Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

Ysrkrdmr said kardesim insaallah hepimiz ataniriz rabbim yardimcimiz olsun insaallah

Salmanctr

inşallah kardeşim hakkımız da hayırlısı ise olsun hayırlı değilse zaten istemiyoruz

zihinsel engelli olmayıpta o katagoriden sınava girenleri milletin hakkına girenleri ALLAH kahhar ismiyle kahretsin lanet olsun ınlara şerefsizler

Puanım 77,01629 Sıralamam 1105 Önlisanstan Girdim Arkadaşlar Atanma Şansım Nedir Acaba ?

öğretmen adayların düz memurluğa tercih edeceğini sanmıyorum arkadaşlar. hafta sonları tatil, hergün dolu değil, ara tatili, yaz tatili ve kendi mesleğini yapıyor. düz memurluğu seçerlerse bence çok büyük hata yapmış olur düşüncesindeyim.

inşallah önce öğretmen alımları olurda boştan yere kadro doldurulmaz memur yazacaklara yer kalır

aksi taktirde önce memur alımları olursa öğretmen olupta kendini garantiye almaya çalışan olacaktır

Peki sizce hangi kadro tercih edilmeli??? Kamu Hastaneleri mi gümrük veya diğer bakanlıklar mi daha iyi olur??bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ...

bende ögremenim 2014 ekpss ile atandım , malasef bir cok engelli ögretmen sartlar dolayısıyla ögretmenlik yapmaz memurluk secer , ögretmenlik sandıgınız kadar kolay degil engelli adaylar icin , memurluk daha kolay

yürüyen parapleji

bu konuyu daha önce bende yazmıştım çok merak ediyorum en güzel memurluklar kurumlar hangileri acaba yani puanı yüksek olan arkadaşlar ilk tercihleriniz nereler hangi kurumlar olurdu

81.55 puan aldım ilk tercihte memurluk yazacağım..gelmezse ikinci tercihte yine memurluk yazacağım.. inş gelir.. pek umudum yok

Merhaba

Bu seferde tercih yapacak olan arkadaşlara sesleniyorum Eğer kazanıpta gitmeyecek olursanız engellı hakımm haram olsun sizlere şimdiden

Ben konya kamu birliği Hastanesi yazmayı düşünüyorum. Puanım 90.347 işletme mezunuyum.benim söyle de bi durum var. Gıda Mühendisliğinde öğrenciyim fakat okulu dondurmustum bu yıl devamsızlıktan kaldım. Eğer atamam olursa okula devam etmelimiyim sizce ????

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle yazdıklarım Lise gurubunda giren arkadaşlar içindir

EKPSS 2014/2 Atamada Kendi ilim ve ilçeme 82,5 puanla hizmetli olarak milli eğitime atandım işimden çok memnunum Şimdi arkadaşlara atamada nasıl bir plan yapacaksınız kaç puanlara kadar iner tahmini yazacağım ve 2016 EKPSS ye de öylesine girdim 2014 ve 2016 sonuçlarımı ilk olarak tabloya dökeceğim.

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi151
Genel Kültür Testi232
EKPSSP1 Puanı82,41239
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası3236
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı49527

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi135
Genel Kültür Testi236
EKPSSP1 Puanı80,35047
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası2846
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı52728

2014 EKPSS Sınavında 82,4 puanla başarı sıram 3236 imiş 2016 EKPSS Sınavında 80,3 ile başarı sıram 2846 olmuş. şimdi buradan çıkacak çok sonuçlar var 2016 da aldığım 80,3 puan 2014'te aldım 82,4 puandan daha üstün çünkü başarı sıram daha iyi birinde 82,4 puan ile 3236.cı olmuşum ama 80,3 puanla 2846.cı olmuşum. Atamada Puandan çok başarı sırası önemlidir.Ben tercih yapmayacağım ama tercih yapacak arkadaşlara tavsiyelerim olacak, Doğru kararlar ile ilk atamada 6000 kişi alanacağı söylenmişti bunun 3000 kişisi kesin Lise mezunu olacaktır. ve çoğuda hizmetli kadrosu olacaktır hizmetli ve memur arasında 40 tl fark vardır Önemli olan devlet kapısına kendinizi ata bilmektir.80 Puana kadar alan arkadaşlar kesinlikle ilk atamada atanacaklardır eğer tercihlerinden bir kısmını hizmetli kadrosunu tercih ederlerse.

