Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?
Yeni bir gün günaydın bütün arkadaşlara gene herzamanki gibi aradım Ankara Meb i henüz imzada daha imzadan çıkmadı dediler peki ne zaman çıkaçak imzadan bellimi dedim hayır nezaman imzalanacagı belli değil imzada bizde bekliyoruz dediler.
Arkadaşlar Bence Artik Gidip Yuzyuze Konusmanin Zamani Geldide Geciyor Bile 2-3 Arkadas Toplanalim Gidelim Mudurluge En Azindan Yanimizda Arasinlar Yani Koskoca Mudurluk Yazi Islerini Ariyacak
Valiliğin yazı işleriyle dün konuşmuştum ben onlarda diyorki atandığınız kurumu arayın deyip kapattılar. Geçen haftadan beri imzada hergün meb i aramadan bıktık. Bence ankara meb in yapacagı bişey yok vali beyden bitiyor iş bir imzalasa olay bitecek ama bekliyoz işte
Gidelim Arkadaşlar Bizi Dovecek Degiller Kovacak Degiller Hani Bir Imza Bu Kadar Bekletilmez Soralim Onlarada Arasinlar Yazi Isini Bekliyoruz Desinler Arkadaslar 11:00 Gibi Bulusalim Ne Dersiniz?
Valilikte imzadaymış kardeşim bence valilik onaylamadan yani kararnameleri imzalamadan ankara meb bişey yapamaz valilikte sabıka kayıtları ve sağlık raporlarını inceliyor ondan bu kadar uzun sürüyor sonuçta üç beş kişi değil ankaraya başvuran ve işe başlıyacak olan 300 tane adam var.
S.Unsal Kardesim Haklisinda Zaten Meb Bunu Arastiran Yer Iste Hani Bu Bakimdan Bizim Yapacagimiz Varip Valinin Sekreteriyle Konusup Valiye Durumumuzu arz etmek
Arkadaşlar az daha sabır sizi arıcaklar zaten bende meb atandım bende bekledim sabır edelim siz atandanız zaten iki sene bekleriz falan olayı yok valilik ister bir günde isterse beş günde imzalar lütfen sabır.. Hayırlısı ile olsun işiniz aceleyle olmaz yani...
Eli kulağındadır heran herdakika imZalanabilir. Valiliğede gitsek böyle diyeceklerdir. Vali yardımcısını aramakta etkili olacaktır. İnşallah herkesin gönlünce olur iyi insanlarla karşılaşırız umarım.
Yok Sordumda Orda Dedi Hani Zor Degil Kardesim Biz Bu Isi Yapariz Seninle Gel Bulusalim Diyelim Hani Biz Ne Kadar Ustune Dusersek Hizli Olur Kardesim El Elin Esegini Turku Cagira Cagira Aramis
Ya Biz En Azindan Yetkiliyle Goruselim Sorunumuzu Soyleyelim Vali Yardimcisida Ilgileniyormus Onunla O Bizi Aydinlatacak Mebi Aramayla Olmaz Bu..
gelişmelerden benide haberdar edin eğer olumsuz sonuç alırsanız özelden bana ulaşın yalnız bazen işim yoğun olabilir ama genede ulaşın yardımcı olmaya calışacağım haberdar edin