Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

bugün öğleden sonra ankara meb e gidelim arkadaşlar

Aynen arkadaşlar Ankara meb e gitmek lazım..

bende şuan çankadayım kızılayda buluşup gidelim mi öğle sonu ?

shark sen nerdesin kardeşim bu böyle olmaz bu çarşamba beklenmesin...

Ben de Ankara ulustayım şuan. Şuan çalışıyorum. Vakit bulabilirsem öğleden sonra ile giderim artık

Arkadaşlar bu gün Muğla da hizmetli olarak heyecanla göreve başladım.Ama bana tuvalet dahi temizlettiler.Bu doğrumu yoksa yapmam gerekenler var mı.Resmen temizlik işçisi gibi çalışıyorum.Bana engelliler masa başında çalışır denmişti.

Arkadaşlar gitsekte bişey değişmez gibi çünkü valilikte imzada bizde bekliyoruz diyorlar. Hayırlısıyla vali bey bi imzalasaydı

Engeline göre iş veriyorlarmış kardeşim sen okuldamısın yoksa il yada ilçe müdürlüğünde mi? Allah yardımcın olsun biz kim bilir nelerle karşılaşacagız.

Arkadaşlar Öğle Sonuda Arayalım İmza Muhtemelen Bugün Öğlene Kadar Çıkar Genel Anlamda Okulda Olan arkadaşlarımız baya perişan haldeler milli eğitim müdürülükleri nasıl acaba?

Evet bende yeni atandım sakaryaya engeline göre iş veriliyor

Arkadaslar face grubunda bir arkadasimiz vali ozel kalemi aramis. İmza ogleden sonra cikacak denmis. Bilginize..

Eren bende sabah valiliğin yazıişleriyle konuştum durumu anlattım atandığınız kurumu arayın dediler. Benim tahminimde akşama kadar imzalanır.

shark kardeş kesin bilgimi insanları boşyere umutlandırmayalım çok günah

Adamlar imzada diyor bizlerde bekliyoruz sizin gibi diyor kesin bir bilgi yok kimseyi ümitlendirdiğimiz falan da yok yukardada yazdıgım gibi benim tahminim akşama kadar imzalanır dedim. Kesin bir bilgi istiyorsan vali bey e ulaşıp ona sorman lazım ne zaman imzalıyacaksınız diye.

davetsiz

Dostum yazdigim gibi facedeki arkadasin soyledigini yazdim ama yalan soyleyecegini sanmam

birazcık sabırlı olun arkadaşlar evrakları verirken söylediler zaten ekimin ilk haftası diye

@NaftalinKokusu[FONT=sans-serif] arkadaşım benim ruhsal ve duygusal ,tehlikeli işlerde çalıştırılamaz engelim.Ben anlamadım nasıl lise nasıl okul, tuvaletin eşiğine sı....lar..Pok temizliyom resmen...Lütfen yepmam gereken izlemem gereken yolvarsa yardımcı olun..[/FONT]

Şimdi aradım mebi Valide onada dedi arkadaşlar haftasonuna doğru belli olur gelmeniz bişey ifade etmez dediler bende bugün gidecektim.

Az önce tekrar aradım hala imzada diyorlar. Meb e gidip soran oldumu aceba?

arkadaşlar ankara valiliğinin resmi sitesine girip sayın valimize mesaj atın ben az önce attım belki faydası olur şöyle yazdım

sayın valim selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum sayın valim ekpss ile milli eğitim bakanlığına atandım tüm şehirler atamaları yaptı göreve başlattı personeli bir tek ankara kaldı il milli eğitim müdürlüğünü arıyoruz valilikte onayda diyorlar sayın valim biz engelli kardeşlerinizi unutmayın bizi de atayın imzalarımızı atın tekrar saygılar sunarım.

Üst Alt