@grafakir,
Anayasa mahkemesine ben daha önce bireysel başvuru yaptım. İki buçuk sene oldu ve hâla karar çıkmadı. Sakın bekleme falan yapmayın yoksa İki sene sonra karar çıkar. Anayasa mahkemesi çok yoğun arkadaşlar eskiden 6 ay icinde sonuç çıkardı. Şimdi 2 yıl ve üstü sürer gerçi siyasi parti başvurusu belki hızlı sonuçlanır ama beklemeyin derim.
Erdoğan zaten anayasa mahkemesinin kararını bile tanımıyor.
Bahçeli desen gerekirse anayasa mahkemesini kapatalım diye bağırıyor.
Keşke anayasa mahkemesini kapatsalar direk aihm başvuru yaparım.
Aym başvurusu, aihm başvurmanin önünü kestiği icin kapatmıyorlar. Yani bunlar simdi aihm başvurur ve insan gibi haklarını alr diye aym kapatmıyorlar.
O yüzden kimse aym kararını beklemeden emekli olmaya baksin.
@ucuncubahar,
Ben o dediğin dönemlerde tr de değildim kardeşim inan burada olsam gündemi takip edebilsem her türlü engelli kesimin yaninda yer alırdım. İşim gereği sürekli yurt dışına çıkıyordum. Bana sadece eylem yapacağız Ankara da toplanacağız deseniz inan en ön cephede rejime karşı savaşırım. Suan zamanım var ve yeni yasayı 1 hafta once öğrendim. Sonra buraya uye oldum. Yani surekli resmi gazeteyi takip edip acaba hükümet sabah hangi hakkımızı elimizden alacak diye yasamak insanı yorar ya stressiz bir günümüz yok.
Sanırım engelliler ancak ölünce huzuru bulacaklar.
Yoksa kimseyi tanımam etmem ve kimseye gıcıklığım yok ama engelli kesim niye birlik olmuyor. X de hepimiz yazalım ya gerekirse tutuklasinlar. 10milyon engelliyi tutuklamak yürek ister. 50 kişi x de yazıyoruz ve 100 beğeni alıyor. X gerçekten cok güçlü yani orada tüm dünyaya rezil oluyorlar ve tepki ile beğeni cok olursa hemen yanlis anlaşılma olmus diye geri adım atıyorlar.
Cimer hikaye arkadaşlar
Engelli platformunu yani burayı bile bizden başkası kâale almaz.
Yalnız X var ya X iste oraya müdahale edemiyorlar ve herkes orada hak, hukuk, adalet arıyor.
O yuzden X de herkes yazsın ve korkmayın diyorum.
Devlet memuru engelli personel olanlar bana haklısın ama biz yazamayız yani korkuyoruz diyorlar.
Korkunun ecele faydası yok ki eğer birlik olmazsak seçimden sonra sadece bir hiiiç oluruz.
Ekpss 80 puan alan adam atanamamış benim ne çıkarım olabilir ki adami savunuyorum.
%40 engelli maaşı 4bintl olmuş ve ben sosyal yardim ya da engelli maaşı falan almiyorum ama x de onları savunuyorum.
Yani işin ucu bana dokunuyor diye tepki vermiyorum ama sanırım haklısınız ve herkes hakkettiği sekilde yaşarmış. Kalın sağlıcakla diyorum ve mücadele şevkimi bile kırdınız.