Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atamada orta öğretim düzeyinden düz memurluğa tercih yapacak kimler ?

Dediğiniz gibi olabilir ama mesella siz ne meznusunuz alaniniz nedir brans bazinda siralamaniz ney mesela veta puaniniz kac bu branş suralamaindan tercih faktorumuzu etkilemiyormu veya alan yok dal yok isaretli oluyo hesaplamada onu bi hesaplayip yazarmisiniz ...

kardeşim demek ıstedıyım lise mezunu oldugumuz için şimdı şöyle dıyım ılk açıklandıgında 2200 sıradaydım ben .ıkı atama oldu 5000 e yakın kişi atandı .ben mnemurluk ıstedıyım için atanamadım .şimdı branş ısralamam alan dalı yok yazdımmı 250 atananları yazdım tıkladımmı 130 lara düşüyor .fakat bunun içine bır kaç tane edebıyat matematık elektırık sosyal alan vs ekleyıp tarattıgımda branş sıralamam 6000 700 lerı aşıyor örnek olarak ...yanı kım kımden önde bellı olmuyor böyle olunca

Yok onda problem yokta hani atandikca diger arkasaslar dusuyo sıralama ama alan dal isin icine girince herkes kendi bransinda cabaliyor sizin puan kaçtı

ama lise düzeyınde imam hatıp elektırık bır ıkı bölüm kendı dalında olabılır dıyerlerı aynı tercıhlerı yapıyor sanırım

Maşallah iyi puaniniz peki duz memurluk icinmi tercih yapicaksiniz

evet duz memurluk başka tercıh yapamıyorum meslek lısesı falan deyılım

Hayırlısı olur inşallah peki atanma sansınız nedir sizce ve diğer arkdaşlarda yazabilir

Pasını büyük ihtimal suanda hizmetli olduğu için memurluk sadece tercih yapabilmekte yanlışmıyım arkadşım atamaya gelince memur alım sayısına bağlı neden olmasın ki inşallah olur

Arkadaşlar ben anlamadım bu branş sıralamalarını. Şimdi benim puanım 78.0 ilk sıralama açıklandığında 4409.sıradaydım. ilk atamalardan sonra branş sıralamaları açıklandığında, alanı yok/dalı yok diyerek hesapladığımda 1033.sırada çıkıyorum.

Ösym tarafından yapılan yerleştirmeleri çıkar, butonuna basıp hesapladığımda 489.sırada çıkıyorum. Benim şuan güncel sıralamam 1033 mü? 489 mu? Ben kaçıncı sıradayım ya :)

489 bencede herkes için gayirlısı olur inşallah arkadaşlar... sonuçta atananlar sistemden cıktiğı zaman çıkan sonuç sıramız oluyor

Benim aklımın almadığı 4409.sıradayken, 2516 kişi alındı. Sıralamam nasıl 1033 oluyo? 4409 dan 2516 çıkınca 1033 mü kalıyo:) Kafamda deli sorularr:)

Ben liseyi bitirdim ama sınavım cok kötü geçti 1. Tercihimi yaptım sadece 1 kere tercih yaptım pek fazla anlamıyorum ondada bi yer tutturamadık zaten 3. Tercih ne dir ne degildir arkadaşlar.

BEN LİSEYİ BİTİRDİM AMA SINAVIM COK KÖTÜ GEÇTİ 1. TERCİHİMİ YAPTIM SADECE 1 KERE TERCİH YAPTIM PEK FAZLA ANLAMIYORUM ONDADA Bİ YER TUTTURAMADIK ZATEN 3. TERCİH NE DİR NE DEGİLDİR ARKADAŞLAR.

Ben liseyi bitirdim ama sınavım cok kötü geçti 1. Tercihimi yaptım sadece 1 kere tercih yaptım pek fazla anlamıyorum ondada bi yer tutturamadık zaten 3. Tercih ne dir ne degildir arkadaşlar Faruk33

82 puan alan dal yok 256 yazıyor.dogruysa eger insallah düz memurluk bekliyorum.

<sxc
agvsdb

BEN LİSEYİ BİTİRDİM AMA SINAVIM COK KÖTÜ GEÇTİ 1. TERCİHİMİ YAPTIM SADECE 1 KERE TERCİH YAPTIM PEK FAZLA ANLAMIYORUM ONDADA Bİ YER TUTTURAMADIK ZATEN 3. TERCİH NE DİR NE DEGİLDİR ARKADAŞLAR.

Ben Alan Yok / Dal yok şeklinde sıralama yaptırdığımda çıkan sonuç aşağıdaki gibi

EKPSSP1 Puan Türünde 75,23036 puan ile ALANI YOK / DALI YOK alan(lar)ında 948. sıradasınız

Düz lise / Yabancı dil bölümü mevzunuyum. Yabancı dil ile ilgili alım olsa sıralamam 49 çıkıyor ama büyük ihtimalle böyle bir alım olmayacak.

