Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete, raporumu %40'a tamamlar mı?

Mehal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Benim sol gözden görme kaybım var. Heyete girdim %32 alabildim. Daha önceden depresyon ilaçları alıyordum. Son bir kaç aydır yine kullanmaya başladım hatta doktorlar bana ilaç raporu bile verdiler. Tekrar heyete girmek istedim. Ancak bir sürü resmi şey çıkardılar en son il sağlık hastaneye yönlendirdiler. Ama tedavi olmadığım bir hastaneye. Yani doktorlar yabancı ilk defa gördüklerim. Göz doktoru eski rapora göre yine %32 vereceğini söyledi. Psikyatriye gittim durumu anlattım ama fazla dinlemedi. Kurul kağıdına yaygın anksiyete bozukluğu yazdı. Dedi kurulda karara bağlarız. Aynı gün kurula girdim. Psikiyatri doktoru bir kaç soru sordu. Ne zamandır hangi ilaçları kullanıyorsun diye. Kendisine 2008 den beri tiopram 10 mg, bir kaç aydır da misol 50 kullandığımı, ilaç raporunu getirmeyi Unuttuğumu beş dakikada eczaneden getirecem dedim gerek yok deyip dışarı çıkabilirsin dediler. Ben ilk sağlıktan itiraz dilekçesi ile başvurduğum için sonuç bir aya kadar sürermiş. İki hafta oldu bugün nyine gittim.sonuç yok daha.sizce bu psikiyatrinin yazdığı ve söylediklerine göre bana puan verir mi. %40 geçer mi. Sabır tüketiyor. Önümüzde ekpss var.ona girmek istiyorum.eski sonuç %32 kafayı yiyecem böyle giderse.iş bulmakta zorlaniyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Sağlık kurulu/heyeti için işiniz çok zor. Torpil felan işlemiyor. Kimse karışmıyor işlerine. Yüzde 32 yi 40 a tamamlamaları çok zor görünüyor. Şansınız varsa düzelir ama zor diyebilirim. Gönlünüze göre olsun her şey...

anksiyete için oran verilirse 40 ı geçer durumdan haberdar edersen örnek olur

Öncelikle geçmiş olsun. %32 olan ilk raporunuz süreli miydi yoksa sürekli miydi? Aynı durum bende de var. Benim %28 bi raporum var ve psikiyatriden tedavi görüyorum ve ordan alacağım oranı da ekleteceğim tedavi sonunda. Siz heyete 2.kez mi girdiniz? Ve aynı hastanede mi girdiniz? Yani siz nasıl bir yol izlediniz?

Bu arada yaygın anksiyete bozukluğu:
Tedavi ile düzelen %0
Kısmen düzelen %25
Düzelmeyen %50 oluyor yanlış değilseö

heyetin vereceği karara bağlı hiç belli olmaz

bende 2009 dan berı yaygın ankesıtye panık atak depresyon takıntı hastalıgım var bende basvurdum ama bana 1 senelık rapor vereceklerını soyledıler doktorlar

%32 sürekli rapordu. Şimdi benim anlamadığım diyor ya tedavi ile düzelen vs. Ben ilaç aldığım da herşey normal. Ama ilacı bıraktığım da başımın sol tarafından başlayarak kol ve ayağa atan bir uyuşma oluyor. Sanki felç geçiriyor gibi oluyorum. O yüzden sürekli ilaç kullanıyorum. Bu hangi duruma girer. Tedavi ile düzelen mi oluyor yoksa kısmı mi ne oluyor. Beni aydınlatın

Tedavi ile kısmen düzelebilen olabilir diye düşünüyorum. Bu arada siz heyete aynı hastanede mi gireceksiniz , girdiniz mi?

Mehaba Bendede Arkadasa Soylenenlerin Aynisi Sylendi Durumum ayni Sayilabilir Fark Sag Goz olmasi Ve gozun alinmis olmasi. iki Gun Once Basvuruda Bulunup heyetleri Tek tek Gezdim Sadece Gzden Ve Piskoloji Bolumunden Yazilar Yazildi Gzden Sag goz Alindi anlaminda yabanci bi terim kullandi arti Sol Gozde İsik Hassasiyeti+ seklinde. piskolog ise Asiri Snirlilik Tahamullsuzluk vb. parantez icindede Tedaviye talip yazdi. En yakin zamanda bi piskologa gorunmemi istedi.. Ertesi gun hastaneye Gidip piskologa Grundun sonuc itibari ile bna Uc ay Boyunca Kullanacaqim raporlu ilac yazdi. Heyete Daha onumuzdeki ay gideceqim.. Bnde Bekliyorum..

Son düzenleme:
Başhekimliğe bir dilekçe verin, tüm işlemlerimi tamamladım rapor sonucumun tarafıma ivedi olarak tebliğ edilmesini arz ediyorum aksi durumda ekpss sınavıns giremeyeceğimi mağdur olacağım diye belirtin. İş resmiyete binince ilgilenirler.

Benim bildiğim tek bir hastalıktan dolayı ekpss girilebiliyor hastalıkların toplamı %40 gecse bile girilemiyor diye biliyorum.

nostaljik aynı hastanede değil farklı hastanede girdim. Bazı hastanelerde iki defa hatta üç gidebilirsin.
s.unsal_40 ekpss başvuru kılavuzunda raporun yüzde kırk olması gerektiğini yazıyor. Farklı hastalık vs gibi ifadeler kullanılmıyor.
Ahmedkilicc bu hafta açıklanır. Sonucu yazarım

Bende orta depresif nobet f32 var.surekli ilac kullaniyorum.ayaktan engelliyim surekli takinti yapiyor bdnde

Arkadaşlar sonuç sıcak sıcağına veriyorum. Psikyatriden hiç bir sonuç çıkmadı. Yani yine %32 aldım.
Şimdi size yeni birşey soracam. Ben sordum. Niye alamadım sonuçta tedavi oluyorum diye. Dediler biz hastalığın takibini yapmadığımız için böyle bir sonuç verdik. Ancak tedavi ne buradan devam edersen bir ay sonra falan yani nisan ayında itiraz dilekçesi verip başvuruda bulunursan puanı alırsın dediler. Şimdi ben ekpss başvuruda bulunabilir miyim. Sonuç olarak rapor çıkacak öyle bir söz aldık . su an rapor %32.

maalesef 2018 deki ekpss yi bekleyeceksin yarın çıkacak raporum desen yine olmaz

%32 raporla maalesef başvuramazsın.

O zaman mayıs kpss den devam edecez

Bende arastirma hast.heyete gircem benim doktor arastirma hast.doktoru devlet yani.bizde de ayni sorun olurmu aceba benim teshis f32 ileri dogru gidiyor

Önlisans mezunuyum. Aöf 4. Sınıf son dönemindeyim. Bu dönem dersleri verirsek lisans mezunu olacam hayırlısı ile.

Ben Tedaviye Baslayali 4 Gun oldu 20 snde Randevum Var. Heyete'de Nisanin 5'nde Gidecem ortalama Bi Ay Snra 40 Gnluk Tedaviden Puan Cikar mi Acaba..

Mehal , benim durum da buna benzer. Benim de %28 raporum var. Ve psikiyatri seni henüz tedavi etmediğimiz için oran veremeyiz dedi. Ve alamadım haklardan faydalanamıyorum. Psikiyatri 5..6 aylık bi takıpten , tedaviden sonra oran veriyor. Şu an tedaviye başladık bakalım. Ben de 2018 ekpss ye kaldım. Sağlık olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Üst Alt