Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atamada orta öğretim düzeyinden düz memurluğa tercih yapacak kimler ?

@walkıng25
Beni anlayan biri çıktı çok şükür:) ben meslek yada teknik lise mezunu değilim. Düz lise mezunuyum. Güncel genel sıralamamı bilmek istiyorum, tahminle çözülecek iş değil bu çünkü genel atama dışındada çok alım oldu.

@koç 35. bence sen kendi sıralamanı yanlış hesaplıyosun, genel sıralaman 2052 ise 2500 kişi ve 444 kişi alındı 2 atamada. Bence sen şuan genel sıralamada ilk sıralardasın ilk 50-100 arasındasın. Hizmetli 78.2 ile kapattı ilk atamada. Ikinci atamada 80 e yükseldi atama az diye. Bence sen çok üst sıralardasın 500 de falan değilsin bence

Düz memurluk kaça düşer sizce 250 .300 alım olursa lise düzeyi...

Düşer düşer düşmesi lazım 78.2 kapattı 1.atamada

Zor bir ihtimal ama en düşük 80 olur 80nin altına düşmez memurluk... yinede kadroların belli olmasını bekleyecez inşallah 1.250 yada 1500 alımı liseye verirler...

walkink25 80 olur lise memurluk dıyorsun 81.5 la benım atanamıycagım konuşuldu burda o kadar düşermı atanma şansım varmıdır kardeşim

kardeşim ben kamuda hızmetlıyım zaten memur olmaya şansım nedır dıyorum....

Zor görüyorum ozaman ama kadroya bağlı hakkindan hayırlısı...

ARKADAŞLAR hani sıralama kaç genel sıralama kaç ben şöyle bir hesap yaptım bilmem katılır mısınız. Şimdi puanım 78.141 genel sıralamam 4285 1.atama 2514 kişi 2.atama 444 kişi toplam atanan kisi sayisi 2958 simdi genel sıralamam oldu 1327 işkur vasıtasıyla kamuda ise girenler tahminimce 250-300 arası ve birde kamuda hizmetli olupta tercih yapamayan 400-500 kişide öyle olduğunu düşünüyorum.benim genel sıralamam 700-750 arasında biryerlerde olduğunu düşünüyorum bu rakamlar daha fazlada olabilir ben tahmini verdim sayıları bilmem siz ne düşünürsünüz arkadslar yorum yapalım allah'a emanet olun saygılarımla.....

walkıng25

Merhava arkadaşlar aslında guzel bir düşünce ama sapmalar oluyor mutlaka benim sıralamam 1700... kusurlerdeyken atanamadım ama inşallah hayırlısı olur
Şu tercih kılavuzu bi gelsin bakalım...

Hizmetli kadrosunda olupta tercih yapılamıyormu bu arada bunu bilmiyodum

Zaman yavaş yavaş yaklaşıyo tercihlerimiz hayırlı olur inşallah .. geçenlerde diğer bi sayfada okurken gormüstüm ama tam aklimda değil branş sralaması guncellemmdi nezaman guncellencek falam yazıyordu bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 82.70 küsür puan aldım ama 2 tercihtede malesef atanamadım simdi karşımiźda 3. Tercih var kısmetse, hayırlısıyla, inşallah atanmak iatiyorum sizce atanırmıyım?

bende sadece memurluk tercıh edecem kamuda hızmetlıyım .nasıp artık...

Sen hizmetli misin mumur olmakmı istiyorsun çünkü bu puanla hizmetli giden çok oldu

Sen hizmetli misin mumur olmakmı istiyorsun çünkü bu puanla hizmetli giden çok oldu

Yok degilim memurluk yazdim gelmedi ardindan hizmetlide yazdim 2. Tercihte oda gelmedi cunku 2. Tercihte coğu insan hizmetli yazdi ilk terchi ypmiyaar genelde ve puamlari yuksek ti ackta kalmamak icin bir nevi mantik kullandilar dogru olanda o bence

Puanın kaçti yaznışmıydın

81.5 puanım memur olmak ıstıyorum hizmetlıyım şuan .

Hayırlısı olsun peki hizmetli sartlari nedir? Maaź vaye haklar inşallah atanırsın

En son alımlarda;

Ortaöğretimden toplam 358 kişi yerleştirildi..

Puanı 84,27357 ile 95,33106 arasında olan 173 kişi düz memurluğa yerleşti....

Puanı 81,07519 ile 93,50799 arasında olan 88 kişide hizmetliliğe yerleşti....

kalan 97 kişide.. teknisyen, sağlık memuru, ebe...vs

Merhabalar yeni üye oldum ve umarım herkesin memurluk hayalleri gerçek olur

maaş kardeşim bekar için 2700 çalışma şartları dışardakı gıbı çalışışıyrsun özeldekı gıbı .ama devlet kurumu olunca halıyle rahat beklıyor ısnan oglu onuda zamanla sınavlarla aşıpmemur oldunmu tamamdır nasıpse .rabbım herkese nasıp etsın inş.önce atanmaya bakın kardeşim.yanıltıyor olmuyayım ama önce yerleşın sonra zamanla aşarız inş. bu yıl olmaz seneye ama olu sonuçta buna ınanıyorum .bende bu sefer memurluk için tercıh yapıcam 81.5 puanla bakalım nasıp nedır

muzy1 kardeşim benım şansımnedır sence 81.5 puanla ılk atama öncesı 2200 sıradaydım

Hizmetli olsun çamurdan olsun inşallah hizmetli atanirim bende 78.141 puan ile

yemek ve yol size aıt olur ,ama dışarıya göre ıyıdır .Allah devletımıze zeval vermesın ..boşta kalmaktan dışarda çalışmatan ıyıdır herzaman maddı olarak manevı olarak ,gys sınavları olur ekps olur zamanla yukslemey çalışırız bende bunun için ugraşıyorum ama önce atanın hızmetlı falan demeyın kadrosu alın gerısı olur inş zamanla.Allah herkesın gönlune göre versın .

Üst Alt