Sizce 948. sıra ile düz memurluk olmasa bile hizmetli olarak 3.atamada şansım ne olur ????

Benim puanım EKPSSP1 Puan Türünde 76,26036 puan ile ALANI YOK / DALI YOK alan(lar)ında 770. sıradasınız. Şansım yok demi.

Arkadaşlar sizin bahsettiğiniz sıralamalar branş sıralaması eğer meslek olarak atanmıcakiseniz branş sıralamanız hiçbir işe yaramaz önemli olan güncel sıralamanız. Mesela teknisyen , hemşire, kalerifer vs branş bunlarda geçerli , yoksa hizmetli ,düzmemur bunlarda güncel sıralama önemli .

Birde şu var ben 81.92 puan 2052 sıralama ile şuan ki sıralamam 500 lere düşmüştür en fazla siz 78 76 75 lerile 200 lerden bahsediyorsunuz .Yine söylüyorum onlar branş sıralaması karıştırmayın meslek ten atamanız olmucakise bunlar önemli değil. İlerde hayal kırıklığına düşmeyin tercihlerinizi yapın ve sabırla bekleyin , mutlaka bu atamaya güvenipte sınavı hafife almayın hepiniz için hayırlısı.

Kardeşim kadrolar belli olduktan sonra netlik kazanir az daha sabredelim

koç 35. Arkadaşım bende düz lise mezunuyum. Alanı yok /dalı yok olarak hesaplayınca 1033 çıkıyo. Ösym tarafından yapılan yerleştirmeleri çıkar yazısına tıklayıp hesaplayınca 489 çıkıyo. Bunlar benim güncel sıralamam mı? Değilse, güncel sıralamamı nerden öğrenebiliriz:)

Aynen hesaplamalarda oyle oluyo güncel sıralamayı bilen arkdaşlar yazabilirmi

Insallah kadroların alımlarin belli olması hepimizi rahatlatcak hayırlısı olsun ama hangi puan yüzde kac ihtimal bilinmez şimdiden lise düzeyine kaç alım olcak o önemli...

Smilemisty arkadaşım 489 bu sıralama senin ilk atama sonucu düştüğün branş sıralaması 2 inci atamada dahada düşmüşsündür.Eğer meslek atancaksan bu branş sıralamaları önemli , ama yine söylüyorum herkes karıştırıyor bu branş sıralaması mesleki alımlarda geçerli hizmetli ve memur alımlarda genel sıralama önemli , yani sınav sonucu aldığın puan sıralaması , dahada açayım birisinin puanı 73 olsun ve kalorifer ci olsun

eğer branş sıralaması 2 olursa ve 3 kişi alıncakise atanır 10 cu ise branş nasıl atansın yani meslekte puan önemli değil önemli olan sadece branş sıralaman ihtiyaç varsa önünde kimse yoksa 60 ile de atanırsın . Ama benim gibi meslek değilde hizmetli , memur tercih edicekler için genel sıralama önemli Branş ile geneli karıştırmayın

Ben resmi olmıyan ufak bir hesap hatası olabilir , kendi genel sıralamamı buldum ilk punım 81.92 genel 2052 , şimdi güncel sıralamam aşağı yukarı çok oynamaz 500 ün biraz üzerinde bunu baz alın

koç 35. Anlıyorum bunu arkadaşım ama demek istediğim şu; puanım 78 sıralama 4409. İlk atamada 2516 kişi alındı, branş bazında sıralamam 1033 e yükseldi, bu banada mantıksız geldi, 4409 dan 2516 çıkınca 1033 kalmıyo biliyorum:) fakat demek istediğim şey; bölüm branş ayırt etmeksizin , herkesin tek bi listede toplandığı güncel genel sıralama neden yok:) anlatabildim inşallah:) ilk atama 2516 ikinci atama 444 kişi ve bunun yanı sıra bazı kurumlar genel atamaya dahil olmadan alım yaptı, eti maden işletmeciliği, kıyı emniyeti genel müdürlüğü, bazı belediyeler gibi. Benim önümde kaç kişi var ben bunu bilmek istiyorum, branşı olsun olmasın, bütün herkesin tek bi listede toplanmış hali gibi düşünün:) bu arada Puanınız gayet iyi. İlk atamada bile hizmetliye atanırdınız doğru bi tercihle:) tabi zaten hizmetli değilseniz:)

Arkads haklı acaba genel siralamamizi nasıl öğrene biliriz.bilen biri varmi

Üst Alt