Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara büyükşehir belediye başkanlığı'na atananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana da hayırlı olsun kardeşim evrak isteme tarihleri açıklanınca paylaşımda bulunalım kardeşim.

arkadaşlar ben de 97.93043 ekpssp3le ankara büyükşehir belediyesi başkanlığı sosyolog kadrosuna en yüksek puanla 3 kişide 1. yerleştim

Hayırlı olsun arkadaşlar.
Ankara Büyükşehir Belediyesine atandım. İlk tercihimdi. Puanım 86.

idare1984

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar süreç nasıl devam ederse tekrar hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın hiç birimizi

bende Ankara Büyükşehir Belediyesine atandım hepimiz için hayırlı uğurlu olsun bu süreçte bilgi paylaşımına devam edelim

bende ankara büyükşehir belediyesi ilk tercihimdi ama atanamadım teknisyenlikti kimse yazmamış ama atanamadık hayırlısı

Bende ankara büyük şehir belediye başkanlığına atandım. Sizlere de hayırlı olsun. Evrak süreci nasıl olacak ne zaman başlar. Bilgisi olan var mı?

çobanoğlu

vay be koşturmaca bizim için hiç bitmeyecek anlaşılan sınav sınav oldu sonuç sonuç oldu tercih tercih oda oldu ee sonuç oda oldu, şimdide evrak merakımız başladı bilgi aldıkça burda paylaşalım arkadaşlar süreç nasıl işliyor çoğumuz bilmiyoruz tekrar hepimiz için hayırlı olsun

Hayirli olsun sosyolog kadrosunun 3 numarasi da benim puan 85.46 peki 2.Nerede :)

lise mezunnu ekpps de en düşük puan kaç ile atama oldu bilen varmı

yagmurunisan

evet aradım bu gün aradım daha ösym den atama listesi kurumlara ulaşmamış devlet personel başkanlığından takip edin orda ne istenildiği yayımlanır dediler adımı soyadımı ve telefon numaramı aldılar bizde ararız ama siz yinede takip edin dediler

ysrkrdmr

dpb istenilen belgelerin dışında başka evrak da isteyebilirler sanırım bir de evrak teslim tarihlerinin belediye sitesinden yayınlanması veya bizzat aranmamız gerekiyor ben geçiş yaptığım kurumda aranmıştım benden emailim istenmişti oraya istenen evraklar yazılmıştı bir de teslim edilme tarihi.

yagmurunisan
evet insan kaynakları nurasını göndere bilirim isterseniz

idare1984
bilmem dpb takip edin orda yayımlanacak denildi ve numaramı ismimi aldılar henüz liste gelmedi ösym den dediler

merhaba bende atandım ankara büyükşehir teniker kadrosuna

hangi illerdensiniz ben kocaeli

ankara buyuksehir belediyesine yerlesenler tek baslik

İrtibata gecelim arkadaslar.

Bende yerlestim cok sukur hepimize hayirli olsun arkadaslar. Bende arayip bilgi almak istedim bana da dpb den takip edin istenilecek belgeler icin dediler numarami ismimi falan da alip biz sizi arayacaz dediler.

insan kaynaklarını aramamız gerekiyor mu numara isim felan alıyorlarmış normalde bilgilerimiz onlara ulaşıyor diye biliyorum

evet listeler ulaşıyormuş olaki siz görmezseniz biz sizi ararız dedi insan kaynakları (arayanlardan isim -no alınmasının amacı)

slm ben ankara buyuk sehir başkanlığına tekniker olarak atandım memleket sakarya herkese hayırlı olsun....

merhaba bende Ankara büyükşehir belediye başkanlığına memur olarak atandım. Herkese hayırlı olsun.

insan kaynaklarının numarasını alabilirmiyiz arkadaşlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi insan kaynakları no: 0312 507 24 65

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt