Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Valilik Mebe Gondercekmis Ve Bunuda imzalanan kararnamelerin Duyurusunu Yapiyor Gecen hafta Imza Cumartesi Gunu Imzalanmis Zaten...Valilinin Geri Gondermesi hem Islak Hemde Elektronik Imza Halinde Istemis O Baskada Bisey Yok

Şimdi ankara meb ile telefonda görüştüm yarın tekrar arayın dediler. İlk defa haftaya arayın demediler;)

o zaman yarın meb e gitmek daha mantıklı telefonla aramak yerine yine de bugün öğleden sonra tekrar arayalım

Aynen öğleden sonrada tekrar aramak lazım ama gerçekten çok uzadı, açıklasalarda kurtulsak.

Yarindan umutluyum

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende bügün aradım yarın arayın yerlerınızı söylicez dedi hayırlısıyla baslıyalım artık

Arkadaslar az once aradim yarin arayin gorev yerlerinizi soylucez gidip baslicaksiniz dedi

Şimdi MEB'i aradım.. Yarın bizi tekrar arayın yerlerinizi söyleyeceğiz ve işe başlayacaksınız dedi :) Allaha şükürler olsun..

inşallah dedikleri gibi olur yine son dakika bi bok çıkmaz

ankara valiniz neden böyle yavaştan aldı.yoksa şu an görev başındaydınız böyle valiye yazıklar olsun.ben izmirdeyim izmir valisi hemen onayladı ve görev başındayım
hepinize geçde olsa hayırlı olsun.

Günaydın arkadaşlar ankara meb i arayıp düşüren yerini öğrenen varmı aceba ben arıyorum sürekli meşgul nasıl düşüreceğiz bu hattı.

sen hiç sabah dan devlet kurumuna gitmemişsin şimdi kahvaltı yapıyorlar ne yaparsan yap memuru 9 dan önce çalıştıramazsın

ben öğrendim okula vermişler hiç okul tercih etmemiştim ben

Tebligat yokmus tanidik bi okul muduru var o hangi okula atandiysak oranin sistemine dusuyor atamaniz dedi

Beni de ilçe müdürlüğüne atamamışlar, evin önündeki ilkokula vermişler, tebligat gönderilmiş ama beklemeden gidip başlayabilirsiniz dediler. Şimdi gidip müdürle bir görme engelli okulda ne iş yapar üzerine konulu film çekecez belli ki...

Keçiöreni tercih edenler bana ulaşabilir...

Evrakları teslim ederken verdikleri numarayı.

Üst Alt