Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

s.unsal_40

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben boluya atandım ama ankarada görev yapmak istiyorum. Dilekçemi bolu il milli eğitime buğün fax çekip, asıllarınıda kargoyla gönderdim sanırım yarın ellerinde olur. Ankara meb in istediği evraklarda hazır elimde bolu görevlendirme yapacakmış ankaraya o yazıyımı beklicem. Yoksa yarın evraklarımı ankara il milli eğitime götürsem kabul ederlermi bu durumda olan varmı? Birde ankaraya evrakları teslim ederken herhangi bir sıkıntı oldumu? Yer falan seçin dedilermi aceba?

Atandığımız yer ne zaman belli olur?

sizin yaptiginiz islemleri gecen hafta bende yaptim bugunde ankara mebe evraklarimi teslim ettim dilekcemi verdigimi soyledim gorevliye tamam dediler evraklarimi aldilar ise baslamaniz ekim ayinin basini bulur dedi

Antalyadaki bayani cuma gunu aradim biz yazinizi bugun yaziyoruz ankaranin pazartesi eline ulasir dedi pazartesi ankara mebi arayip gidin demisti telefonlari surekli mesgul oldugu icin direk gidip verdim ordakilerde gelmis mi diye kontrol falan etmediler ama dilekcemi verdigimi belirttim aldilar

sizin yaptiginiz islemleri gecen hafta bende yaptim bugunde ankara mebe evraklarimi teslim ettim dilekcemi verdigimi soyledim gorevliye tamam dediler evraklarimi aldilar ise baslamaniz ekim ayinin basini bulur dedi

O zaman bizde gidip verebiliriz dilekçenin sonuçunu beklemeye gerek yok o zaman. Peki evrakları verirken başvuru formu doldurdunuz sanırım bişey dedilermi yer seçin falan diye.

Evet 3 okul sectim

Odanin numarasini verdiler isterseniz verebilirim

Okul mu seçmek zorundaymışız başka bi yer seçebiliyozmu ilçe milli eğitimler halk eğitimler falan bunları secemiyozmu? Nerenin numarası atama bölümünün mü siz verinde şu dilekçeyi takip ederiz?

bildiğim kadarıyla, size 3 tane ilçe'den okul gösteriyorlar siz hangi ilçede ve okulda çalışacağınızı kendiniz seçiyorsunuz.. atananlar öyle diyor

Neslihan kocaman : Okul mu seçmek zorundaymışız başka bi yer seçebiliyozmu ilçe milli eğitimler halk eğitimler falan bunları secemiyozmu? Nerenin numarası atama bölümünün mü siz verinde şu dilekçeyi takip edelim.

hayır halk eğitim falan değil.. sadece okul seçebiliyorsunuz birde ilçe seçebiliyorsunuz... atanan ve işe başlayanlar öyle diyorlar

Öyle olmaması lazım sonuçta bir kere istediğimiz yere atanma şansımız yokmu varsa istediğin yere direk vermeleri lazım değilmi?

evet ama size sadece 3 tercih hakkı veriyorlar.. yani sınırsız hakkımız yok.. bunada şükür bence..

Ben okul istedigim icin okulu yazdim onun icin sormadim evraklari teslim ettigim odanin numarasini verdi 223 75 07 personel

Siz okul mu istiyordunuda istediğiniz okulu yazdınız. Okul yazmayıpta ilçe milli eğitim müdürlüklerini yazsak olmazmı aceba?Burası atama bölümünün numarası sanırım.

Neslihanın verdiği numarayı aradım.. Kadın çıktı Dilekçenin olumlu veya olumsuz sonuçlanmasına gerek yok evrakları getirip teslim edin dedi..

Anladım iyi o zaman gidip verelim evrakları bari. Keşke bide okulmu seçeceğiz illaki halk egitim il veya ilçe müdürlükleri falan seçebiliyozmu diyede sorsaydın?

Evet okullar eve yakin oldugu icin okul yazdim evraklari verdigim yerin numarasi

Slm arkadaslar ben ist. Mebe verdim bu gun evrakkarimi il ilce halk egitim veya okul secim size kalmis hepsinide yazabiliyorsunuz sadece okul diye bisey yok.

Saolasın işte bu güzel haber. Kısmet olursa yarın bende ank Meb e teslim edecem.

Ben bugün verdim, ekim başında adrese tebligat gelecekmiş. O değil de mayış neyi baz alacak, tebligatın geldiği günü mü?

Aynı ilde kurum içi yer değiştirme prosedürü nasıl? Hangi durumda gerçekleşebilir?

yanlış bilgi vermemek için hemen yazmadım üstelik internette bulunduğum bölgede aşırı sorun yaratıyor kurada adım çıktı kütahya milli eğitim bakanlığı tüm ilçeler 2 eylül cuma günü kütahya meb müdürlüğüne bizzat gittim yanımda adli sicil kaydı askerlik durum ( belgesi e devletten alabilirsiniz) diploma fotokopisi özürlü sağlık kurulu fotokopisi aslı gibidir onaylı nüfus cüzdanı fotokopisi ve fotoğraf görevli arkadaş görev almak istediğim bir okul veya müdürlük binası sordu duruma uygun binalarda görev yapabilir diye dilekçeye not düştü ve bayram sonrası görevlendirme geldiğinde dilekçeyi ekleyip uygun bir pozisyonda görevlendirme yapılacağını söyledi

Meb ankara ya atananlar buraya

Merhaba arkadaşlar meb ankaraya atananlar yada ankarada göreve başlayacaklar bu başlık altında toplanalım ve nereleri tercih ettiğimizi yazalım

Bende buğün ank Meb e evrakları teslim ettim. Mal bildirim formunu orada veriyorlar. Başvuru formunuda doldurup evraklarla beraber veriyorsunuz. Bayram sonrası tebligat göndereceğiz dediler gene bayram sonu 0 312 223 75 07 nolu telefondanda bilgi alabilirsiniz dediler. Artık bekliyeceğiz Allah herkezin gönlüne göre versin.

Arkadaşlar biraz önce ankara meb personelle görüştüm, yerlerimiz belli oldumu dedim oda hayır daha belli olmadı haftaya tekrar bi arayın dedi. Tebliğat gönderecekmisiniz dedim evet zaten tebliğatta göndereceğiz dedi bilginize.

Ankara MEB'e atananlar sizi arayan oldu mu ? Diğer illere atanan herkesi aramışlar neredeyse.. bizi henüz aramadılar

Ankara MEB'e atanıp, MEB tarafından arananlar lütfen bizide bilgilendirin..

Ben aradım Ankarayı,şu an değerlendirilmede,ekim başında gelişmeler olur tekrar arayın dediler,başkent olduğu için bürokratik işler daha yoğun olur diğer illerle kıyaslama 5-10 gün geç başlarız biz.

Şu an değerlendiriyoruz,ekim başında tekrar arayın

Üst Alt