Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Ankara Meb Bugun Yada Pazartesi Belli Olur

Arkadaslar Dakikam Yok Valilikten Kararname Gelmistir Zaten Ankara meb gun Icersinde Gelmesi Lazim

inşallah bi ankara kaldı zaten sen ankaranın neresindensin ergin

Ben az önce konuştum valilikte onayda beklemekteyiz dediler. Büyük ihtimal pazartesi dediler ama tahminimce buğün öğleden sonrada belli olabilir. Öğleden sonra birdaha aramak lazım.

Ben Bahcelievlerdeyim Cankaya Dakikam Yok Olsa Ariycam Cuma Demislerdi Simdiye Onaylanmis Olabilir Ararmisin Dakikan Varsa Zaten Haftaya Baslartirlarda

biraz önce aramış bi arkadaş pazartesi kesin demişler

Pazartesi Gelir Sali Baslatirlarda İşte Buraya Katilim Fazla O Yuzden Bu sorun Ama Cidden Ariza Insan Cok Ordakilerde Insan Gecen Vardim Bir Arkadas Aradi Beni Attinizda haberim mi yok diyor..

Siz Okul Mu Yazdiniz Arkadaşlar Meb mi ? Okulda Hizmetli Kadrosu Olma Ihtimalin Yuksek Mebte Zaten Taseron Temizlik Firmasi Var Ben Meb Dedim

Engin sen il meb i mi yazdın bende il ve ilçe müdürlükleri yazmıştım. Sen nerden biliyosun müdürlüklerde taşeron oldugunu benim bildigim kadrolu hizmetlilerde var sanırım

Il ve Ilce Meb Yazdim Bizimde Temizlik Firmasi Var Tamam Yok Demiyorum Ama Taseron Firma Kurumlarda Daha Fazla Ama Okullarda Is kur gelirse gelir Ama Normal Kurumlarin Hepsinde Var..

Hımm anladım hayırlısı artık bi belli olsaydı yerlerimiz inşallah herkesin gönlünce olur. Bir haber alan olursa haberdar edin bende bişeyler öğrenirsem yazarım.

Arkadaşlar arayan soran olursa öğleden sonra bilgilendirirse sevinirim. Muhtemelen öğleden sonra validen onayı çıkması lazım. Ona göre iş yerinden çıkışımızı alacağız.

10 dk önce aradım arkadaşlar. Salı veya çarşamba imzadan çıkmasını bekliyoruz dediler. Peki yaptığımız tercihler belli mi çalışma yerlerimiz dedim, imzadan çıkmadan birşey söyleyemem dedi görevli..

shark tebliğat ile mi gönderecekler keşke onuda sorsaydın kardeşim.. mesela İstanbul MEB internet sitesınden duyuru yayınlamış.. acaba bizdede öyle mi olur ?

Ben pazartesi günü öğleden sonra oraya gitmeyi düşünüyorum. O zaman daha detaylı konuşur bilgilendirirm sizleri. Ama bundan önceki aramamda tebligatı göndeririz fakat isterseniz gelip buradan da elden alabilirsiniz dedi.

Ankara MEB 03.10.16'da atamalarınız sonuçlanır demişti, arayalım!

Evet Arkadaslar Ankara Meb Pazartesi Netlik Kavusur Demisti Bu Hafta Umarim Baslariz Artik Yorulduk Her Okul Ankaradan Bekledi Karari Burasi Ankara Oldugu Halde Aciklamadi...Hadi Arayalim Ne Soyledilerse Bu Baslik Altina Yazalim...

Bu nasıl iş yaa az önce Ankara Meb le görüştüm yerler belli oldumu dedim imzada çarşamba günü tekrar arayın dedi kapattı.

Banada pazartesi belli olur demişlerdi. Aradım şimdi işte belli oldumu diye çarşamba tekrar arayın imzada dedi başkada bişey demedi kapattı. Böyle giderse ayın 15 ini bulacak işe başlamamız ama bir iki saat sonra yada öğleden sonra tekrar aramak lazım ben öğleden sonra tekrar ararım başka arayan olursa da haberdar etsin.

Yani En Basindan Bari De Carsamba Diye Insanlarin Umutlariyla Oynama demi Yani? Ogleden Sonra Arayalim Carsambaya Kalmazda Hani Bugun Dese Arayip Duracaklar Diye Carsamba Dedi

s.unsal_40

Gardasim Dakikan Varsa Ankara Valiligini Ara Mebe Gerek Yok Valilik soyler ne zaman cikacagini imzadn

Ergin hayırlısıyla bu hafta aranır haftaya kadarda görevine başlarsın, başladıktan sonra 2 aya kalmaz nasıl izin alırım diye düşünüp durursun, gezme fırsatın varken değerlendir ;) panik yapmana gerek yok, işsiz kalmazsın :D

Kardeşim valiliğide aradım şimdi atandığınız kurumu arayın diyorlar. Bekleyip görcez artık hakkımızda hayırlısı

bende Tekirdağ atandım, şu anda görevimin başındayım eğer beni aramalarını bekleseydim hala görevime başlamamış olacaktım.. Tekirdağ MEB'e gittim biz sizi aramayı unuttuk dedi normalde görev yapacağım yer 23'ünde belli olmuş bide bana yalan söylediler zaten dün belli oldu diye düşünün :)

Üst Alt