Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atamada orta öğretim düzeyinden düz memurluğa tercih yapacak kimler ?

OguzZ'

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Merhaba 3. atama da ORT ÖĞRETİM düz memurluğa tercih yapmak isteyen arkadaşlar var mı ? puanlarınız kaç ?

Merhaba arkadaşlar gruba yeni üye oldum... ben tercih yapıcam inşallah.

83.6 siralama 1402 ama sadece Mersin ve Adana yazacağım

Sıralamanız daha düşük olması gerekmiyomu ...

78.141 puan 297 olurken . 83.6 puan nasıl 1402 sıralamada oluyor branş bazında baktnızmı herkes ortaögretimmi benmi yanlış biliyorum?

82,8 memurluk terciği yapacağım

Branş bazında tercih için geçerli o sıralama branş harici tercih de hükmü yok

Benimki genel çünkü düz memurluk yazacam ve onda branş bazi sıralama işe yaramaz

.81.5 genel düzlise bende sadece memurluk yazıcam nasip bakalım

Faruk33

Ben de 77 puan sıralama 5 binlerde ama sadece hatay yazmayı düşünüyorum , var mı hatay dan birileri

Arkadslar 2016 dan sonra 1.ve 2 atamada toplam kaç ortaöğretim atama yapıldı bilgisi olan yazsın

2016 EKPSS sayılar bilgiler yaz karşına çıkan ÖSYM sayfasından öğrenebilirsin

Benim sıralamam 4200 senin dediğine göre benim atanmis olmam lazımdı ama halen atanamadim

İlk atamada 2516, 2.atamada 444 kişi alındı. belki 2 yukarı 3 aşağı olabilir. Arkadaşlar güncel sıralamanıza bakın. 77 puanla 5 bininci sırada olman imkansız şuan. 78 puan aldım 489.sıradayım. ve ilk atamdan sonra açıklanan branş sıralaması bu. Daha 2.atamadan sonra branş sıralamssı açıklanmadı. Şuan sıralamam 80-150 arası diye tahmin ediyorum.

Branş sıralamanızmı yoksa ösymde branş bazında sıralama hesaplama var orda atananlar bu hesaplamada olmasın diye bişey var oylemi hesapladnız dediğiniz doğru olablir...

Hesapla yazısının üst kısmında, ösym tarafından yapılan yerleştirmeleri çıkar, tarzında birşey yazıyo. O kutucuğu işaretleyip hesaplama yapın, güncel sıralamanız o zaman çıkar

orta öğretımde onun bır onemı yok sanırım.kutucugu işaretlesende onundakı kaç kişi oldugunu bılemıyorsun işaretlemesende ...anlaşılmıyor yanı

bende tercih edeceğim ama 3. atama ne zaman olacak ?

pasini. Nasıl yani? O kutucuğu işaretlemeyince 1033.sıradayım. işaretleyince 409.sıradayım. Benim belli oluyo

Evet benimde bildğim öyle oluyo buda tercihte neyin ne olduğunu ortaya koyuyor kim tercihte hangi sıırada kimin aranma olaslığı daha yüksek bu şekilde belli olmuyomu arkadaşlar

smılestıy ve fatıh kardeşim lise düzeyınde alanımızda mesela edebıyat alanıysa o şekılde sıra verıyor ama onumuzdekı matematıkçıler elektırık vs bır sürü bölüm var onlardan gırenlerı sıraya koymadıgı için gerçek sıramızı bılemıyoruz...

Üst Alt