Devletteki ve özeldeki engelli kontenjan olayı
[FONT=Verdana]SAYIN arkadaşlar bildiğimiz üzre özelde yüzde 3 lük engelli kontenjanı bulunmaktadır yani 100 kişi çalıştıran 3 engelli çalıştırmak zorunda yoksa cezai[/FONT]
[FONT=Verdana]para yaptırımı var gerçi bununda yolunu özel sektör vermemek ve çalıştırmamanın yollarını buluyor farklı engelli iş ilanı vererek aradığımız kritere uygun aday bulunamadı diye peki
[/FONT]
Ya devlet 23,000 bin boş kontenjan var deniliyor bunun 4,150 doldu çoğu boş kaldı çoğu gitmeyecek çoğu reşit yaştan belli nedenlerden gitmeyecek not alın okuruz haberlerinini ilerde
benim anlamadığım konu şu madem 23,000 bin 4150 geriye kaldı 19,000 bin deniliyoki 2023 kadar peki kardeşim ozamana kadar kontenjan yükselecek çoğu emekli olaçak sayı azalmayacak çoğalaçak hepsinden vazgectim
özele engelli kontenjanını doldurması için baskı yapılıyorda devletteki bu kadar boş kontenjan için niye kimsenin gıkı çıkmıyor
engelli dernekleri engelli fedarasyonları engelli sayfaları formları biz engelliler formu bu konuda niye hiç bi adım atmıyor
devlet personel başkanlığının önünde eylem yapıldı 4 kişi buraya niye destek verilmedi fedarasyon dernek biz engelliler formu belki engelli arkadaşalar şunu düşünüyor gitsek ne olaçak
ya önce bu saydığım yerler sivil toplum örgütleri bi destek verse bakın oraya nasıl engelli akıyor görün
gelin bu konuda birlik beraber olalım bi pazarımızı feda edelim sesimiz çıksın
bu ülkede engellilerin var olduğun u yaşadığını ve biz engellilerin hayatın yaşamın her alanında var olduğumuzu kanıtlayalım