Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Tabiki doğru söylüyorsun şükürler olsun atandık 7aydırda işi kovalıyoruz bnm derdim belirsizliği sevmiyorum başından sonuna hiçbirşeyin net bir tarihi yoktu halen yok inş hepimiz Aralık maaşına yetişiriz hepimizin Allah yardımcısı olsun

Amin. evet belirsizlik bizi mahvediyor desene Aralık 20si sıkıntı yok bekleriz tarih belli hiç değilse :) Aralık maaşını alacağımıza çok inanıyorum ben...

Arkadaslar benim güvenlik soruşturmam il emniyet şubesine gelmiş fazla bir zaman kalmadı galiba

Sağolasın Bende arayayım yarın evet artk sona doğru yaklaşıyoz inş aralığa yetişicez umarım iyi geceler kardeşim,herşey gönlünce olsun...

siz şuana kadar arayıp öğrenmediniz mi, benim soruşturmam 2 hafta önce bitti, Adliye de Ankara'ya göndermiştir inşAllah

Göktuğ sen hangi ile atanmıştın?sizde işler hızlı yürüyor benim daha soruşturmam bile bitmemiş en geç ben başlıcam heralde:(

Bursa'da sanırım öyle olcak böylelikle 4ay gibi beklemiş olcaz Cezaevleri başladı işbaşına Allah sabır versin çok moralim bozuldu:(

Ben İstanbul Adliyesi merkez(çağlayan) evrak teslim tarihiniz ne zaman ben 8 Ekim'de teslim ettim Güvenlik soruşturması 60gün içinde bitirilmesi mecburi o kadar da sürmez zaten, O bulunduğunuz ilçe Emniyetinin yoğunluğuna göre ve yaşadığınız yerin büyüklüğüne bağlı, benim oturduğum ilçe küçük yer 10bin nüfus lu 1saat içinde ne var yok öğrenirsim hakkımda :D

Bende bayramdan önce teslim ettim bursa(merkez) burası biraz yoğun sanırım oyüzden aksıyor biraz neyse hayırlısı nezamansa ozaman başlayalım inşallah

Bu gun beni adliye komisyonundan aradılar cagırcaklar zannettim malesef kimlik fotokopimi istediler faxla gonderdim.

Ben dün gittim komisyona (çağrılmadan) dosyalarınızı gönderdik dedi bakanlığı aradım daha bize ulaşmadı dedi ulaştıktan 2-3hafta içinde başlarsınız dedi Aralık sonu gibi gözüküyor hayırlısıyla...

Bende aradım ankarayı dosya elımızde dedı ama zaman veremeyız dedı.

Ilçe emniyeti aradım, ellerine daha gelmemiş. Geldiğinde, 1 hafta 10 güne göndeririz dedi (Istanbul-Çağlayan). Hayırlısı...

İl emniyete sor kardesım ben il emniyete sordum onlar yapmışlar ilçeye gondermeden.

Yarın sorayım tamam. En önemli aşama olan atanma kısmını hallettik şükür ama insanoğluyuz işte, sabır zor iş.:) Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.

Evet arkadaslar sonuclar acıklanalı 3.5 ay oldu bakalım bu hafta birşey olacak mı.

Yapcak bişey yok beklicez ama sona yaklaşıyoruz gibi.

sona yaklaşa yaklaşa bir hal olduk zaten :) sonuçta atandık birara işe başlayacaz ama nezaman artık şüpheli oda :D

Başka bişey düşünemiyorum. Ceza evleri 3hafta oldu başlayalı sabır sabır çok sıkıldım hayırlısıyla bir başlasaydık:(

Adalet bakanlığının revizyona ihtiyacı var anlasılan bileydım farklı kurum yazardım

Bugunde bitti. İşe baslama sürecı beni atanma sürecinden daha fazla yordu.

aynen katılıyorum atanıpta işe başlamamak sınavdan kötü puan almaktan daha çok koyuyor :D

Üst Alt