Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engellilere yönelik kampanya düzenlemiş

FB-MG-1762693375972.jpg

Engelli kardeşlerimiz olsun diğer vatandaşlarımız olsun bu tarifeler vodafone'a geçişlerde yapılabilir
Ben yardımcı olabilirim

@xertanx,

18 gb internete 480 lira gibi uçuk bir fiyat ödüyorum.

Yukarıdaki paketlerin süresi ne kadar? Örneğin 2 yıl ise cayma bedeli ile aylık ödeyeceğim miktar arasındaki ücretleri hesaplayacağım.

Bildiğim kadarı ile şu an tüm tarifelerde Raporu bayiden beyan edilmesi ile %25 indirim sağlanıyor...

(Zamanında engelli tarifeleri vardı ama doğru düzgün vermiyorlardı(x operatörü) bile 2016 yılları.)

@s!gMa!,

Aranızda bunu doğrulayabilecek birisi var mı? Eğer bundan sonra bu şekilde olacaksa cayma bedelini yarın ödemeye hazırım kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum.

@WinstonSmith,

1 yıl

@s!gMa!,
İnternetten basvurunca , bayiye simkart almaya gidince rapor beyan edebiliyorsunuz , indirimli fiyata bile indirim oluyor %25

@xertanx,

Hocam bir şey soracağım eski abonelere fiyat uçuk taahhüt bitmek üzere vodofone 21 aralıkta bitiyor tel eşimin cezalı duruma düşmemek için farklı operatöre ne zaman geçebiliriz

Şimdi bayiye de sordum engelli raporu sunulduğunda her tarifede %25 indirim oluyormuş sadece 1 hat için.

Bayiye sordum sadece diğer tarifelerden vodafone geçenler için olduğunu söyledi.

Türk Telekom EGM tarifesi kullanıyorum engelli indirimi %25 uygulandığında 40 GB internet 1500 dakika konuşma 246 TL ödüyorum

@xertanx,
nasıl olacak benim yarın doluyor tahhütüm, ama %60 engelliyim..normal tahhütüm 252 ödüyordum nasıl yaparız. bayiyemi gitmem lazım

Arkadaşımız daha yetkin sanırım bu konuda ancak sana tavsiyem mutlaka operatör değiştir. Onlara özel kampanya yapıyorlar bir de üstüne engelli indirimi alabilirsen değme keyfine.

Üst Alt