne kadar etkiliyse senin de payın böyle bir karar almasında rol oynuyor. Nelerden anladığını, neler yapabileceğini, daha önce neler yaptın ettin, kibar ve yumuşak bir dille anlatırsan iki tarafında memnun olacağı bir sonuç olabilir.

Bak örneğin açıköğretim bürosuna gittiğinde, düzgün insanları büroya koyuyorlar, yontulmamış hot zot eden adamları da depoya sürüyorlar. Tipik işgücü dağılımı böyle oluyor her yerde.

Yani hemen pes etme, bel fıtığın varsa, bel fıtığı olan biri gibi temizlik yap, sabote etme ama elinden geleni yap kendine zarar vermeden. Fıtık bir özür değil, git hastaneden rapor al, koy önlerine, sıra kaldıramayacağını kanıtlamış olursun. Gözünü korkutma hemen çok esnek bir kadro, bildiğin ve yapabildiğin şeyleri kapmaya çalış ki yapabildiğini görsünler ve oraya kaydırsınlar seni. Unutma tamamen random alındık bu işe ve sıfır kalifiyeyiz devletin gözünde, zamanla kendini geliştir ve devam et derim biraderim. Açıktan üniversiteni de oku, yükselmeni kolaylaştırır. İyice gözlemle millet neler yapıyor, ben de yapabilir miyim diye yokla.

Daha iyi bir alternatifin yoksa bırakma ne olursa olsun.

Baktın cidden olmuyor ve tamamen amirinden kaynaklı bir sıkıntı var, ne zaman açılırsa tayin istersin başka yerde denersin.

bayz okulda 4 tane hizmetli varmış müdür söyledi.. kadrolumu yoksa taşeron mu onu bilmiyorum.. 2 tanede kadın memur var.. birde ben varım.. bana Bilgisayardan anlıyor musun diye sordu.. bende üst düzey PC kullanabılıyorum dedim.. oda direkt konuyu değiştirdi işi temizliğe falan getirdi.. bende sadece işitme kaybı yok bel fıtığımda var dedim uzun süre ayakta kalamıyorum dedim.. oda öyle ağır iş olmaz yerleri paspaslarsın süpürürsün falan dedi.. laf dinletemedim adama..

evet beklentim yüksekti hayal kırıklığına uğradım.. alternatif bir işim yok.. ama dayanamazsam ardıma bakmadan giderim.. öyle bir huyum var

Zamanın Ötesinde hayırlısı olsun. Okulda engelli hizmetliler masa başı iş yapar dediler maalesef.Öğrenciler tuvaletindeki tasa sışmışlar.Anlıcanız pok bile temizliyorum.Her gün okulu paspas yapıyorum.Tuvaletleri yıkıyorum.Bahçeye çıkıp öğrencilerin çöplerini temizliyorum.O kadar kıl oluyorum ki;17 yaşında eşek kadar adam gözlerime bakarak ayran kutusunu,bisküvi kabını yere atıyor.Defalarca uyardın ziplemiyorlar.Ben inanın keşke 3, atamayı bekleseydim 78 küsür puanım.Bence puanlar düşecek.Referandum da yapılacakmış nisanda.Bence 3 aralıkta engelli alımı olur.Olmazsa dahi 2017/1 ekpss yi ocak şubat gibi yaparlar.Referandumdan önce....Gökten şeftali yağsa kucağıma hıyar düşer. :)

merhaba kardeşim,
hizmetli memur olarak beklentin çok büyüktü belli oluyor yazdıklarından.
Senin istediğin masa başı rahat bir işim olsun sabah geleyim akşam gideyim istiyorsun, ayrıca bel fıtığım var diyorsun ya kesinlikle inanmadım sana :)
Sebat etmeyi bilmiyorsun 20 li yaşlarda genç birisin hayatın zorluklarını yaşamadan rahat etmek istiyorsun en baştan, genç yaşta eline fırsat geçmiş, sebat et sabırlı ol.

xpitonxd çalış oku al puanını memur ol . bak keyfine :D :D :D :D . bak ben lisans mezunu olduğuma pişman oldum bileydim önlisans kalırdım önlisans daha kolay atanıyor :D

asadas05

Aynen katılıyorum kardeşim sana, ben de 2010 yılında hizmetli olarak atandım yürüme engelliyim tekerlekli sandalye kullanarak hayatımı idame ediyorum. Ben yaşadıklarımı anlatsam kitap olur. Daha sonra azmettim görevde yükselme sınavı ile VHKİ kadrosuna geçtim.
@Zamanın Ötesinde eğer bel fıtığın var ise " tam teşekküllü bir hastaneden çalıştırılamayacağı iş alanları ile ilgili bir rapor al, çalışamayacak kadar bel fıtığın var ise alırsın o raporu" o zaman masa başı iş isteyebilirsin. Ama bu şartlarda yapmak mecburiyetindesin.

Herkeze hayrli olsun yeni isi benm merak ettigim;Bu calisamicamiz isler ile ilgili raporu nasil alabiliriz tekrardan heyete girip kurul raporumu almamiz gerekli yoksa ilgili branstan bole yapamayacagi islerin yazili oldugu bi rapor almamiz yeterlimi?

gercexs bazı durumlarda düzeltme yapılabiliyor örneğin istihdam işareti yoksa işaretlenebiliyor ancak bu dediğiniz yapılırmı bilmem il sağlık müdi arayıp sorun çünkü her ilde bile değişebiliyor

Üst Alt