Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversiteler çakılı kadro mu, tayin istenemez mi?
belediye üniversite ve il özel idare çakılı kadro lar tayın hakkı yok ben 1 sene beledıyede calıstım tayın vermedıler ıstıfa ettım tekrar sınava gırdım
dostum tercih yaparken yanında ilçesi de yazıyor atanılacak yerin ona da mutalaka bakarak tercih yapın bildiğim kadarıyla ilçesinden ilçesine geçmek bile çoook büyük mesele ben 2014 de bi hata yapıp bursa belediye yazdım 2 senem yandı hemde istediğim yere giremedim acele ettiğim için sakın ola gidemeyeceğiniz yaşayamayacağınız yerleri yazmayın hepimizin sorunları var üstüne hayatınızı allak bullak yapmayın iyice düşünün aileniz ile fikir alışverişinde bulunun bolca
EnemyHunter Üniversiteler şehir merkezlerinde yüksek okullarda ileçlerde olabiliyor bu durumda da üniversite yönetimine bağlısın, üniversite yönetimi seni ilçedeki birimlerine gönderebileceği gibi kendi bünyesinde de çalıştırabilir.