Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engellilere yönelik kampanya düzenlemiş

FB-MG-1762693375972.jpg

Engelli kardeşlerimiz olsun diğer vatandaşlarımız olsun bu tarifeler vodafone'a geçişlerde yapılabilir
Ben yardımcı olabilirim

@xertanx,

18 gb internete 480 lira gibi uçuk bir fiyat ödüyorum.

Yukarıdaki paketlerin süresi ne kadar? Örneğin 2 yıl ise cayma bedeli ile aylık ödeyeceğim miktar arasındaki ücretleri hesaplayacağım.

Bildiğim kadarı ile şu an tüm tarifelerde Raporu bayiden beyan edilmesi ile %25 indirim sağlanıyor...

(Zamanında engelli tarifeleri vardı ama doğru düzgün vermiyorlardı(x operatörü) bile 2016 yılları.)

@s!gMa!,

Aranızda bunu doğrulayabilecek birisi var mı? Eğer bundan sonra bu şekilde olacaksa cayma bedelini yarın ödemeye hazırım kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum.

@WinstonSmith,

1 yıl

@s!gMa!,
İnternetten basvurunca , bayiye simkart almaya gidince rapor beyan edebiliyorsunuz , indirimli fiyata bile indirim oluyor %25

@xertanx,

Hocam bir şey soracağım eski abonelere fiyat uçuk taahhüt bitmek üzere vodofone 21 aralıkta bitiyor tel eşimin cezalı duruma düşmemek için farklı operatöre ne zaman geçebiliriz

Şimdi bayiye de sordum engelli raporu sunulduğunda her tarifede %25 indirim oluyormuş sadece 1 hat için.

Bayiye sordum sadece diğer tarifelerden vodafone geçenler için olduğunu söyledi.

Türk Telekom EGM tarifesi kullanıyorum engelli indirimi %25 uygulandığında 40 GB internet 1500 dakika konuşma 246 TL ödüyorum

@xertanx,
nasıl olacak benim yarın doluyor tahhütüm, ama %60 engelliyim..normal tahhütüm 252 ödüyordum nasıl yaparız. bayiyemi gitmem lazım

Arkadaşımız daha yetkin sanırım bu konuda ancak sana tavsiyem mutlaka operatör değiştir. Onlara özel kampanya yapıyorlar bir de üstüne engelli indirimi alabilirsen değme keyfine.

@omreg,

05510290996 whatsaptan yaz yardımcı olayım bayiye gitmene gerek yok yada özelden yaz

wKyiX3.jpg

Şu an Vodafone’da en uygun dönem
⏳ Sadece 2 gün kaldı!

📌 Online Fırsat 2025 Tarifeleri

📌 Yüksek GB – Uygun fiyat

📌 12 ay fiyat garantisi

👉 ENGELLİ İNDİRİMİ %25 İNDİRİM ( BU FİYATTAN)

ReferansKod:

Geç kalan pişman olur 😉

Destek : Wa.me/05510290996

Kesinlikle reklam değil,

son 1 yıl, aboneliğim Türk telekom da idi ve paket nasıl bittiğini anlamadan ek paketlerle her ay yaklaşık 1000 lira ödüyordum.
bir kaç ay önce hiç engelli indirimini dahi kullanmadan faturalı vodafone a geçtim 295 lira gibi bir şeydi.

faturalı olunca ek maliyet olur, paketi geçerim vs gibi korkularım dahi vardı ama hiç paket aşımı olmadı,
fatura ilk ay nedense düşük bile geldi. sonraki aylar aynen 295 lira olarak geldi.

3 aylık sürede, 3 bin yerine 8 yüz lira gibi bir fatura ödeyerek neredeyse 2 bin 2 yüz lira kardayım.

Engelli indirimi sadece mağazalardan yapılıyormuş çok saçma değil mi ? Evrakları mağazaya götürüp indirim için başvuru yapıyormuşsun bilgisi olan paylaşabilir mi, internetin teknolojinin altın çağını yaşadığımız bu dönemde engelli insanları mağazaya kadar sürüklemenin mantığı nedir ?

Bu akşam son , zamlı fiyattan etkilenmeyin

@xertanx,

Hocam vodofone de her taahhüt yenilemede aile ve sosyal kartı işletecekmiyiz indirim li olması için

25 GB ve yanında bir sürü insta vs. Gblik ve sinirsiz whatsapp bip vs.
3000 dk her yöne
500 sms
Ayda 300 TL veriyorum TURKCELL yeni geçtim engelliym indirimli

Hiç çekim sorunu yaşamıyorum memnunum

@İstanblue34,
vodafon bayiine gidince görevli sadece engelli kimlik kartını istiyor ekranından taratıp geri veriyor hepsi bu sadece 5 dk. bir sonraki faturanı indirimli ödüyosun.
her tarife yenilediğinde engelli indirimi için tekrar bayiye yaptırmak gerekiyor

@hera selam, dönüş için teşekkürler.
Dün %25 indirim (sosyal destek) için bayiye gittim engelli kimlik kartının olması yetmez engelli raporu olmadan işlem yapamıyoruz eksik evrak'a düşüyor dediler yapmadılar, bugün raporu da götüreceğim.

Üst Alt