Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

Ekonomi çok kötü durumda sayın Başbakan, ayakta kalmaya çalışıyoruz diye açıklama yaptı dün. Dolar tavan yaptı Türk parası çok değer kaybediyor her an ekonomi çökebilir. Allah sonumuzu hayırlı kılsın.

Smilemisty

Aynen öyle bugün veya en geç haftaya Cuma Ftich Türkiyenin ekonomik notunu indirecek.Bu olursa ki 100 de 100 olcak dolar 3.6 olur.Fed'in faiz artırımıda var, Faiz artırımıyla birlimte dolar direk 4 lira olacak.Evi arabası parası olanlar satıp dolar alsın.Devlet yakında mevduattaki dövizlere dahi el koyacak ülkece çok çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiliyor.

Herkes önlemini alsın

2. atamalar EKPSS

Sevgili arkadaşlar ekpss 2.atamalar tahminen ne zaman olur?
Bilgisi olan varmı?

Suqer

kahkaha attım

fazla film izleme bence,sende pek iyi etkiler yaratmamış :D

Arkadaşlar az önce TRT'nin Sesi Radyosuna Bennur Karaburun Hanım konuk olarak katılmıştı saat 10.30 da başladı ve müjde olarak martta atama olucak dedi.

Bu müjde olmamış bence çoğu insan kadro sayısı bekliyordu atamanın o tarihlerde olacağı zaten belli gibi birseydi

Aynen abi keşke dediğin gibi kadro sayısını da belirtseydi...

Guzel haber martta 2. atama olursa 2018 nisan daki ekpssden önce mutlaka 3. Atama olur çünkü sınava bir yıldan fazla zaman kalıyor bu sure icinde atama olmaması imkansız martta 5000-6000 arası alım olur inşallah

Malumunuz nisan mayıs aylarında refarandum var o bakımdan aralık beklentisi içinde olanlar bence boşa heveslenmesin ama aralıkta en azından öğretmenlere verilen kadro sayısı açıklandığı gibi normal atamalar icinde böyle bir sey yapılmalı bekleyiş sonlandırılmalı

2. Atamalarda mart ayında....

[FONT=&quot]Engellilerin kafalarındaki "Yakında bir alım var mı" şeklindeki sorulara da müjde niteliğinde açıklama yapan Bennur Hanım, Mart ayında bir emgelli memur alımı yapılacağını ve bu alımda belirlenecek sayıya öğretmenlerin dahil edilmeyeceğini belirtti. Bennur Karaburun sözlerini şöyle sürdürdü. "[/FONT]Buradan engelli kardeşlerimize müjde vermek istiyorum, çünkü çok heyecanlı bekliyorlar Allah nasip ederse bir aksilik olmazsa Mart ayında atamaları yapılacak şimdi Şubat ayında 1500 tane öğretmen de bu Mart ayında ataması yapılacak olan kardeşlerimizin sayısının içinden alınmayacak çok korkuyorlar bu konuda sitem ediyorlar. Yani engelli öğretmenler atıyorsunuz bizi hiç düşünmüyorsunuz şeklinde... hayır öyle değil bu FETÖ'den boşlukta kalan yerleri doldurabilmek için engelli öğretmenlerimiz de burada istihdam edelim dedik, ALLAH nasip ederse de Mart ayında da yeni bir engelli memur alımı yapılacak ve bu alımlarda belirlenecek sayıya engelli öğretmenler dahil olmayacak

ben de biraz önce okudum. çok önemli bir açıklama bu. öğretmen atamalarını sayıya dahil etmemeleri açılacak kadrolardaki memur statüsü için önemli. umarım bu atamada ortaöğretimde memur kadroları için iyi sayılar açılır

@sarosta

3. atamalar yapılacakmıymış buna hiç değiniilmemiş 3.atamanın yapılıması için şimdiden kamuyoyu oluşturalım

O konuda bir açıklama yok malesef keşke olsaydı ancak atamaların mart aýında yapılacağını farz edersek sınava 1 yıldan fazla zaman kala atama yapılmış oluyor buda 3. bir atâmanın yapılmasını gerektirir aslında

O konuda bir açıklama yok malesef keşke olsaydı ancak atamaların mart aýında yapılacağını farz edersek sınava 1 yıldan fazla zaman kala atama yapılmış oluyor buda 3. bir atâmanın yapılmasını gerektirir aslında

3.atamaları sağlam esasa bağlamaları lazım keyfe keder uygulama yapılmaması lazım.2014 de yapmışlarsa 2016 de yapmaları lazım

Aynen sana katılıyorum bu sağlam bir zemine oturtulmalı her dönem aynı kargaşa varmı yokmu olmamalı varsa var yoksa yok insanlar ikilemde bırakılmamalı semihÇ branşından alım olursa şansın tabiki var ancak diger türlü 3.atamalara ve kadro sayısına bakar senin durum

2. atama martta diye haber okudum bugün. hayırlısı.

Engellilere Mart ayında Atama Müjdesi! 28/11/2016

Bursa Milletvekili Bennur Karaburun bugün sabah katıldığı TRT Türkiyenin Sesi Radyosunda Meclis Gündemi adlı programa konuk oldu. Soruları cevaplayan Karaburun burada engelli memur adaylarına da yakından ilgilendiren önemli bir müjde verdi.
Karaburun’un yapmış olduğu açıklamada: “ buradan engelli kardeşlerimize müjde vermek istiyorum, çünkü çok heyecanlı bekliyorlar Allah nasip ederse bir aksilik olmazsa Mart ayında atamaları yapılacak şimdi Şubat ayında 1500 tane öğretmen de bu Mart ayında ataması yapılacak olan kardeşlerimizin sayısının içinden alınmayacak çok korkuyorlar bu konuda sitem ediyorlar. Yani engelli öğretmenler atıyorsunuz bizi hiç düşünmüyorsunuz şeklinde... hayır öyle değil bu FETÖ'den boşlukta kalan yerleri doldurabilmek için engelli öğretmenlerimiz de burada istihdam edelim dedik, [SIZE=3] ALLAH nasip ederse de Mart ayında da yeni bir engelli memur alımı yapılacak ve bu alımlarda belirlenecek sayıya engelli öğretmenler dahil olmayacak." [/SIZE]şeklinde konuştu.

ALLAH(c.c) Herkesin Gönlüne Göre Versin
ALLAH(c.c) Herkese Atanmayı Nasip Eylesin İNŞAALLAH.

Son düzenleme:
ne müjdesi kardeşim. normal birşeyi müjde gibi vermeyin. ekpss de 3 adet atama olur. sadece ayları değişebilir.

müjde standartların dışındaki bir hadiseyi duyurmadan önce söylenen sözdür.

Alınacak Kadro sayısını da 3 Aralıkta açıklarlar.Umarım

Evet 3 aralıkta açıklama bekliyoruz umarım kadro sayısı netleşir insanlarda ona göre değerlendirme yapar

@sarosta

engelliler.biz forum ailesi olarak neden içimizden bir tane engelli milletvekili çıkarmaya çalışmıyoruz.Engellilerin bütün sorunlarıyla ilgilenip çözüm üretebilecek birini milletvekili olarak aramızdan çıkarsak güzel olmaz mı? Her sorunumuza çözüm üretmese dahi sorduğumuz bütün soruların cevaplarını alırız.

Evet aslında buna gücümüz yeter ancak en ufak bir durumda bile birleşemeyen bizler böyle zorlu bir şeyin altından nasıl kalkarız

hayırlısı olsun inş bu atamada ihtiyacı olan herkez atanır 😊

Üst Alt