Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Sizin sucunuz degil tabiki boyle sinirlerin gerildi bi ortamda maasimi alacam demek bizleri iyice geriyor kimseye de firca atmak haddime degil

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse ankara valiniz adam akıllı onaylasın tez zamanda göreve başlayın

Arkadaşlar ben yarın öğleden sonra meb'e gitmeyi düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa topluca gidersek belki bir etkisi olur.

Arkadaşlar siz nasıl örgütlenip il milli eğitime,kaymakamlığa,valiliğe gitmiyorsunuz.Bütün illerde atananlar iş başı yaptı siz hala eylem de bulunmuyorsunuz.

Ayrıca atanamayan arkadaşlar https://www.bimer.gov.tr/ ye yazın.3 Aralık Uluslararası Engelliler günü dür.Malum referandum da var.Engelliler gününde atama isteyin.Açıkta kalan 20 binin üstünde kadro var.Bu kadrolar boş.Hademesi olmayan okullar var arkadaşlar.Memur açığı olan bir sürü kurum var.Bence fırsat bu fırsat sesinizi duyurun.Ben çalıştığım halde yazdım,sizde yazın.

Arkadaşlar saat 3'de buluşup Meb'e gidelim gelmek isteyen varmı ?

arkadaşlar bende pazartesi gideceğim bugün gelemiyorum ama gönlüm sizinle hayırlı haberlenirinizi bekliyorum

Bende pazartesi gideceğim.. insallah güzel haberler verirsiniz de gitmek zorunda kalmayız..

Arkadaşlar 3 arkadaş mebdeyiz. Yine aynı şeyler söylendi. İmzaları ıslak imzalı olarak bekliyoruz. Vali değiştiği icin isler uzadı dediler. Önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz

ne diyelim hakkımızda hayırlısı pazartesi birde ben gideyim bakalım ne olacak

Bende öğlenden beri arıyorum sürekli meşgül çalıyor. Ne imzaymış be arkadaş;(

Arkadaslar Bimeri Aradim Vali Bey Milli egitimle Alakali Bazi evraklari imzalamis Tebligatlar gonderilmeye baslaniyormus haftaya ulasmis Olur dedi Onlarinda Atanan arkadaslari varmis Milli egitimle alakli Ogretmenlerde aramis kararname icin bu bakimdan biraz daha hizlandirilir Carsambaya gelmezse Ara ben Gerekli yere ulasrim ded

UMARIM BİZİ İLGİLENDİRMİYODUR SON DAKİKA GEÇİLDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Mehmet Müezzinoğlu kamuya alımları belirli bir süreliğine dondurduklarını açıkladı.

NTV canlı yayınında konuşan Müezzinoğlu ayrıca, önümüzdeki dönemde kamuya personel alımında cimri davranacaklarını söyledi.

Kaynak:Bakan Müezzinoğlu açıkladı: Kamuya alımlar donduruldu

inşallah bizi etkilemez şu ankara valisinin yaptığına bak bize tüm şehirler başladı bir tek biz kaldık şimdide kamuya alımlar donduruldu ALLAHIM sen bize yardım et

Bizi etkilemez arkadaşlar.. bizimle alakası yok.. biz atandık evraklarımızı verdik.. yerlerimiz belli oldu.. sadece imzaya kaldı tebliğat gelecek.. haberin bizimle alakası yok..

İnsallah etkilemez ben de öyle umut ediyorum ama kalkıp ertelendi deseler elimiz kolumuz bağlanıcak şikayet edebilceğimiz bir yerde yok.

böyle haksızlık hiç görmedim diğer şehirler 15 gün önce göreve başladı

Bu haberin bizimle ne alakasi var anlamadim

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar Dun Ikindin Bir Arkadasimiz Daha Konusmus Valilikle Pazartesi Sistem Bakabilirsiniz Demis...Varsa Baska Bilgisi Olan Paylassin Bende Bimerle Konustum Bazi Evraklarin Imzalandigi Tebliatlarin Yollanmaya Basladigini Soylediler..

kardeşim inşallah bu kamuya alımların dondurulması bizi etkilemez araya hafta sonu girdi kimse ye soramıyoruz

Kardeslerim Bu Durdurmanin Alakasi Yok Bizim Ilk Kadro maliye Bakanligindan Gelirmis Bizim Sadece Gorev Yeri imzasi Kaldi son asamadayiz...Kamuya Alim Full durdu Degil Memurda Azalma Olucak Tercih donemi Kalkmiyor Sadece Alim az Bunla Sadece Gelecek Atamalarda sayi az Olucak

Üst Alt