Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@dado84
Aynen kardeşim haklısın itiraz edereken ne kadar belgen varsa getir onları da ekleyelim demiyorlar sgk,dan bana ara karar da çıkmadı ilk insan şunlar eksik tekrar tetkik ister dimi ama nerde git çalış demesini iyi biliyorlar ordakiler şu AYM,den karar çıksa iyi olacak da bazı farklı kararlar çıkmaya başlamış kim bilir bize ne zaman sıra gelecek allah bilir

Ya arkadaşlar bende Gaziosmanpaşa dan evrak çıkmış unkapanina gelmiş ama unkapanindan sonra iade yazıyor bu ne anlama geliyor

@samedo99,

Evrak Klasöre Kaldırıldı-Birim: 'Emeklilik Başvuru Ve Sevk İşlemleri Servisi' Klasör Kodu: '205.02.01' Klasör Adı: 'Yaşlılık Aylığ
Son işlemin karşısında bu yazıyor dostum bende ??

Evrak Klasöre Kaldırıldı-Birim: '5. Emeklilik Servisi (4** E********)' Klasör Kodu: '205.01.01' Klasör Adı: 'Malulluk Aylığı"
en son ağustos sonunda işlem görmüş. "Malulluk aylığı" diyor ama benim en yüksek oranım yüzde 55.

@samedo99,

@güllerin efendisi,

Gaziosmanpaşa demişti ki Unkapanı karar verecek senin olayına prim günün yüksek çalışmak da istiyorsun orda karar verecekler demişti ..burda da bak malullük iade yazıyor acaba öyle bir karar alabilirler mi 5500 prim var iyiyimde ?

@dado84 Güzel Kardeşim Yanlış Anlama İnsani Olarak Niyetin İyi Olabilir Ama Sana Tavsiyem Burada Emekli Olamayan Emekli Olmayı Bekleyen Bir Çok Arkadaş Var Senin Malülen Onaylanan Emekliliğini Nimet Sayabilecekler de Mevcut Derdini Ve Meramını Anlıyorum Ama Bu Şekilde “Ben İyileştim Ben Orta Yada Hafif İstiyordum Şöyleydi Böyleydi Demen” Biraz Durumu **Antipatik** Bir Hale Getiriyor İnşaAllah İstediğin Olur Sen İtirazını Yapabiliyorsan Yap Seni Bilmeyenlerle Saçma Bir Diyalog İçine Girmeni İstemem Beni de Yanlış Anlama Saygılar Dostum

DYS'nin açılması güzel oldu baskıyı kaldıramadı tembel sgk memurları zaten bu onay süreçeri sgk memurlarının tembeliği yüzünden işler ağır gidiyor çoğu alınan kararlar yanlış... Red yiyen kişiler kuru dilekçe ile sakın itiraz etmeyin eliniznide tetkit rapor itiraza dayanak bulundurun...

Arkadaşlar merhaba 4 ay sonunda banada ara karar çıkardılar tekrar hastaneye sevk ettiler romoyoloji ve fizik tedaviden el tetkik istemişler ben şimdi hastanenin sağlık kurulundan mı randevu alacağım yoksa poliklinikten mi? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Şimdi dys ye baktım en son 27 Ağustos ta işlem yapılmış .başvuru tarihimiz 18 marttı bizim de yaklaşık 7 ay geçti üzerinden .eşimin iki gözü de kör olarak geçiyor teşhiste bize bile ara karar çıkardılar. Omur ilik felçlileri de böyle süründürüyorlar mı merak ediyorum.bu iki grupta genetik bir tedavi bulunmadığı sürece maalesef iyileşemiyorlar ara karar çıkarmaları bile saçma bence.neyse tahminim aralık başı olumlu ya da olumsuz bir karar çıkar bize.

@necatiburakozdemir, bize de ara karar çıktığında (zaten tek hastalıktan dolayı msmülüz) hastaneyi de belirtmişlerdi çapadan alınacak diye.çapanın genel sağlık kurulundan randevu aldık.sonrasını onlar zaten organize ediyor.bize gözden muayene açtılar hemen hallettik sağlık kurulu hastaları için ayrı bir dr bakıyor sanırım çünkü normalde göze randevu bulmak mümkün değil.eğer hastane yakınınızda ise gidin görüşün belki direkt orada açarlar sağlık kurulu randevunuzu.kolaylıklar dilerim

fazla yüklenildiği için hatalar veriyor gençler son 2 ay göre hareket seçim tüm dokümler çıkıyor ama şuan aşırı yoğunluk var memurlar veri giriyor bir yandan bizler yükleniyoruz :)

@Avcı05,

Dys ye girdiğinde yılı seçtikten sonra hemen alt satırda hareketini görmek istediğin aylara ait başlangıç ve bitiş olmak üzere iki adet kutucuk var. Oraları 2 aydan fazla olmamak üzere doldur örneğin; 25.03.2025 25.05.2025 gibi başlangıç ve bitiş tarihi arası iki aydan hatta 1 gün bile fazla olmamalı .. sonrasında sorgula ikonuna dokun eğer yazdığın tarih aralığında hareket var ise göreceksin yoksa kayıt bulunamadı yazacaktır.

@güllerin efendisi,

hayırlısı olur inşallah ben de dün akşam kayıtta gözüken dys harekteleri bu sabah itibari ile görünmüyor kayıt yok diyor ama telegram grubunda bu sabah hareket olan arkadaşlar var anlık görsel atıldı heralde veriler giriliyor

Sanırım DYS üzerinde çalışılıyor şu anda. Tarih aralığı falan fark etmeksizin hiçbir şey çıkmıyor. Liyakat olmadığı için iş bilen pek az kurumlarda. Beklememiz gerekiyor.

@güllerin efendisi,

Benim eski sisteme göre yüzde 88 raporum. Üç hastalığım var ayrı ayrı. Belki onun için malülen olarak değerlendirilmiştir. Bakalım, bekleyip göreceğiz ama ara kararda en yüksek dereceli hastalığıma muaeyene istediler.

@İstanblue34,

Aynen böyle yapıyorum ve kayıt bulunamadı diyor. arkadaş2 Agustosta verilmiş evrak için nasıl kayıt bulunamadı der. üstelik 2.kez gmnderdim yani ara karar için

Yeni DYS sisteminin aktif bir şekilde çalışması, rayına oturtulması az da olsa vakit alacak gibi görünüyor, bekleyeceğiz maalesef.

Üst Alt