Konuya şöyle devam edeyim Ben 80,3 puanla 2846 sıradayım ama ben şuanda devlet kadrosunda çalışan biriyim ve hizmetli kadrolarını tercih edemem inannın bana bu 2846 kişi içinde 800-900 kişi zaten devlette hizmeli kadrosunda çalışmakta ve hizmetli kadrolarını tercih edemeyecek ben buradan 80 puan ve üstü alan arkadaşlar için şunu söylüyorum 30 tercihin ilk 15 ini memur yazın ama geri kalan 15 ini hizmetli kadrolarını yazın ki açıkta kalmayın kesinlikle atanırsınız. 2. veya 3. atamanın garantisi varmı yada sayısı hizmetli olarak atanırsın görevede yükselme sınavı ile memur olursun şef olursunuz

Bide şunu belirteyim bazı arkadaşlar başarı sırası 700 veya 900 sırada sormuş acaba atanırmıyım diye sen atanmayacaksın da kim atanacak 2 ve ya 3 atamada puanlar kaça düşer bilemem ama başarı sıranıza bakın 5500 ze kadarsa 2. veya 3 alım olursa kesin atanırsınız.

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacaktı.
Ekpssye girdim iyi bir puan aldım bildiğniz gibi tercihler 13-22 temmuzda.
Şuan okudğum okulun bütünleme sınavı 16-17 temmuzda 1 hafta sonra sonuçlar açıklanıyor.Bütünlemeye kalmamaya çalışıyorum.
Atanma durumum nasıl olur yetişirmiyim ?

Kardeşim sen tek atanda geri kolay
Atandıktan sonra hemen iş başı vermiyorlar 15- 30 gün bazı kurumlarda daha fazla bile sürüyor.

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacaktı.
Ekpssye girdim iyi bir puan aldım bildiğniz gibi tercihler 13-22 temmuzda.
Şuan okudğum okulun bütünleme sınavı 16-17 temmuzda 1 hafta sonra sonuçlar açıklanıyor.Bütünlemeye kalmamaya çalışıyorum.
Atanma durumum nasıl olur yetişirmiyim ?

@Engel_yoK

yaşamazsın kardeş tayin istediğinde en kısa süre de çıkartırlar. hastalığını ve raporunu gerekçe göstererek tayin dilekçesi yazarsın olur. pek sıkıntı yapmazlar engellilerin böyle bi hakkı var. hiç bekleme yapman gerekmiyor.(ama bazı kurumlar tayin döneminde değerlendirme yapıyorlar şubat ve temmuz da) atanma ve işe başlamanda ekimi buluyor zaten şubata birşey kalmaz. engelli olmayanlar için 1-2 sene beklenmesi gerekiyor.

[FONT=sans-serif]Anladım teşekkürler. Bu durumu yaşayan yakın bir arkadaşım oldu zira kendisi istanbulda ikamet ederken zonguldak' a yerleşti ve hiç beklemeden birkaç gün içerisinde döndü tekrar. Yalnız benim kafamı kurcalayan şey forum içerisinde yazılan "ile göre değişiyor, şefin insiyatifine kalmış eğer yerini dolduracak kimse yoksa orada kalman gerekebilir" tarzı yorumlara rastlayınca sorup emin olmak istedim. İçimi ferahlattınız desem tam yerinde bir tabir kullanmış olurum şahsen [/FONT]
smile.png

Engel_yoK

kardeş sıkıntı yok öyle bi amire denk gelirsen (bu çok nadiren) hemen gider rapor alırsın rapor hakkın bitince ya da alamazsan ücretsiz izin alırsın onlar da el mahkum tayinini çıkarırlar. ama gelmezsin inş.

arkadaşlar atandıktan sonra tayin için ikametgah mı önemli olan yani sadece ikametgahımızın olduğu yeremi tayin isteyebiliyoruz çünkü ben 2 ay önce istanbula almak zorunda kaldım ikametgahımı iş gereği ama benim memleketim burası değil nasıl olur sizce kaydım burda olmasına ragmen ben memleketimi isteyebilirmiyim

yani koşulsuz bir kereye mahsus isteğim biyer olabilir mi ikametgah şartı olmadan

Branş sıralaması ne zaman açıklanır acaba?

Selamlar puanım 75.23353
Aday başarı sayısı 7312
Başvuran aday sayısı 52.728
Orta öğrenim ticaret meslek lisesi buro yönetim ve sekreterlik bölümünden haziranda menzunda olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim . 2. Atma veya 3. Atama bir ihtimalim var mı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstihdam muhabbeti ne bilen varmı??

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mrb onlisans 77.7756 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

arkadaşlar atamalarda sıralamanız,akıllı tercih yapmanız gerekiyor araştırın gecen sınavlarda ne kadar alım olmuş en yüksek en düşük puanlamalar hangi şehir kaç puanla kapatmış iyi kötü aklınızda bazı şeyler oluşur.Ben bir önceki sınavda atandım 2. alımda mebde hizmetli olarak dilekce vererek atandığım şehre hiç gitmeden kendi yaşadığım şehirde istediğim okulda çalışıyorum memnunum işimden lise 79 puan 5200 sıralamamdı 2350 maaş+sınavlarda görev alıyorum oturum başı 75 tl Allah gönlünüze göre verir inşallah

Üst Alt