Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yetersizlik, düşük özsaygı, özgüven gibi problemleri olan var mı?

Mustafa788

Üye
Konular
144
Reaksiyonlar
249
Yetersizlik, düşük özsaygı, özgüven gibi problemleri olan var mı?

@emre3, depresif döneminde bipolar hastaların hepsinde yetersizlik ve değersizlik oluyor diye biliyorum

Ben hiç öyle hissetmedim .
Sinir oluyo bazen ben de hafiften

Yetersizlik, düşük özsaygı, özgüven gibi problemler

bende oluyor, çözüm ne bilmiyorum

Bende sinir oluyo hafiften mesela ne yapmam lazım bunun önüne geçmek için

Son düzenleme:
İnsanın en büyük savaşı kendisiyle.
Asıl düşman içimizde, irade sağlam olsa aslında aşılacak bu sorun

Mesela beni herkes şen şakrak sanir oysa öyle değilim bazen bende kendimi yetersiz görüyorum ama millete bakarsan herkes derki mustafa Çalışkan seri dürüst

Bak emekli olmuş çoluk çocuk yok ama maşallah zehir gibi derler.napayim çalışmadan olmuyor derim.aslinda benim calismamin birinci nedeni yalnızlığımi unutmak meşguliyet olması bedenen ruhen bana iyi geliyor

Yoksa ben çalışmamış olsam resmen cildiririm herhalde

@StandartQ
Nasıl peki önüne nasıl geçilecek mesela sinirlenince ne yapmak gerekli bunun için peki

Son düzenleme:
@ipek., bence içinizden sayı sayın yada o an mutfağa yada herhangi bir işe verin kendinizi

Bak göreceksiniz faydasını.gercekten İpek hanım inanın buna

Ben sinirlendigim zaman öyle yaparim.yoksa mideme vuruyor agrisi

çocukluktan gelen ebeveynlerlerin aşırı koruyucu olduklarından dolayı olduğundan bahsetmişti doktor

Evt doğru aşırı korumacılık özgüveni zedeler

Mustafa Bey sinir neden oluyodur peki mesela atiyorum sizi çok daraltan bi durumda ki gelen sinir

@Mustafa788

Üst Alt