Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara büyükşehir belediye başkanlığı'na atananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurumlar yavaş yavaş açıklamaya başladı evrakları ankara BSB de biran önce açıklasa artik.

Bugün yarin açıklamaları lazim aile ve sosyal politikalar bakanlığı kültür ve turizm bakanlığı açıklamış 20 ekime kadar evrak teslimat suresi vermisler

20 ekime kadar mı bu daha evrak tamamlama v.s birde bunun evrak teslim sonrası geçecek süre var 1-2 ay da o sürer o zaman başlamamız aralık ocak bulacak sanırım

Şuan itibariyle 4 bakanlık duyuru yaptı fakat bunlarla ilgili Devlet Dersonel Başkanligi internet sayfasında herhangi bir duyuru yok biz oradan nasıl takip edeceğiz

4 bakanlik da 20 ekime kadar sure vermiş diğer kurumlar da tahminen bu tarih civarına kadar sure verir atama tebligatinin gelmesi de en fazla 1 ay suruyormus

Arkadaslar beni aradılar yarin belediyemizin sayfasını takip edin orda yayinliycaz evrakları dediler

Devlet personel Başkanı sayfasında yokki nerden görüyorsunuz arayan yok sanırım

arkadaşlar bende aradım banada yarından sonra dedi ama muhtemelen yarını kastetti büyükşehirin resmi stesini takip edin orada yayımlanacakmış dedi görevli

Herkeze bilgi veriyorlar yarın hayırlısı olsun inşallah

bende arandım yarın büyükşehir belediyesinin resmi sitesinde evrak teslimle ilgili herşey açıklanacak dediler açıklanma saati belli değilmiş
herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.

Arkadaşlar atananlar arasında askerlik yapmamış olan var mi

Ben yapmadım hocam. Bu dönem mezun oldum. Şuan da muaf almaya çalışıyorum. Askeri hastaneler de sağlık bakanlığına bağlanınca işler sıkıntıya girdi. Yalnız şubat ayına kadar askerlikle bir ilişiğim yok.

alpargu

Üniversite mezunlarının 29 yaşına kadar erteleme hakki varmış ne kadar doğru acaba

Benim bildiğim: Mezun olduktan sonra 2 yıl tecil verebiliyorlar. Tecilini uzatmak istiyorsan açık öğretimden bir bölüm seç veya yüksek lisans yap. Bu şekilde tecilin uzar.

Arkadaslar,dün ben gittim bayramdan sonra başlarsınız dediler istenilen evrakları da bugun yarın acıklanacagından bahsettiler büyükşehir sayfasını takip etmemizi soylediler.Birzat kendim gordum liste gelmiştir. İstenilen evraklar;
Ekpss sonuc belgesi
Yerleştirme belgesi
4 adet fotoğraf
Engelli olduguna dahil rapor aslı veya noterli olanı
Atanma dilekçesi(onların verdiğini dolduracagız)
Diplama aslı yada noterlisi
Nufus cüzdani aslı ve fotokobisi

Başka yok mu mal beyanı askerlik bilgisi için

Atanma dilekçesinde askerlik durumunu belirtiyorsun mal beyanı hakkında biesey yok arkadaslar

Arkadaşlar WhatsApp grubu kuralım tel ozelden verin sıkıntıkarımız birlikte cözelim bende atandım

Herkes yorum yazarken öğretim durumu yazsın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt