Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

ya herkes sırasını puanını biiliyor geçin o işi şimdi sıra kaç lise kaç ö.lisans kaç lisans alacaklar kaç tercih hakkı olacak vs gibi konular var.. RABBİM HERKES HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞAALLAH

herkes için hayırlısı olsun. çok kötü bir sınavdı. süre kısaydı sorular uzundu. bütün bu olumsuzluklara rağmen inşallah hak eden herkes emeğinin karşılığını alır.benim de sınavım iyi geçmedi. bu puanın bir işime yarayacağını düşünmüyorum.Eminim ki süre daha uygun olsaydı birçok kişinin puanları çok daha yüksek olurdu. lise puan : 72.36220
başarı sırası: 11.809
aday sayısı: 47.334

ben 79.9918 almışım benim gözmde 80 :) çok çalışmıştım çok mutluyum sıralama 4 binlerde rabbim çalışana hakkının veriyo ben hiç matemtk yapmadan aldım bu puanı :)

74.11 almışım ortaöğretim sıralama 9668.. hayırlısı bakalım ne olacak..hepimize şimdiden iyi beklemeler

56.21653
38551
47334

Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

Ben anlamadım baraj kaç kazandım mı?

Lise mezunuyum lütfen cevap yazarmısınız....

vallahi sıfır alacam derken mucize bi işe yaramasada lise 57,31299 sıram 36917 :p

Gözler yayınlanacak tercih kılavuzunda. şimdiden herkese hayırlı olsun.:)

Valla çok zordu süre yetmedi muhabbeti yapmayın alan nasıl almış? Sorunu bence kendinizde arayın :D :D

Arkadaşlar lise düzeyi ilk 7 bin e giren 2.atamaya kadar atanir Ön lisans ve lisans ise yarisi ilk atamada diğer yarisi 2.atamada eğer 2 yila kadar 24 bin kii alinirsa ön lisans ve lisans komple atanir Lise düzeyinde ise ilk 12 bin rahat atanir ama 6 ay içinde Lise düzeyinde ilk 7 bin atanmiş gözüyle ile bakabilirler olaya hatta ilk 7 bin kişi kendini 5 bin içinde kabul etsin çünkü 2 bin kişi tercih yapmicak

arkadaslar bende 68,25984 almısım tamam da şimdi ne olacak onu anlamış degılım ya

TarikUzel;

tarık bey tarık bey yeni mezun olanlar veya mezun olacaklar icin kolay bi sınavdı veya kursuna gitmiş olanlar iicin kolay olabilir özellikle matematikde ayrılan süre gerçekten yetmedi hoş matematiğe bakamadım bile o yüzden.Zaten türkcede paragrafları okuyup şıklara gecene kadar olan vaktini alıyor birde matematik olunca hele ona hiç vakıt yetmedi artı bilfiğim 3 soruyu yapamadım vallaha ona yanıyorum ben yaaaa:(((

C.ym;

cafer bey ben maliye mezunuyum inşaat sektöründe muhasebeci olarak başladım hamdolsun şimdi oyak genel müdürlüğüne başladım. ben ilk atamada tercih de yapmayacağım belki sonraki atamalarda düşünebilirim atamaya katılma sebebimse malum burada hepimizin engelleri var ve benim için hayat her geçen gün biraz daha zor olacak ve emekli olana kadar iş hayatında kalmak istiyorum. özel sektör çok acımasız ve yorucu, çalışıyoruz evet ama ömürden gidiyor. rabbim herkese hayırlı ömür ve rahat bir yaşam nasip etsin...

merabalar arkadaşlar. Ben Orta öğretim. Puanım 86. Sıralamam 1417 ne olacak kısmet bakalım. Herkese başarılar dilerim.

hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hepiniz yerleşirsiniz

Herkese geçmiş olsun

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun bakalım. forumda incelediğim kadarıyla standart sapma ilginç bi şey. ben işitme lisans 72 puan 5017 kişi arasında 1690 sıralama var. ben hakiketen kötü gittiğini düşünürken herkesin sınavları hakiteten kötü gitmiş. daha önce forumda bahsettiğim bir konu vardı. lise mezunların 80 ve üstü atanabileceğini lisan mezunların ise 70 ve üstü atanabileceğini bahsetmiştim. galiba tahminim doğru çıkacak. yine de belli olmaz arkadaşlar. şimdi kadroları dört gözle bekliyoruz.hangi kurum hangi kadro statüsünda alacak.genelde yardımcı hizmetli kadrosunundan çok açılacağının düşünüyorum. lise mezunların çok yüksek puan alanların memur olma sansı var.lisans mezunlarına gelince 80 puan alanların memuruk cepte , daha aşağıdaki olanlar ise sans diyelim, burada tercih çok önemli . benim merak ettiğim bir konu ise lisans mezunlarına nasıl bir kadro açılacağı. istediim kurumlar ise maliye,sgk, hazine, vb bu kurumlar hakiketen farklı bir kurumlar . fatma sahin 3500 kadro açılacağını söyledi, ösym başkanı ise 7000 kadro demişti. eğer 7000 kadro açılırsa bütün tahsil durumlarına göre ilk 2000-3000 arasında olanların atanma sansı %51 olacağını düşünüyorum. Allah herkesin hakkında hayırlı olanlanını nasip etsin. herkesin atanmalarında bol sanslar

Arkadaşlar tercihler ne zaman başlayacak acaba,
Meslek Lisesi Bilgisayar Bölüm Mezunuyum bişeyler çıkarmı acaba
Sıralama : 28.181

ortaögretim 65 aşmışım yerlşirmiyim acaba

70.2 punaim lise 1477 başari sirasi atanirmyim sice

TSD Başkanı Şükrü BOYRAZ ın dediğine göre ilk klavuz Temmuz 15 den sonra çıkacakmış atamalar yıl sonunu bulur diyor.Bu durumda kurumlar kriter yayınlayıp şu özürlülük şarlarına uygun en az mesela 70 puan almışlar başvuracak diyebilirler.Bu yüzden Özürlülük durumu uymayıp puanı yüksek olan işe girmeyip özürlülük durumu istenilen şartlarda olup puanı düşük olanlar girebilir gibi bir yorum aklıma geliyor.

Üst Alt