Organizasyonun Tanımı: Ankara'da buluşma
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): katılan herkes
Organizasyon Tarihi: 10 Eylül Cumartesi
Organizasyon saati: ARKADAŞLAR SAATİ 13:00 - 13:30 ARASI.
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: ÇİFTLİK PARKCENTER
[size=6]ULAŞIM:[/size] Arkadaşlar, ÇİFTLİK PARKCENTER'a nasıl ulaşıldığını bilenlerimiz vardır. Bilmeyenler için ben yinede yazayım. ilk olarak söylemeliyimki çiftlike ulaşmak biraz zor ama ulaştığınıza deyecektir. Öncelikle Sıhıye'den Trenler var çiftlik e giden(metro veya ankaray çiftlike gitmiyor bu yüzden karıştırmayın. çiftliğe giden trenler mavi.). 2. alternatif olarak. Kızılay SSK işhanı öünden çiftlike giden özel ve belediye otobüsleri var onlarıda kullanabilirsiniz.
ve arkadaşlar biz kızılaydan buluşup gitcez bikaç arkadaş eğer kızılaydan giden varsa beni arasınlar buluşup beraber gidebiliriz. (BİZ SAAT 12:00'DE GİMANIN ÖNÜNDE BULUŞCAZ) biraz geç netleştirdim kusura bakmayın.
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
[size=7]Katılımcılar: [/size]
1. ONON
2. Evren
3. Kaderb
4. Felsefeterapisti
5. Minerva
6. Dilemma
7. Zamansız
8. Grapher
9. Adrenalin
10. Sessizce_
11. Çiğdem
12. Ayşegül
13. Gülser
14. Halide
15. Sevdamasalı_06
16. masal
17. aysu
18. şugababy
19. Sephia
20. Veli
21. Şafak
22. ben deniz
23. Zehra
24. director
25. Almira
26. msg
27.
28.
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): katılan herkes
Organizasyon Tarihi: 10 Eylül Cumartesi
Organizasyon saati: ARKADAŞLAR SAATİ 13:00 - 13:30 ARASI.
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: ÇİFTLİK PARKCENTER
[size=6]ULAŞIM:[/size] Arkadaşlar, ÇİFTLİK PARKCENTER'a nasıl ulaşıldığını bilenlerimiz vardır. Bilmeyenler için ben yinede yazayım. ilk olarak söylemeliyimki çiftlike ulaşmak biraz zor ama ulaştığınıza deyecektir. Öncelikle Sıhıye'den Trenler var çiftlik e giden(metro veya ankaray çiftlike gitmiyor bu yüzden karıştırmayın. çiftliğe giden trenler mavi.). 2. alternatif olarak. Kızılay SSK işhanı öünden çiftlike giden özel ve belediye otobüsleri var onlarıda kullanabilirsiniz.
ve arkadaşlar biz kızılaydan buluşup gitcez bikaç arkadaş eğer kızılaydan giden varsa beni arasınlar buluşup beraber gidebiliriz. (BİZ SAAT 12:00'DE GİMANIN ÖNÜNDE BULUŞCAZ) biraz geç netleştirdim kusura bakmayın.
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
[size=7]Katılımcılar: [/size]
1. ONON
2. Evren
3. Kaderb
4. Felsefeterapisti
5. Minerva
6. Dilemma
7. Zamansız
8. Grapher
9. Adrenalin
10. Sessizce_