Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?
Bendede yok mail falanda bunedir böyle yaa ne kadar uzattılar böyle imzalasalarda başlasak artık arkadaşlar alacagı parayı hesaplamaya başlamış biz daha yerimizde sayıp duruyoruz.
Benimde bir sürü hastane işlerim vardı ha başladık ha başlıyoruz diye ertelemiştim keşke ertelemeseydim. Şimdiye hepsini hallederdim Daha da ne zaman iş başı yapacagımız tam bir muamma
öğleden sonra arayalım arkadaşlar dün ben ve 2 arkadaş valiliğe gittik vali yardımcısı süleyman beyin sekreteri bir türlü süleyman beyle görüştürmüyor bizi bize devamlı il meb e gidin diyor benimle beraber il meb e gelmek isteyen varmı il meb müdürü ile görüşelim
yav ben sizlerin hakkınızı aramaya çalışıyorum maaş umrumda değil nispet asla yapmıyorum.sizin valiniz yavaşsa ne suçum var ben izmirdeyim bayram haftası hemen onayladı vali perşembe işbaşı yap dediler bornova ilçe mebde ankara valisi ve ankara il mebe fırca atın ayıpdır