Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Benim sol gözden görme kaybım var. Heyete girdim %32 alabildim. Daha önceden depresyon ilaçları alıyordum. Son bir kaç aydır yine kullanmaya başladım hatta doktorlar bana ilaç raporu bile verdiler. Tekrar heyete girmek istedim. Ancak bir sürü resmi şey çıkardılar en son il sağlık hastaneye yönlendirdiler. Ama tedavi olmadığım bir hastaneye. Yani doktorlar yabancı ilk defa gördüklerim. Göz doktoru eski rapora göre yine %32 vereceğini söyledi. Psikyatriye gittim durumu anlattım ama fazla dinlemedi. Kurul kağıdına yaygın anksiyete bozukluğu yazdı. Dedi kurulda karara bağlarız. Aynı gün kurula girdim. Psikiyatri doktoru bir kaç soru sordu. Ne zamandır hangi ilaçları kullanıyorsun diye. Kendisine 2008 den beri tiopram 10 mg, bir kaç aydır da misol 50 kullandığımı, ilaç raporunu getirmeyi Unuttuğumu beş dakikada eczaneden getirecem dedim gerek yok deyip dışarı çıkabilirsin dediler. Ben ilk sağlıktan itiraz dilekçesi ile başvurduğum için sonuç bir aya kadar sürermiş. İki hafta oldu bugün nyine gittim.sonuç yok daha.sizce bu psikiyatrinin yazdığı ve söylediklerine göre bana puan verir mi. %40 geçer mi. Sabır tüketiyor. Önümüzde ekpss var.ona girmek istiyorum.eski sonuç %32 kafayı yiyecem böyle giderse.iş bulmakta zorlaniyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.