Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

artık başlayacağım bunlara da yapacakları atamaya da dalga geçiyorlar resmen bizimle

ben evrakları teslim ederken oradakı kız bana eylülün sonu ya da ekimin ilk haftası iş başı yaparsın demişti.. bugün ekimin 4 'ü.. ekimin ilk haftası diyorsa yani ekimin ilk 7 günü içinde belli olur.. bugün ayın 4'ü ise, 3 gün kaldı.. kadının dediği doğru.. perşembe ve cuma belli olur..

sabredelim :)

Cuma tebligat gelir pazartesi is basi olur bence

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın Gonlu Guzel Kardeslerim Sabahi Serifleriniz Hayr Olsun :) Umut Dolu Haberler Duymak Dileklerimle

arkadaşlar sabah dan aramayalım öğleden sonra arayalım şimdi ararsak yine aynı şeyleri duyarız

arkadaşlar bugün saat 14:00 dan sonra lütfen arayalım ankara meb i

Arkadaşlar Acele etmeyin perşembe ve cuma'ya tebliğat gelir, pazartesi günü iş başı yaparız.. biraz sabır

Ergin Erim ben evrakları teslim ederken oradakı kişi ekimin ilk haftası başlarsın demişti.. daha ekimin 5.ci günündeyiz yarın ya da cuma günü belli olur herşey.. cuma tebliğat gelir tahminimce.. pazartesi günüde iş başı olur

hala belli olmadı mı arkadaşlar? ayın 15'i geliyor bari ona yetişin maaş alın

Arkadaşlar şimdi bende aradım santral düştü birimi aktardılar fakat çaldı çaldı açan olmadı.

Arkadaslar Onemli Olan Valilikten Cikmis Olmasi Bunla Alakali Vali Yardimcisi Bakiyormus Nosunu Vereyim Onun Sekreteri Soyluyor Imzadan Cikip Cikmadigini

0312 306 66 28 Suleyman Bey Imza Bu Vali Yardimcimizin Kontrolundeymis ciktiysa mebe gideriz..

Valilik Bu Vali Yardimcisina Yonlendirdi Kararname Imzasi Ekpss Imza Yetkisi Bundaymis Ben Pazartesi Konusmutum Size Zamet Arayin Arkadaslar...

vallahi kardeş aradım bir bayan çıktı bizimle alakası yok dedi il milli eğitimi arayın dedi dedimki il milli eğitim valilikte imzada diyor dedim yok öyle birşey olsa niye söylemeyeyim diyor

Üst Alt