Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

Çevre Mühendisi olarak sınava giren arkadaşlar . Özelden yazarsanız fikir alışverişinde bulunabiliriz.

Arkadaşlar puanım:77.9150 sıralamam:4491 lise mezunuyum lütfen yorumlarınıza ihtiyacın var şansım varmıdır acaba ?

fringe;
bende şizofrenim ama genelden girdim burda bi hata var o zaman şizofreni genelden giriyor kulavuzda yazıyor anlamakk istemiyorsunuz zihinsel yaptırıp zihinselden de girebilirsiniz ama bu bi yanlışlıktır

GND;
gnd 2018 de zihinsel yap o zaman

paranoya;

valla kardeş öyleyse bu yanlışı ösym yapıyor..beni zihinsel diye kaydeden ösym memuru..hemde ben kendisine zihinsel değilmişim genelmişim ben dememe rağmen , kendisi hayır zihinselsin raporunda zihinsel işaretli dedi..ve beni zihinsel kaydetti..ben adamın yakasına yapışmadımki..ösym yapıyosa o hatayı suç bende değil..

Arkadaşlar puanım:77.9150 sıralamam:4491 lise mezunuyum lütfen yorumlarınıza ihtiyacın var şansım varmıdır acaba ?

Ben de lisanstan girdim. 89,14 puan aldim, 331. siradayim. İstanbul'da bir yere yerlesir miyim?

Arkadaşlar puanım:77.9150 sıralamam:4491 lise mezunuyum lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var şansım varmıdır acaba ?

arkadaslar bende 78,5 almısım sizce atanabılme umudum varmı ? hizmetli vs farketmez

benımde zıhınselden gırmem gerektı ama genelden aldılar o yuzden 58 puan aldım 2 yıl daha surunmeye dvam baktım olmuyo sıkar kafama gıderım yeter artık bıktım bu hayattan

arkadaşlar merhaba.. gözlemlediğim kadarıyla hepimizin puanları düşük. geçen seneki sınavdan daha 1-2 puan daha az alıp sıralamada 5bin yükselsen kişiler var. bu yüzden benim tahminime göre ortaöğretimden 1. atamada 86 puanla bile memur olarak atanan olur. ben ortaöğretimden girdim 85,62 puan sıralamam 898. 2014 sınavına göre kıyaslama yaparsak çok iyi değil. ama şuan ki sınava göre konuşursak herkes kötü ve bence ilk atamada olmazsa bile 2. atamada memur olarak atanabilirim. moralinizi bozmayın ve tercihlerinize güvenin. hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun. saygılarımla.

anca 30 bın alım olursa 50 puanla kapatır zaten ılk alım 6 bın 2 cı alım 4 bın olur 3 alımda olcagını sanmıyom gecen 3. alım oldu oda secım vardı

80 in altına artık 3. atama da düşer o da 2017 de anca.

Düz lise mezunuyum. 4406. Sıradayım. Hizmetli olarak atanabilirmiyim?

77,35713 puan ile önlisansda 9968 kişi içinden 1053. olmuş durumdayım.ilk atamada atabilir miyim sizce?Fikir paylaşımı rica etmekteyim.

aklindansayitut;

Kesin atanırsın ilk atamalarda bu puanın 2014teki arakadaşların 92-93 puanına denk geliyor.Tabi büyükşehirleri tercihin için kesin diyemem..

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 23 6
Genel Kültür Testi 14 11
EKPSSP2 Puanı 80,56077
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 606
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

ankara merkeze atanma durumum nasıl olur... yardımcı olursanız memnun olurum...

2. veya 3. atamalarda hizmetli kadrosunu kazanıcaksın tüm iller geneli tercih yaparsan tabi...

Ben varım.126 sıralamam.92,918 puanla...

En az 90 ve üzeri alan var mı?

:D:cool::confused::mad:

fringe;

Önemli olan puan değil sıralaman.Tercih yaparken sıralama esas alınır ve eşit puanda olanlardan tercihlerde yaşı küçük olana öncelik verilmektedir... Sıralaman gayet iyi ilk atamalarda büyükşehir garanti olmasa da diğer yerler kesin gibi...

liseli;
Geçen son atamalarda en düşük 78di bu sene 75e düşer puan olarak, çok düşük de olsa son atamalrda hizmetli olarak atanma şansın var..

volgadu;
Önemli olan puan değil sıralaman.Ücret çok farketmez tüm kurumların ücretleri sabit aynı kadrodakilerin...

biri yardım edebilir mi lisans tan 79,65 siralamam 1912. atanabilir miyim ? bursa istiyorum özellikle?

sabirliol2023;
arkadşaım kafama birşey takıldı ortaöğretimdenmi girdin benim 86 sıralamam 810 nasıl 85le 804. oluyorsunuz

lisanstan toplam kaç kişi alırlar 3 atamada ?

ruhi-çenet

geçen 2014 sınavına göre bu sene puanlar düşmüş geçen sene 86 alan 1300lerde bu sene 800lerde yani misal geçen sene 90 puanıyla bu sene 88i aynı gibi

ruhi-çenet teşekkürler.Yorumları okudum.Üç beş kişi ( suat65 , ridvan29 , yeşimbyk , aklindansayitut , volgadu ve de ruhi-çenet ) doksan ve üzerini zorlamış.Herkes için hayırlısı.Peki bir sorum daha var bir arkadaşım ortaöğretim liseden genelden girdi.Onunda bilgileri şöyle;

EKPSSP1 Puan : 69,19361
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası :17525
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı : 52728

Sizce atanabilir mi? Şansı var mıdır? İlk kez giriyor.Yaşı da genç 19-20.

Yukarıya yazmışsınız ama ben genede emin olmak adına tekrar sormak istedim sizi de meşgul ediyoruz kusura bakmayın,hakkınızı helal edin.Teşekkürler.

akın atanıp çalışabilirsin tabi ki. okulla beraber biraz zorluyor (zor olmasebebi öğrenciliğin rahatlığını arıyorsun , ders çalışman gerekli ama işin de var falan) ama yapanlar var sende yapabilirsin maddi olarak daha rahat olursun (maddi durumun iyiyse okula devam değilse yazabilirsin.) önce kendi üniversiteni yaz açarsalar sonra üniye yakın yerlerden basla yazmaya

Puanım : 82

Başarı Sırası : 2198

Mezuniyet durumu : Ortaöğretim İmam Hatip Mezunuyum

Memur olarak atanabilir miyim arkadaşlar ? yada hizmetli olarak ?yardımcı olun azcık

Arkadaşlar epilepsi hastasıyım lise mezunuyum orta öğretim 55 puan almışım bi işe yararmi acaba size sormak istedim bilgisi olan varsa soyleyebilir mi merak ediyorum.

fringe
yav ne bilim hep bende dermansız depresyon hastasıyım hep bu dangalakların yüzünden bütün hayallerim yıkıldı Allah kahretsin batsın bu dünya .... :( :( :(

yusuf5534
boşuna tercih bile yapma ben 71 ile bu kadar umutsuzsam se tercih bile yapma .....

Üst Alt