Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara büyükşehir belediye başkanlığı'na atananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ysrkrdmr

askerlik durum belgesi istiyorlar galiba ben üniversiteden sonra bir defa tecil hakki kullandım ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı kacak durumuna dusenlerin e-devletten gözüküyor cezaları da yazıyor ama benim birşey yok en yakin askerlik şubesine başvurun diyor yaş 28 ilk muayenem lise bittiğinde yapmıştım muaf etmediler simdi ne olur bilmiyorum

Örtmen

muaf etmedilerse ee birde gitmediysen sıkıntı olmasın senin için kaçak durumuna düşmeyesin son anda

Örtmen

Hocam biran önce askerlik şubesine git. İşlemlerini başlat bir sıkıntı olursa şuan muayene işlemlerim devam ediyor şeklinde bir savunma yaparsın.

henüz bir açıklama yok değil mi arkadaşlar öğleden sonra açıklıanır herhalde

Arkadaşlar ben yuzyuze gorustum evrakları aldım gruptan paylasıyım diyorum

Paylaş tabiki herkesin aynımı sen ne olarak girdin ben makina resim

Evrak tamamlama tarihi belli mi arkadaşlar ?

Hakosi

evraklar belli değil ki daha tamamlama tarihi belli olsun
muhtemelen ayın 20 si ne kadar falan olur diğer kurumlar gibi

Neden daha yayınlamıyor gerekli evraklar. Normalde dun vermeleri gerekiyordu. Bilgisi olan arkadaşlarımız var mı?

Evraklarla ilgili bilgisi olan arkadaslar var mi?

bilgi alan oldu mu arkadaşlar bir hafta oldu yayınlanacak takip edin diyeli

Niye aciklanmiyor hala arkadaslar istenilecek belgeler?

istenen evraklar hala açıklanmadı pazartesi umarım açıklarlar

bende gittim siteyi takip edin sitede yayınlayacağız dediler evrakları söylemediler

Merhabalar Arkadaşlar,

Ankara Büyükşehir atananlar olarak bir grup kurulmuş olup, bilgi ve düşüncelerimizi birbirlerimize aktarma ve yardımcı olmak altı altında toplanmış bulunmaktayız. Grubumuzda 12 kişi katılmış olup haberi olmayanların haber vermeleri grubumuza katılmaları onem ve rica ederiz. Orada istenilen evrak vb. paylaşimların da yapıldıgı bir paylaşım sohbet grubudur.

[FONT=sans-serif]Merhabalar Arkadaşlar,[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ankara Büyükşehir atananlar olarak bir grup kurulmuş olup, bilgi ve düşüncelerimizi birbirlerimize aktarma ve yardımcı olmak altı altında toplanmış bulunmaktayız. Grubumuzda 12 kişi katılmış olup haberi olmayanların haber vermeleri grubumuza katılmaları onem ve rica ederiz. Orada istenilen evrak vb. paylaşimların da yapıldıgı bir paylaşım sohbet grubudur.[/FONT]

ooo idare erken davranmışsın maşallah:)
evet arkadaşlar 80 küsür kişinin kuruma atandığı biliniyor ama bilgi alış verişi olması açısından yardımlaşmamız gerekiyor

Bu grubun adı ne? Ne grubu? Bilgi paylaşımı şart arkadaşlar.

ankara büyük şehir belediyesine atanan arkadaşlar whatsap grubu kurulmuştur hepimiz orada bilgi alış verişi yapıyoruz katılmanızı bekliyoruz birbirimizden haberdar olmak adına ve bilgi alış verişi için

arkadaşlar valla bende bekliyorum henüz onay beklemekteymiş dediler

bu arada herkese merhabalar bende makine-resim-konstrüksiyon mezunuyum tekniker olarak atandım

istanbulun neresindensin

Ben de memur olarak atandım avcılarda oturuyorum ama aslen çorumluyum

yeni bir hayata hazırlıklı ol en azından istanbulun kalabalığından kurtulmuş olacağız zaten ilk fırsatta kurtulmak istiyordum şahsen

doğrudur yarım bedenim burda kalacak tek gideceğim burası yıpratıcı yer 19 yıl karşıya git gel çok yoruldum.inşallah orada rahat ederiz

bekarsın galiba

evet evliyim
ya kardeş bişey anlamadım koca İstanbul 80 yakın iş başvurusunda bulundum yok yok engelliler kolay bulur zannettim ama nafile nerde ne arayan ne soran ??????

birde eleman alımları büro memuru,depocu,beden işçisi,temizlikçi,yemekhaneci bunlar kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt