Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Bendede yok mail falanda bunedir böyle yaa ne kadar uzattılar böyle imzalasalarda başlasak artık arkadaşlar alacagı parayı hesaplamaya başlamış biz daha yerimizde sayıp duruyoruz.

Her hafta diger haftaya atiyorlar en sevmedigim sey belirsizlik

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabırlı olun diyen arkadaşlarında sabırı kalmadı. Vallahi aynen öyle pazartesi arıyorum haftaya pazartesi arayın diyorlar;(( çok ilginç...

Bu isler uzun suruyorsa desinlerki atiyorum 2 ay sonra şu gun is basi yapilacak herkeste kendini isini gucunu ona gore hazirlar

Benimde bir sürü hastane işlerim vardı ha başladık ha başlıyoruz diye ertelemiştim keşke ertelemeseydim. Şimdiye hepsini hallederdim Daha da ne zaman iş başı yapacagımız tam bir muamma:(

Sonumuz hayr olur insallah

er yada geç işbaşı yaparsınız inşallah en iyi görev gelir

Teşekürler özer bey bizde artık öyle umut ediyoruz geç oluyo güç bari olmasın. Doğru düzgün işlere versinler bizleri.

Arkadaşlar arayan soran var mı bugün Ankara Meb'i

öğleden sonra arayalım arkadaşlar dün ben ve 2 arkadaş valiliğe gittik vali yardımcısı süleyman beyin sekreteri bir türlü süleyman beyle görüştürmüyor bizi bize devamlı il meb e gidin diyor benimle beraber il meb e gelmek isteyen varmı il meb müdürü ile görüşelim

Bilseler sasarim zaten

Arkadaşlar bugün aradım düşüremedim. Arayan haber alan oldumu bugün

ankara valisi çok yavaş bee benilk maaşımı alıyorum sizde tık yok ben böyle valiyi var ya neyse :mad:

Arkadaşlar bugün sabah 10 gibi aradığımızda hala onayda dediler..Bilgilerinize

bu haftayı unutun arkadaşlar pazartesi öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum meb e

Bende buğün öğleden önce konuştum. Yarın öğleden sonra bir daha arayın dedi.

İyice suyunu çıkardılar artık.. Millet maaş alacak biz daha iş başı yapmadık

Baksaniza nispet yapiyorlar biz maasimizi bile aliyoruz diye

arkadaşlar nereleri yazdınız belki çalışma arkadaşı oluruz ben bu forumdan biri ile ilk tercihimiz keçiören ilçe meb ikinci tercihim il meb

aynı tercihleri yapmışız keçiören il yenimahalle bende

Evet bakalım kardeşim hayırlısıyla atanırız şu belirsizlik biterde hepimiz rahat bir nefes alırız

yav ben sizlerin hakkınızı aramaya çalışıyorum maaş umrumda değil nispet asla yapmıyorum.sizin valiniz yavaşsa ne suçum var ben izmirdeyim bayram haftası hemen onayladı vali perşembe işbaşı yap dediler bornova ilçe mebde ankara valisi ve ankara il mebe fırca atın ayıpdır

Üst Alt