Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara büyükşehir belediye başkanlığı'na atananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istanbulda engelli işçi almıyorlar abi engelli olacaksın ama sağlamdan daha sağlam olacaksın ve çok çalışacaksın engelsiz engelli arıyorlar
ben çalışıyorum şükür firmadan da çok çok memmunum hepsi aynı olmasa da sıkıntılar büyük

Numaranızı özelden mesaj atarsanız gruba ekleyebilirim.

Ankara Büyükşehire atananlar olarak whatsapp grubu kuruldu.

ankara büyükşehir belediye halen evrakları istemedi 2 ay oldu siteyi takip edin diyorlar sitede duyuru yok.ne olacak böyle

whatsapp ı olmayanlar içinde burda paylaşım yaparmısınız

belgeler açıklandı mı siteyi takip edin diyorlardı halen duyuru yok

çok bekledik umarım yakın zamanda bir duyuru yaparlar

hydrogenflame bir gelişme olursa evrak isteme durumu vs buraya yazarmısınız bilgimiz olsun bilgi paylaşımı yapalım

Belediye ye atanmayıp nedense whatsapp grubuna girmek isteyen kişiler de oldu.Sadece atananlar arkadaşlara özel grup.

Atandıysanız isim atandığınız kadro cep numaranızı özel mesaj olarak bana gönderiniz.

Arkadaşlar ben bugün aradım imza atılmış ama devlet personel kurumundan hangi evraklar istenileceğine dair yazı bekliyorlarmıs o gelir gelmez evrak listesini yayınlayacaklarmış

Benide whatssup grubuna ekler misiniz.bende belediyeye atandim.
05427620205

Formdaki arkadaşlar ankara büyük şehir belediyesine atanan arkadaşlar varsa whatsap grubu kurulmuştur bilgi alışverişi amacıyla bilginize

Belediyeye 82 kişi atandık,şuan whatsapp grubunda 38 kişiyiz çoğunluğu sağlayamadık.Bir şekilde gruba katılmanızı rica ediyorum,mesaj atabilirsiniz. Atamamız sıkıntılı bir sürece girdi,birbirimize danışıp bilgi alışverişi yapıyoruz.

Mesaj atan arkadaşların isim telefon numarası ve atadıkları kadroyu da belirtmelerini rica ederim.

Lütfen Ankara Büyükşehir Belediyesine atanmadıysanız mesaj atmayınız

Atamanın tamamlanmaması.....

Ağustos ayında yapılan atamayla Ankara Büyükşehir Belediyesi ne atananlardan 5 ay gibi bir süre geçmesine rağmen evrak istenmedi ve hiçbir açıklama yapılmıyor. Bu durumda herhangi bir yasal süreç varmıdır ? Hak kaybı söz konusu olabilir mi?

nasıl atanalı 5 ay olmasına rağmen bir haber verilip evrak tamamlama olmadı çok ilginç siz aradıgınızda ne deniliyor peki

Evet beş aydır bekliyoruz TKHK bağlı atandık ama herhangi bir gelişme yok sadece bekliyoruz.. ALLAH yardımcımız olsun 🙂

Site admini,tecrübeleriniz bizimle paylaşır mısınız?

6.ayımıza girdik evrak teslimi bile yapmadık,atanan memurlara bir tebligatta yapılmadı.

Sizce ne zaman göreve başlarız,evrak teslimi olmadan,soruşturma yapılabiliyor mu? Göreve başlatmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Belediyenin İnsan Kaynaklarının bile bilgisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt