@gtrcgokhan,
Sevgili kardeşim ben sana saldirmiyorum. Tabi ki çok usulsüzlük var bu uygulamada. Engellenmelidir. Bunu engelleyecek olan hükümet. Gerçek engelliler mağdur oluyor bundan. Ama düşün bir kere lütfen bir ailenin çok ağır bir engelli çocuğu var. %95 engelli. Bu engelli çocuk ile uğraşmanın zorluğunu senin bilmen lazım. Burada mutabikmiyiz????? Mutabık olmamiz lazım. Zaten burada mutabık olamazsak seninle hiç tartışmayalım. Mutabıkiz değil mi?
Bu ağır engelli çocuk araba kullanamıyor ve herşeyiyle anne baba ilgileniyor. Bunun her yere gitmesi problem. ailenin bir arabaya ihtiyacı var. Ve devlet bu aileye ÖTV indirimli araba alma hakkı tanımış. Sen diyorsun ki devlet bunlara ÖTV indirimli araba vermesin.
Sindi bir düşün haklımısın haksızmisin diye.
Peki, Allah göstermesin bu durumda sen olsaydın??? (Hiçbir kimsenin o durumda olmasını istemem.) yine aynı şekilde düşünürmuydun?
Sen, engellilere verilen bu hakkın suistimalini yapan ahlaksızlar engellensin demiyorsun, gerçek engellilerin hakkı gasp edilsin diyorsun.lutfen bir düşün haklımısın?
evet suistimaller engellensin. Ama bu gerçek engellilerin hakları gasp edilerek değil.
Ayrıca, benim bu grupta engellennem hiç önemli değil. Ben burada engelli kardeşlerime bur faydam dokunur diye bulunuyorum. Ama seninle tartışmada sana kizmamin sebebi şuydu. Sen dedin ki bana "beni kıskanıyorsun, araba kullanıyorum diye hasetlik yapıyorsun" dedin. Sevgili kardeşim, ben üniversite bitirdim, yüksek lisans yaptım, halen bir universitede okuyorum, gazetede köşe yazısı yazıyorum, internet gazetesi çıkarıyorum vs. Ben ilkokuldan itibaren hep sağlıklı kişilerle okudum. Tüm arkadaşlarım sağlıklı kişilerdi. Ben hiçbirisini kuskanmadim. İşin garibi, hiçbirisi de hiçbir zaman senin bana kurduğun cümleleri kurmadı. "Bizi kıskanıyorsun, hasetlik yapıyorsun"demedi . Bir engellinin bir başka engelliye bunu demesi çok acı. Sen vicdanını bir kontrol ettir..
Ayrıca sayın yöneticimiz, engellemeyi bırak istediği zaman beni gruptan çıkarabilir hiç önemli değil. Dediğim gibi ben burada dertlerimizi paylaşmak, bir nebze yardımım dokunursa mutlu olmak için bulunuyorum.
Zararımız varsa tsbi ki yöneticimiz gereğini yapar.
Ancak, tüm bu yazdıklarımdan sonra halen %90 üzeri engelli olup (gerçekten engelli) arabayı kendisi kullanamayanlar ÖTV indirimli araba alamasin diyorsam lütfen git vicdanını bir ölçtür..