Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden çiftçi Bağkur'una kayıt yaptırdım. Emeklilik durumum ne olur?

Kırksekizlik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
@OturanBoğa, BülentAbi Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden.Benimde sorum olacak.2006 çiftçi bagkurluydum.4048 günüm vardı.2023 %48 engelli raporu aldım.doktorumun yönlendirmesiyle oldu.bu konulardan hiç bilgim yoktu.Şimdi çifti bagkurumu tekrar açtirdim.Ama iyimi yaptım bilmiyorum.size danışmak istedim.Saygilar

@KKELEBEKK, mrb bende 2006 çifti bagkurluyum 4048 günüm var %48 sütediz raporum var.emekli olabilrmyim.Hangi yolu izlemeliyim.

@Kırksekizlik, Bağkur'dan erken yaşlılık aylığı kriterleri aşağıdaki gibidir:

bagkur.PNG

Günü geldiğinde sgk'ya gidip emeklilik başvurusu yapmalısınız. Sizi hastaneye sevk ederler...

@KKELEBEKK, igilendigin için çık teşekkür ederim.Asil merakım bagkurumu tekrar başlattım.Bagkurami devam edeyim.4a sskyami geçeyim.bagkur giriş 01.04.2006 çikiş 2017 toplam gün 4048 .rapor 2023 mayis

@OturanBoğa, mesajı şimdi gördüm.İlginiz için teşekkür ederim.Bagkurda engelli emeklilik zor yazmışsınız.bi cevabinizda okumuştum.ssk ya gecersemde aynı yani.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt