Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

Evet sene başında hareketlenmeler başlar birkac ayda öyle gecer

Ekpss 2.Atama Ne Zaman Olur?

evet arkadaşlar ösym nin sitesine baktım ama henüz bir bilgi yok.

Ekpss 2. Atamalar ne zamn olacak ?

EKPSS(Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı) 2. atamaları ne zaman yapılacağı hakkında bilginiz varmı ?

Teşekkür ederim.

tahminimce önümüzdeki mayıs ayı gibi olur

Arkadaşlar puan 87 liseden girdim güncel sira tahmini 250 memurluk olurmu 2. Atamada

oalbilir kardeşim kadrolardaki memur sayısı önemli

3. Atama olacak

Sinav 2018 nisanda 2017 mart nisan gibi 2. atama olursa geriye daha bir sene kalıyor 3. atama mutlaka olacaktır gecmiş iki sinavda böyle oldu

Sinav 2018 nisanda 2017 mart nisan gibi 2. atama olursa geriye daha bir sene kalıyor 3. atama mutlaka olacaktır gecmiş iki sinavda böyle oldu

valla inşallah olur da benim hiç umudum yok kamuya alımları durdurduk bundan sonra kamuya alımlarda kısıtlamaya gideceğiz açıklamaları falan bilmiyorum

Bir öyle diyorlar birde 60000 personel alacağız dendi.Bir kısmımızı stresten ve kalpten götürüp elemek istiyorlar:)Sıkıntı aslında tayin isteyenler yüzünden oldu.Millet yaşadığı ilde çalışmak istiyor ancak orada zaten yeterli memur var, yinede bir yolunu bulup gidiyor ve orada fazladan memur oluyor.Gelişmiş, güzel ilde fazladan memurlar iş yapmazken gariban doğuda eksik memurdan dolayı fazla mesayi yapıyor.

Hiç atama olmamasındansa tayin imkanlarını sıfırlayacak bir atama yaptırmaları biz işsiz gençlerin hiç olmazsa bir kısmını mutlu edecektir.

Umarım olur. 2010 kpss iptali yüzünden tüm ösym sınavları da ister istemez sanki şaibeliymiş gibi bakılıyor. Devlet kadrolarına kpss sınavları dışında başka bir formül oluşturmanın peşindeler. İleride olumlu yada olumsuz her türlü sürpriz çıkabilir.

2016 Ekpss 2. Atama Ne Zaman Gerçekleşir?

Merhaba,
Ben Orman Endüstri Mühendisiyim ve 2016 Ekpss de 74.72 aldım. 2. atama ne zaman gerçekleşir ve 2. Atamada gerek kendi branşımda gerekse genel lisans bazında atama şanşım nedir? 3. atamaya mı kalırım? Saygılar...

Bahar aylarında var tam bizim atamalara denk geliyo bunu iyi degerlendirmek lazım

Devlet planlama teşkilatının bilgi edinme sistemine 2. atamaların ne zaman yapılabileceğine ve muhtemel kadro sayısının ne kadar olabileceğine dair bir bilgilendirme talebi gönderdim. Cevap verebilirlerse buradan bilgilendirme amacıyla paylaşacağım.

Talebin Cevabı:
İlgi: 31.08.2016 tarihli bilgi edinme talebiniz. İlgi talebiniz incelenmiştir. Bilindiği üzere, 4982 sayılı “Bilgi Edinme Hakkı Kanunu” 24.10.2003 tarih ve 25269 sayılı Resmi Gazete’de, bu Kanunun uygulanmasını gösteren “Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” ise 27.04.2004 tarih ve 25445 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. Söz konusu Kanunun “Tanımlar” başlıklı 3’üncü maddesinin (c) bendinde Bilgi, “Kurum ve kuruluşların sahip oldukları kayıtlarda yer alan bu Kanun kapsamındaki her türlü veri”, Belge ise “Kurum ve kuruluşların sahip oldukları bu Kanun kapsamındaki yazılı, basılı veya çoğaltılmış dosya, evrak, kitap, dergi, broşür, etüt, mektup, program, talimat, kroki, plân, film, fotoğraf, teyp ve video kaseti, harita, elektronik ortamda kaydedilen her türlü bilgi, haber ve veri taşıyıcıları” olarak tanımlanmıştır. Ayrıca, adı geçen Kanunun 12’nci maddesinin ikinci fıkrasında “Kurum ve kuruluşlar; ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurular ile tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler.” hükmüne yer verilmiş olup, başvurunuzda yer alan talebiniz, tekemmül etmemiş bir işlem kapsamında olduğundan Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamına girmemekte olup, 60 gün içinde yargı yoluna veya yargı yoluna başvurmadan önce 15 gün içinde Bilgi Edinme Değerlendirme Kuruluna itirazda bulunma hakkınız bulunmaktadır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel Başkanlığı Bilgi Edinme Birimi

