Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

ben lisans 70.8 puan aldım sıralamam 4741 2. yada 3. atamada şansım varmı

Ben lise 4. sınıfa geçtim 2. atama nisan mayıs gibi olursa tercih yapabilirmiyim ?
Yoksa 3. atama olursa o zamanamı kalır ? Mezun olmadan yapılamıyordu galiba tercih. 😟

81 puan düz lise mezunuyum 2200 sıralamam .şimdı ılk atamada bayagı kayma olduguna göre ıkıncı atamada memurluk şansım varmı.kamuda hızmetlıyım memur olmaya çalışıyorum .fıkırlerınızı alabılırmıyım arkadaşlar...

O kadar dusecegini sanmiyorum zaten memurluga az kadro aciliyo bide sizin durumunuzda olanlarda var memurluk bekleyen zor gibi pasini

aynen cok kısı memurluk beklıyor bende dahıl

Arkadaşlar 2.atama hangi tarihte olur diye baskı uygulayacağımız bi devlet kurumu var mı. DPB mi ÖSYM mi. Yada hangi kurum

çalışma bakanlığı sosyal politikalar bakanlığı dpt de olur ösym den bişe çıkmaz o sadece kendinden istenileni yapar yani seçme ve yerleştirme Smilemisty

slm sarasota acaba bu ihraç edilen memurların yerine biz engellilere bişi çıkarmı

Arzularımız o yönde ancak bişe diyemeyiz her ne kadar tüm engelli arkadaşlarımızın atanmasını istesekte bunun hayalden öte gitmiyeceğininde bilincındeyiz isteğimiz verilecek en fazla kadronun verilmesi
yücel çağdaş

Yaw en kötü adil olarak hiç bişey çıkmasa bile binde birlik bir oranı biz engellilere verseler gönlümüz rahatlar.100 bin kişimi haksız yere o konuma geldi?Bunun bin kişisini bize ayırsalar ne çıkar?Biz boş insanlar değiliz emin olun.Hayatta bişeyler yapmak istiyoruz bizde boşunamı geldik?

Haklısın ama bizim amacımız kadro sayısının artması öhle abartılı rakamlar degil ilk atamadaki kadro sayisindan birkaç bin daha fazla olsa bu bizim için gayet iyi sayılır yoksa biz burdan sallayım 20bin 30 bin alım olsun diye ama boşa sallamış oluruz

Ekğss ye girmedim kura ile alıma başvurabilir miyim ileri tarihte olursa ben lise mezunuyum

Hayır başvuramassın 2018 de sınava gireceksiniz

Ama kura ile yapılan alıma ekpss diye şart görnedim

Ayrıca ben 2008 yılında kpss atamasıyla Türkiye taş kömürü kurumuna işçi olarak atandı m sag gözümde ki göz tembelliği nedeniyle heyetten olumsuz çıktım iş hakkım gitti. Şimdi özürlü raporu için başvurdum göze yuzde 32 yuzde 1 de kulak toplam yuzde 33 engel var böyle çok arada kalıyorum hakkım yeniliyor.şeker var bende açlık yada tokluk şekeri ölçümü kaç çıkarsa yüzde 40 ı geçerimm

Tip2 diabetten 20 alırsan 40 ı gecersin şeker açlık 160 civarı olması gerekir ama genede dr. Karar verir tabiki

Aksi taktirde ne kuraya girebilirsin nede sınava kuraya girme hakkın zaten yok lise mezunu olduğun için

Öncelikle atanan arkadaşları tebrik ederim.Ben kamuda kadrolu işçi olarak çalışıyorum. Hizmetli kadrosunu düşünmüyorum.Hizmetli kadrolarına atanan tanıdıklarıma yapılanları duyunca hizmetli kadrosunu seçmeme kararı aldım. İşimden de memnunum. Ekpss 2016 puanım 76,260 2. veya 3. atamada memur olabilir miyim sizce.

o puanla zor.

orta öğretimde 77 puanla ilk atamada yerlşemedim 2. yerleştirmelerde şansım ned,r ne yapmalıyım....

Arkadaşlar 76 hatta biraz daha altı rahat atanır diye düşünüyorum tabi sonuçta alım sayısı önemli...

Sayın sarasota, peki lisans mezunlarının durumu ne olacak. Örnek kendi puanım 81.50 olabilirmi 2. atamada sizce? Tahmini lisans alımı kaç kişi olur? Kolay gelsin.

Arkadaşlar lisans için isabetli tahmin zor çünkü geçen alımlarla 1.atamada atananlar bu dönem aynı puanla atanamayabilir yani durum karışık kontenjan sayısı birebir etkili olacaktır

Ortaöğretim 77puan elektrik mezunuyum ilk atamada atanamadım ikincide Nasıl bir yol izlemeliyim

Tabiki ilk başta branşından alım olursa branşından tercihini yapacaksın her ýönden avantajlı olursun gerek atanma gerekse maaş bakımından eger hizmetli tercih edersende sonraki tercihlerin olmalı

sarosoto kardeş...
orta öğretimde 77 puanla ilk yerşeştirmede atanamadım... 2. tercih döneminde ne yapmalıyım şansım nedir....

orta öğretimde 77 puanla ilk yerşeştirmede atanamadım... 2. tercih döneminde ne yapmalıyım şansım nedir.... her hangi bir branş yada mesleğim yok düz lise mezunuyum...

orta öğretimde 77 puanla ilk yerleştirmede atanamadım... düz lise mezunu olarak 2. tercih zamanı ne yapmalıyım şamsım ne dir....

2.yerleştirmede sıralamam ne olur....

sarosoto kardeş...
orta öğretimde 77 puanla ilk yerşeştirmede atanamadım... 2. tercih döneminde ne yapmalıyım şansım nedir....

orta öğretimde 77 puanla ilk yerşeştirmede atanamadım... 2. tercih döneminde ne yapmalıyım şansım nedir.... her hangi bir branş yada mesleğim yok düz lise mezunuyum...

orta öğretimde 77 puanla ilk yerleştirmede atanamadım... düz lise mezunu olarak 2. tercih zamanı ne yapmalıyım şamsım ne dir....

2.yerleştirmede sıralamam ne olur....

Şimdi kafam karıştı, geçen alımlarda derken. 2016 ilk atamada yerleşenler 2. atamada da tercih yapabileceklermi?

sistemin yerleştirdikleri bir sonraki tercih döneminde tercih yapamıyor....yapmak istesede tsistem izin vermiyor

Üst Alt