Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye lisanstan girecekler buraya

EKPSS den kaç puan almam gerekir

arkadaşlar öncelikle merhaba gruba yeni katıldım birkaç sorum olacak yardımlarınıza ihtiyacım var.

EKPSS ye ilk defa katılacağım bankacılık ve sigortacılık mezunuyum ve açık öğretim iktisat okuyup dört yıla tamamladım.
yani ilk defa 2016 ekpss ye gireceğim. en son 2014 normal kpss ye girdim ve 77 puan aldım sizce ekpss daha mı avantajlı şansım ne kadar olur ne yapmam gerekiyor

önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekürederim.

Merhabalar ben 2016 ekpss sınavına gireceğim.Türkçe konuları içerisinde sözel mantık ve mat konularında sayısal mantık olacak mı?Normal kpss sınavında bu bahsettiğim konular var ekpss için durum nsl olur

Çevre Mühendisliğinden giren var mı sınava ? :) Bide ben bu sene tercih yapamıyorum . Lisans 3. sınıf öğrencisiyim lisansdan giriyorum sınava , Seneye tercih yapıcam. Atanma ihtimalin daha yüksek diyorlarda . Sizcede öyle olurmu bilgi verirseniz sevinirim . Şimdiden herkese sınavda başarılar . :)

Selam arkadaslar ekpss ye ilk defa girecegim matematikte zorlaniyorum.problemlerden soru cikiyormu ortalama kac tane cikiyor bilgisi olan varmi?

eğer kpss düzeyinde bilgin iyiyse ve kpss ye girecek gibi çalışmaya da devam edersen ilk atama için şansın yüksek, 2. 3. atama için ise çok daha yüksek. ben 2014 2. ekpss atamayla atandım 74 puan la ama bulunduğum ili yazmak için uğraştım. yoksa ilk atamayla herhangi biri ile gidebilirdim bu puanla.

Okan06.

Raporunuzu yeni almis ve sinava ilk defa gireceksiniz ve sanki sinava daha once girmis gibi formun farkli bolumlerinde tum konulara calisin diyorsunuz Ekpss klavuzu sayfa 16 dan sonrasina bakin insanlara yanlis yonlendirmeyin konu ve soru dagilimi acikca belirtilmistir. Tum konulardan sorumluluk seklinde bir ibare yok.

Tahmini kaç kişi Lisanstan sınava girer?

ceren ne kadar maaş alıyorsun? :)

emin misin? nerden duydun?

Bence sosyoloji mezunu olarak sinava girecegim ilk atamada kac net kac puan almak gerekir

Ben de ilk defa ekpss lisans'tan sinava girecegim. 2012 lisans ve önlisans sorularina baktik kolay geldi bana.hatta ders calisma istegi kalmadi. Cografyada guzel sorular vardi.50 net kac puana denk geliyor bilmiyorum ama daha once zor soru çözene kolay gelebilir.

Arkadaşlar merhaba birşey öğrenmek istiyorum E-KPSS ilk girişim ve lisans mezunuyum alan için girme durumu varmı ekpss icin

Nlnfth

MALESEF alandan sınava giremiyoruz eğer öğretmen değilseniz öğretmenseniz de sadece bu sınava giriliyor tercih zamanınız farklı ouyor

evet seviniyorum ancak mezuniyeti farklı olan arkadaşlar için üzülüyorum çünkü çoğu hizmetli yazmak zorunda mühendislik okuyan ile sosyoloji ya da açıktan okuyanın yapabileceği matematik neti farklı eğer bölümlere göre sınavlar olsa ve kadro açılsa puanlar bu kadar yüksek olmayacak çoğu arkadaşımız hizmetli yazmak zorunda kalmayacak! niye ki kendi alanımdan da sınava girmeyi isteyemem mi rahatsızlığım yüzünden üniversiteyi 7 senede bitirdim ama ataklarıma rağmen bitirdim ve bölümüm maliye gelir uzmanı olmak istemem yanlış mı çünkü başından beri lise üniversite hazırlık üniversite hayatım boyunca çalıştım emek verdim ve benim gibi birçok arkadaşımız şimdi herkesle aynı sınava girip bir tutulmak ve düz memur olmak bazen üzüyor hoş memur olabileceğimiz bile kesin değil...

MERHABALAR
ben işletme mezunuyum lısans olarak ılk kez gırecegim ekpss ye.... herkese başarılar dılıyorum

Ben okul öncesi öğretmenliğinden mezunum. Öğretmenlik için kadro açılıyor mu, kadro alanlara göre ayrı açılması gerekiyor mu? Öğretmen olarak atanmak için yapmamız gereken ekstra bi işlem var mı?

Arkadaşlar normal kpss de çağdaş Türk ve dünya tarihi konusu çıkıyor. EKPSS de bu konu var mı

Teşekkürler. Branş nedir hocam ?

Merhaba arkadaşlar ! Felsefe bölümü mezunuyum Lisans EKPSS ye başvurumu yaptım lisans kpss ye de başvuru yapmalı mıyım

Öğretmenlik için tercih yapacak olan arkadaşlar başka tercih yapamıyor değil mi? Mesela ben sosyoloji mezunuyum. İlk defa gireceğim sınava. Formasyon da aldım
Ama memurluk için tercih yapınca öğretmenlik olmuyor değil mi arkadaşlar bu konuda
Bilgi verebilecek olan var mı ? Simdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar Merhaba benim bir sorum olacak ben ekpss ye ilk olarak giricem bu sene merak ettiğim bişe var ben şimdi iyi puan aldım diyelim memur olarak atandı m ben öğretmenim memur olduktan 4-5 ay sonrada öğretmenlik alımı oldu süreç nasıl olacak onada başvurmak için istifa mi edicem kafam çok karışık bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

Merhabalar,

İlk defa sınava gireceğim.İşletme mezunuyum. Herkes için hayırlısı olsun.

nalanmat
* Bir sınav puanını sadece 1 kez kullanabilirsin
* EKPSS istifa nasıl oluyor bilmiyorum ancak 5-6 ayda henüz aday memurluğun dolmamış oluyor. Aday memurun istifasını araştırman gerek
Benim nacizane tavsiyem ki aynı dert bende de var (mühendisim memur kadrosu yazmak istemiyorum ve mühendis kadrosu çok az açılıyor) şuan bunları düşünme ekpss ve kpss aynı anda çalış, sınavlardan sonra düşünmek için uzun bir zaman olacak zaten

Merhaba..gecmis yillardaki sinavlarda isitme 1 ve isitme 2 diye soru kitapciklari var..neden boyle birsey yapilmis ne anlama geliyor acaba

Merhabalar, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü mezunuyum ve bir çok arkadaş gibi bende bu yıl ilk kez ekpss'ye gireceğim. Bu yıl sanırım bayağı bir lisans mezunu arkadaş ekpss'ye girecek. Umarım herkesin girebileceği kadar kontenjan açılır.

Sorulara pek cevap veren yok ama benimde bir sorum olsun bari :)
80 puan almak için ortalama kaç GK-GY net yapmak lazım?
Atamalar tahminen hangi aylarda olur?
Öğretmenlik ataması düz memur atamasından ayrı bir tarihte mi yapılıyor?
sorularımı cevaplayan arkadaşlara 2 kez başarılar diliyorum :)

Üst Alt