bakandan engelli memur atama açıklaması....

[FONT=Roboto]- Kamuda engelli istihdamı[/FONT]
[FONT=Roboto]Gerek kamuda ve gerekse özel sektörde engelli istihdamına yönelik çalışmaları yakından takip ettiğini aktaran Kaya, en kısa zamanda açık bulunan engelli kontenjanının doldurulması için çalışmalarına devam ettikleri bilgisini verdi.[/FONT]
[FONT=Roboto]Kaya, bu bağlamda oluşturulacak politikalara ışık tutması amacıyla 2014 yılında "Kamu Sektöründe Engelli İstihdamının Analizi" araştırması yapıldığını anımsatarak, "Bize düşen ise bu süreçte tüm engelleri ortadan kaldırmak, her türlü imkan ve fırsatlardan engelli bireylerin faydalanabilmesini sağlamaktır. İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu konferansla engelli istihdamına yönelik ortak eylem planı oluşturmak somut sonuçlar elde etmek tüm engelliler için yeni bir umut olacaktır. Karşılıklı attığımız her adımda bir engelliyi hayata bağlamak dünyanın en büyük mutluluğu olacaktır. Özellikle oluşturacağımız yeni istihdam modelleri, engelli bireylerin teknolojiyle buluşturulması, engel durumlarına göre istihdam edilmeleri bu alanda yeni bir vizyon oluşturacaktır." dedi.[/FONT]
[FONT=Roboto]Toplumsal barışı sağlamanın, kardeşlik hukukunu güçlendirmenin, ülkelerde güçlü sosyal politikaları ikame etmekle mümkün olacağını dile getiren Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:[/FONT]
[FONT=Roboto]"Sosyal devlet toplumsal barışın teminatıdır. Eşit ve adil hizmet anlayışıyla toplumun dezavantajlı kesimlerini hayata bağlar. Güçlülerin değil zayıfların hukukunu korur. Bu anlayışla konferansın engellilerin istihdamına ve sorunlarına yönelik duyarlılığın ve çözüm arayışlarını artmasına vesile olmasını temenni ediyor, İslam İşbirliği Teşkilatı ülkelerinin saygıdeğer üyelerini ve değerli katılımcıları saygıyla selamlıyorum."[/FONT]

yaww he he diyorum...anca boş boş konuşuyorlar.

bu zamana kadar engelli istihdamı icin en cok calışan bu hükümet ama yeterli mi , hayır

[h=2]
icon1.png
[/h][FONT=sans-serif]
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'dan 20.000 Kadro İstendi - Engelliler Sitesi bu kadroların 3/1 gelse ortaöğretim 72 - 73 lere düşer...Hadi gözünüz aydın :)
[/FONT]

Zaten bu yirmi bin biraz abartı olmuş ama iyi olmuş

Olsun sarasota, çıtayı yüksek tutalım zaten düşüreceklerdir.

LİSANS mezunlarını facebook gruplarına bekliyoruz.

Zaten olursa 3 aralık ta nolursa olur olmassa direk diger seneye

bu 3 aralık neyin nesi bi açıklasanız zahmet olmazsa.

Merhaba arkadaşlar bu hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

Üst Alt