Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanıp aşırı yorgunluk ve ayak ağrısı yaşayan var mı?

Xeplionun hapı invega kullanıyorum.Asiri yorgunluk hali var 5 aydır kullanıyorum yorgunluk dışında hiçbir yan etki görmüyorum.İyi bir ilaç hezeyanlarimi kesti.Akineton kullanmama rağmen aşırı yorgunluk var.nasil geçer bu yorgunluk ekpss hazirlaniyorum çalışmamı engelliyor...Var mı bı çaresi.

Evet hem de nasıl, benim hayatımı elimden aldı bıraktım ve yaşadığımı hissettim

Xeplion yapmadı ama trevicta 2 hafta kol ağrısı ve halsizlik yaptı. Ama memnunum. Her gün bir avuç dolusu hap kullanıyorum. 3 ayda bir vurulması bana avantaj sağlıyor.

Bipolar tanım var , doktor xeplion yerine reagila 3 mg , selectra 100 , wellbutrin xl 300 yazdı

Şuan eski haline göre muhteşemim ama hala biraz yorgunluk var

3 Yıldır Trevicta kullanıyorum kilo dışında başka yan etkisi olmadı süper bir ilaç. Bi de ilk 8 ay dikkat dağınıklığı yaptı. Medikinet ve. Wellbutrin bu sorunu çözdü😀

Mayısta Byannli 1000 mg oldum. Daha önce Trevicta 525 mg kullanıyordum. Gayet memnunum.

@emre3, Şizofreni. Byannli 1000 mg Paliperidone etken maddeli 6 aylık depo enjeksiyonu oluyorum. Uyku için de Rexapin 10 mg, Rivoclon 0.5 mg (Çeyrek) içiyorum.

Paliperidone etken maddeli İnvega, Xeplion, Trevicta, Byannli uykusuzluk yaptı bende. O yüzden uyku için ek hap yazdı doktor.

Sürekli yorgunluk ve halsizlik var. Xeplion,akineton,cipram kullanıyorum

Hem havalardan hem ilaçlardan benimde uyuyasım geliyor tamda deniz ,göl kenarından gölgelik bir yer bulup uyunacak havalar .:sleep:

İlaçlardan kaynaklı olmadıgını düşünüyorsanız. Şeker tansiyon kolesterole dalan baktırın.. su içmek bile iui geliyor çoğu şeye

Kan değerlerinize baktırın yaz aylarına girdiğimizde olağan şeyler bunlar geçmiş olssun

Evet ; sene oldu 2026 12 Haziran ve ben poliperidon ( xeplion,trevicta,invega ,paligis) alalı 8 yıl oldu olacak beni tanıyanlar bilir hep xeplion invega yan etki deyip durdum 8 senenin sonunda ilk defa 15 gündür yan etki yaşamadım evet kesintisiz 8 yıl isteksizlik yorgunluk aşırı uyku gibi yan etkilere 8 yıl yaşadım ha ne oldu da geçti bu yan etkiler yan etkilerin geçmesini antidepresan bağlanıyorum sebep antipsikoz mutluluk hormonu düşürdüğünde beyinde bir çok işlem sorun veriyor bunlardan biri karar verme biri dinç kalma yani gelişigüzel uyumama biri istektir buda dopaminin inmesiyle isteksizliğe dönüyor biri yorgunluktur 5 kg alamaz oluyorsunuz ve kamburunuz çıkıyor işte bunlar yaşadıklarımdı neyse 15 gündür hiçbiri yok o zaman kaydediniz antipsikoz aldığınız zaman bu tarz yan wtkiler için biraz yüksek dozda antidepresan verilmesi gerekmektedir bu aslında sabittir . Bir yanılgı var oda isteksizlik gibi saydığım yan etkiler zamanla kendi kendine gider yanılgısı hayır gitmez kardeş benim ilaçlarım bunlar; paligis 6 mg ve lustral 100 mg, dikkat ettiniz miaximim dozun yarısı oranında yani 12 bin yarısı 6 mg alıyorum antipsikozu ama lustralıda başlangıç dozunun bir üstü alıyorum demekki benim bünyem ne oldu antipsikozu hazmedemedi veya ağır geldi her neyse yan etki yaptı .
1 özellikle isteksizlik gibi yan etkiler geldiğinde insan xeplion alıyorsa hapı alamaz ve ne olur antidepresan alamadığı için öyle kalır
2 hasta hep doktor değişerek büyük hata yapar çünkü hiçbir doktor seni ilk görüşte dozlarla oynamak istemez o içten derki bir tanıyayım bunu ben gördüm hep pratisyenlwre giderdik hep değişimden ötürü her doktor ilacı yazmakla yetinir di
3 bilinçsizlik yani yönlendirilmemekten kaynaklanan çaresizlik ne yazıkki insanımız buna doktorundan sağlık çalışanlarına kadar hatta bakanlığa kadar yönlendirmede başarısızız .

Üst Alt