Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
earl2000;
Kpss93 mülakatlara girmişim orman bakanlığı alımları oldu mülakatlara girdim .. Mülakatta Çalışma durumuna göre öncelik sertifika tecrübe engel durumuna bakacaklarını düşünüyorum
neyse tartışmanın sonu gelmez, zaten bir iki haftaya göreceğiz nasıl olacağını ama mülakat olma ihtimalini hiç mi hiç düşünmüyorum, öyle bişey olsa ilk girenlerden olurdum heralde 5 senedir özel sektörde çalışıyorum ve gayet iyi bir cv ye sahibim ama bunun adil olcağını düşünmüyor ve mülakatsız bir yerleştirme yapılcanı düşünüyorum. engellere göre kadro ayırımları olabilir başka bir eleme olucanı sanmıyorum
[FONT=lucida grande]türkiye sakatlar derneği genel başkanı sayın ŞÜKRÜ BOYRAZ'IN AÇIKLAMASI[/FONT] [FONT=lucida grande]ÖMSS sınavına girmiş engelli arkadaşlar.açıklanmış olan sadece sınava girmiş olan arkadaşlarımızın aldığı dereceler yazılıdır. bundan sonra neyapacağız diye arayışa girmeyin .temuz 15 itibarı ile yine ÖMSS tarafından bir kılavuz yayınlanacak bu kılavuzda hangi kurum hangi kıriterlerde personel alacağını belirleyecektir buna göre siz bir kaç seçenek yapıp vereceksiniz bu yapmış olduğunuz tercihlere göre puanlamanız tutuyorsa söz konusu kuruma alınacaksınız.buda yıl sonunu bulacaktır bilgilerinize [/FONT][FONT=lucida grande]ÖMSS sınavına girmiş engelli arkadaşlar.açıklanmış olan sadece sınava girmiş olan arkadaşlarımızın aldığı dereceler yazılıdır. bundan sonra neyapacağız diye arayışa girmeyin .temuz 15 itibarı ile yine ÖMSS tarafından bir kılavuz yayınlanacak bu kılavuzda hangi kurum hangi kıriterlerde personel alacağını belirleyecektir buna göre siz bir kaç seçenek yapıp vereceksiniz bu yapmış olduğunuz tercihlere göre puanlamanız tutuyorsa söz konusu kuruma alınacaksınız.buda yıl sonunu bulacaktır bilgilerinize...[/FONT]
60 almışım ben bu sınavdan yeminle söylüyorum 0 bekliyordum çünkü gözetmen arkamda oturuyordu elinde tesbih şak şak ugraşıp duruyordu bütün dikkatimi dagıttı gerizekalı diyesin ama buna şükür hayrlsı allah büyük inşallah tercihlerde torpil oynamaz bundan sonra herkese allah yardım etsin