Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

İşitme engelli - Lisans - 83 puan, sıralama 306.

Sıralama neden böyle oldu anlamadım ki !
xxman senden düşük puanı ama sıralama senden daha yüksek , bu sınavda sıralama önemlidir.

ortaögretim genel özürlü puanım 74.57875 başarı sırası 9160 atanma şansım ne acaba

Önlisans 66 puan öğrenim durumu başarı sıram 3423 piii :)) hayırlısı inşallah :)

earl2000;
Kpss93 mülakatlara girmişim orman bakanlığı alımları oldu mülakatlara girdim .. Mülakatta Çalışma durumuna göre öncelik sertifika tecrübe engel durumuna bakacaklarını düşünüyorum

75 puan Ortaöğretim.. genel sıralama 8061... herkese hayırlı olsun....

munezza karddeşim ne çalışma önceliği iş verdilerde bizmi çalışmadık bizden tecrübe beklelerse yuh derim başka bişey demem

lisans genel özürlü 58 almışım başarı sıralaması 4369

Tecrübe derken o kadar demedik bilgisayar programları word excel vb gibi

neyse tartışmanın sonu gelmez, zaten bir iki haftaya göreceğiz nasıl olacağını ama mülakat olma ihtimalini hiç mi hiç düşünmüyorum, öyle bişey olsa ilk girenlerden olurdum heralde :) 5 senedir özel sektörde çalışıyorum ve gayet iyi bir cv ye sahibim ama bunun adil olcağını düşünmüyor ve mülakatsız bir yerleştirme yapılcanı düşünüyorum. engellere göre kadro ayırımları olabilir başka bir eleme olucanı sanmıyorum

lisans puan:83.796
sıra: 304 inşallah bi işe yarar...

[FONT=lucida grande]türkiye sakatlar derneği genel başkanı sayın ŞÜKRÜ BOYRAZ'IN AÇIKLAMASI[/FONT]
[FONT=lucida grande]ÖMSS sınavına girmiş engelli arkadaşlar.açıklanmış olan sadece sınava girmiş olan arkadaşlarımızın aldığı dereceler yazılıdır. bundan sonra neyapacağız diye arayışa girmeyin .temuz 15 itibarı ile yine ÖMSS tarafından bir kılavuz yayınlanacak bu kılavuzda hangi kurum hangi kıriterlerde personel alacağını belirleyecektir buna göre siz bir kaç seçenek yapıp vereceksiniz bu yapmış olduğunuz tercihlere göre puanlamanız tutuyorsa söz konusu kuruma alınacaksınız.buda yıl sonunu bulacaktır bilgilerinize [/FONT][FONT=lucida grande]ÖMSS sınavına girmiş engelli arkadaşlar.açıklanmış olan sadece sınava girmiş olan arkadaşlarımızın aldığı dereceler yazılıdır. bundan sonra neyapacağız diye arayışa girmeyin .temuz 15 itibarı ile yine ÖMSS tarafından bir kılavuz yayınlanacak bu kılavuzda hangi kurum hangi kıriterlerde personel alacağını belirleyecektir buna göre siz bir kaç seçenek yapıp vereceksiniz bu yapmış olduğunuz tercihlere göre puanlamanız tutuyorsa söz konusu kuruma alınacaksınız.buda yıl sonunu bulacaktır bilgilerinize...[/FONT]
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

sisteme giremiyorum sadece bendemi sorun var yoksa başkalarıda varmı benim gibi mağdur:confused::confused:

açtım valla
üstelik matematiği yetiştiremediğim halde 72.63976 almışım lisede hiç fena değil;):D

60 almışım ben bu sınavdan yeminle söylüyorum 0 bekliyordum çünkü gözetmen arkamda oturuyordu elinde tesbih şak şak ugraşıp duruyordu bütün dikkatimi dagıttı gerizekalı diyesin ama buna şükür hayrlsı allah büyük inşallah tercihlerde torpil oynamaz bundan sonra herkese allah yardım etsin

Yarabbi şüküüür, nihayet açıkladılar, gözünüz aydın.. Merakla bekliyorum bakalım kim nereye atanacak.. Hepiniz adına hayırlısı olsun..:)

Bacıbey;
hım anladım da anlamadım yani engel yok rapor almak için öylemi

Üst Alt