Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yedek astsubay olarak görev yapıyorum. Uyum bozukluğu sorunu yaşıyorum..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam yatış verecem dedi bende kabul etmedim memleketim burası değil içim içimi yiyor ben ne yapayım tekrar askeriyeden sevk alsam memleketime kabul olur mu buradak hastanenin kararaının bitmesi gerekir mi nolur bir cevap verin

Yatış vermiş ise yatmanız gerekirdi, muafiyet için bu daha iyi sonuçlar verir.

Ayrıca Hatay'da bir sürü devlet hastanesi var,diğer hastanelerden birine tekrar sevk alın yada yatışı kabul edin.

Kendi memleketine sevk pek doğru bir karar değil, birliğinde askerlik yaptığın yerdeki hastaneye neden gitmedin yada gitmişsin yatış verilmiş kabul etmemişsin diye sorarlar.

Bende şaşkınım neden bunu bu kadar uzattılar.
@M112

Son düzenleme:
Hocam beni zorla buraya yatırmaya çalışıyorlar memleketime sevk olmam gerek benim ama sağlık kurulu dosyan açık sevk olamazsın diyorlar benim ne yapmam gerek hoca yok çıktı gitti benşm elimden bişey gelmiyor bu sağlık kurulu dosyasını nasıl kapatırım ben ne yapmam gerek veya ne kadar sürede kapanır ben kafayı yiyeceğin

Yani eğer üçlü heyette veya genel heyette 21 günlük zorunlu yatış verilmişse buna yapacak bir şey yok, yani dosyayı kapatmak için ve yatış işlemlerini durdurmak için sizi gören hekim olması gerekiyor.

Zorunlu yatış yoksa ben yatmak istemiyorum diyerek imza atıp çıkabilirsiniz.

@M112

Hocam yatış öneriyorum dedi bilmiyorum hepsi virbirine girdi ben yatacaksam da memleketimde yatmak istiyorum benim bu doktor zorla kişisel haklarımı ihlal edip yatırabilir mi yatıracam derse sağlık kurulu dosyası kapanmadığı için memleketime de sevk olamıyorum nolur bir yol gösterin bana

Bence sizin amirleriniz de sorun var,bu personel askerlik yapamaz diyorsa 1-2 hadi 3 olsun ..hekim bu raporu dikkate alır.

Evet bazen hekimler bu yasaya;yani komutanların askerlik yapamaz demesine aksi yönde davranabiliyor..

Evet psikiyatrist isterse sizi zorla yatırır bunu kimse sorgulayamaz.

Bu işin içinde olan bir insan olarak diyelim...burada bir gariplik var? Ya amirleriniz kapalı zarflara sizden habersiz başka şeyler yazıyor yada başka bir neden var? Sümile ettiğiniz mi düşünülüyor acaba? İsterseniz bana özelden bir yazın.

@M112

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt