Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteler çakılı kadro mu, tayin istenemez mi?

üvercinka

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar Şırnak üniversitesini yazmak istiyorum fakat bazı arkadaşlar tayin isteyemezsin dediler doğru mu sizce bilgisi olan var mı ?

üniversitelerin çakılı kadro olduğunu bende duymuştum terihte dikkatli olmalısınız

belediye üniversite ve il özel idare çakılı kadro lar tayın hakkı yok ben 1 sene beledıyede calıstım tayın vermedıler ıstıfa ettım tekrar sınava gırdım

Geçen sene burda Bi ark yazısını okudum ünv tayin alamamış bulursam atayım

leda100

herkes tayin işi çok zor diyor... belediyler ve üniversiteler için. artık yakın yerleri yazıcam galiba

üniversitelerde ve belediyelerde tayin durumu kesinlikle yoktur çakılı kadrodur.....

Arkadaşlar üniversiteler ve belediyeler çakılı kadrodur tayin çok zordur bunu göze alarak yapın tercihlerinizi.

Dostlarım mesela aynı il de farklı ilçelerinde aynı üniversitelerin meslek yüksek okulları oluyor bunlar arasında da tayin olamama olayı geçerli mi ?

EnemyHunter

dostum tercih yaparken yanında ilçesi de yazıyor atanılacak yerin ona da mutalaka bakarak tercih yapın bildiğim kadarıyla ilçesinden ilçesine geçmek bile çoook büyük mesele ben 2014 de bi hata yapıp bursa belediye yazdım 2 senem yandı hemde istediğim yere giremedim acele ettiğim için sakın ola gidemeyeceğiniz yaşayamayacağınız yerleri yazmayın hepimizin sorunları var üstüne hayatınızı allak bullak yapmayın iyice düşünün aileniz ile fikir alışverişinde bulunun bolca

fringe hacı senin puan yüksek ilk sıraları nereleri yazdın ona göre biz yazmayalım 3249 musun bide sen

EnemyHunter

ben önlisans bilg tek ve programlama.

tercihleri henüz yapmadım.
bekliyorum
puan 86,514 sıralama 187..

fringe

benim 81.2 sıralama 546 özellikle seçeceğin yerleri bilelim ki ona göre ölü tercih yapmayalım bilgisayar programcılığı kadrolarında filan

EnemyHunter

anladım hacı ama daha tercih yapmadım.

bir iki yer var aklımda ama kesin değil..ankara b.şehir programcı alıyor düşünüyorum ama vazgeçebilirim çünkü tayin yok.

birde türkiye ilaç sanayi,
bilim sanayi ve tek bakanlığı
çevre ve şehircilik bakanlığı

EnemyHunter Üniversiteler şehir merkezlerinde yüksek okullarda ileçlerde olabiliyor bu durumda da üniversite yönetimine bağlısın, üniversite yönetimi seni ilçedeki birimlerine gönderebileceği gibi kendi bünyesinde de çalıştırabilir.

Üst Alt