Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülseratif kolit, kalp ve diğer hastalıklarla hangi oranda rapor alabilirim?

frkan.jjjj

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhabalar Herkese Sağlıklı Günler Dilerim
Ülseratif Kolit Rahatsızlığım Var
Psikiyatrik Sınırda Kişilik Bozukluğu Mevcut
Uygunsuz Sinüs Taşikardim Mevcut
Askerlikten Muaf Aldım
Engelli raporu için başvuruda bulundum
Kardiyoloji Doktoru Sağlam Diye Yazdığını Belirtti Fakat 2016dan Beri Belloc İlaç Kullanıyorum Ve Şikayetlerim Mevcut Hâla Kalp Pili Takılırsa Oran Veriliyormuş Şuan Heyet İşlemlerim Tamamlanmadı Bu duruma itiraz edebilirmiyim Başhekimlik le Görüşmem mi lazım
Psikiyatri Doktoruda birşey yazdı Fakat Ben O devlet hastanesinde muayene olmadım diye bir kelime kullandı sonuç olarak üniversitesi Hastanesi'nde muayene oluyorum 2017den beri Misol ve lamictal lithuril Seroquel birçok ilaç kullandım
Doktorlar neden böyle anlamak gerçekten zor oran vermek istemiyorlar fakat ben kaç yıldır kesintisiz ilaç kullanıyorum ve kronikleşmiş bir durum söz konusu ne yapmam lazım sizce herkese rabbim hayırlı işler sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin inşallah.

Sinüs taşikardi tehlikeli bir durum değil,altta yatan sebeb nedir tanı netleştirilmeli,psikolojik olarak kaygıya bağlı sinüs taşikardi sık görülebiliyor.

Psikiyatri muhtemelen 6 ay takip sonrası değerlendirilir notu düşmüştür.

Puan alırsanız Ülseratif Kolit hastalığınızdan dolayı alırsınız, onun da dereceleri var.. başhekime gitmeniz bir şey ifade etmez.

Başhekimlere çok biliyorsan gel kendin yap diyorlar.. bazı hekimler diyor bunu.

Raporu sonuçlandırın bakalım, çıkan sonuca göre belki itiraz edersiniz, belki itiraza gerek kalmaz istediğiniz puan gelir.

@frkan.jjjj,

Merhaba Oğuzhan bey
Sinüs Taşikardimin nedeni bulunamadı daha doğrusu genel herşeye stres denildiği için stres denildi fakat bu stres sonuç olarak 9 yıldır nasıl geçmiyor ki hala ilacımı içsem bile bazen kalbim hızlı atıyor
Psikiyatride ben zaten üniversite hastanesinde muayene oluyorum ne yapıldığı sistemde var devlet Hastanesinde olmadım diye saçma bir durum değil mi
Aynı Hastanede 6 ay önce Askerlikten Muaf Oldum Psikiyatri Doktoru Mmpi Testiyle Sabittir Diyede Not düşmüştü Zaten Tekrar Neden 6 aylık Bir durum Bu İlk Defa Gitsem Evet Doğru Ama ben Yıllardır Kronikleşmiş. Bir Durum Söz Konusu Daha önceki Durumdada Tedavi ile İşlevselliği Düzelmeyen Diye Belirtilmişti

Üst Alt