Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve KOAH için rapor oranı ne olur?

hedefhan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar burada yeniyim bilgilerinize ihtiyacım var.herkese selam ve sevgilerimle.bendede uyku apnesi var 1 aydır maske kullanıyorum ileri derecede yazıyı raporda. Solunum testine yolladı koah var dedi sende.birde sağ kolum sakat dirsekten. İşyerim sgk sevk kağıdı alıp malulen emeklilik için baş vur dedi..yarın gidecemsevk aldıktan sonra hastaneye.siz ce rapuru yüzde 60 verirlerdi? Ve son bişeydaha uyku polikliniği koah var dedi uyku ve koah rap ürünü o bölümü verecek.tskkurler şimdiden

Uyku polikinligimi koah oranı veriyomu

Değerli arkadaşlarım bugün heyete girdim koah dan 20 aldım sağ koldan 10 aldım uyku apnesi ağır uyku apnesi yazmış oran yazmıyor sıkıntı olurmu .40 rapur verirmi heyet sizce

Arkadaşlar heyete girdim koah 20 sağkol 5 uyku apnesi oran yazmamış ağır uyku apnesi yazmış sadece bişey olurmu ve yüzde kaç rapur verirler

Üst Alt