Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

. Benim okulum henüz bitmediği için atamam olmuyo diğer arkadaşlar içinde haklarında hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes çabasının karşılığını alır inşallah

u sayfadaki bir kaç tane gerizekalı yüzünden düşük puan aldım allah onların bin kere belasını versin hemi....
ne güzel zhinsel engelliler grubundan girecektim ben ....kafamı karıştırdı şerefsiz namussuzlar...

Bunlar ekpss tercihleri değilki normal tercihler bunlar

Lutfen cevap verin maden teknikeri 2014 alim oldu mu

[FONT=sans-serif]zihinselden girenler fullamış yine[/FONT];););););)

hep sein yüzünden boyu devrilesice .....
ne güzel bende zihinsel grubundan girecetim kafamı karıştırdınız yok ataması iptal olacak yok şöyle olacak böyle olacak dediniz gördün eşşeğin büllüğünü....

Şimdi sıralama mı önemli puan mı ?

Şans yok ama merak ettim. 2014 puan 74 sıralama 12 küsür 2016 73 puan sıralama 10 bin küsür

GND;
niye bizim yüzümüzden biz dogrusunu konuştuk kardeş kulavuza göre konuştuk yanlış bişey yok zihinsel olmayıp ta zihinselden girenler suç işliyor kulavuzda yazıyor

paranoya;

yav bırak hikaye anlatma bana .... keşke sizi dilemesedim ne güzel ben şimdi 90 puan alır temmuzda atanırdım tüm hayallerim yıkıldı batsın bu dünya ... :( sizinde başınızda böyle anne-baba olsun ben sizide görürüm ....

Arkadaslar aramizda hic maden teknikeri yok mu ya

Bende 71 aldım orta öğretimden acaba atanabilirmiyim bende ilk defa girdim

Liseden puan 92.68 sıralamam 139 hedefim hatayy memurluk cok şükür

Kardeş ben ortaöğretimden 71 aldım atanma şansım var mı

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 28 2
Genel Kültür Testi 22 8
EKPSSP1 Puanı 91,52773
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 200
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz atanma durumum varmı

GND;

kardeş bende şizofrenim..zihinselden girdim 87 puan aldım..sana o zamanda söylemiştim zihinsel diye..ama sen beni dinlemedin..

Puanı 91,52773 sıralama 200 memurluk gelirmi sizce

merhaba arkadaşlar
93.59 102.oldum antalyadan memleketimden atanmak istiyorum 2014te memurlar 1.alımda en aşağı 93 puanları görmüş bende yanlış tercih yaparsam açıkta kalırım diye korkuyorum kaç tercih yapabilirsin ilk kez sınava giriyorum bu tercihlerde bakanlıklarda ücret filan farkediyormu bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Üst Alt