Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turhan İçli'den eylem Çağrısı. Yeni eyleme nasıl bakıyorsunuz?

def olun gidin biz atanayık ondan sonra 2. bir atama isteyin bizi oyuncak mı yaptınız

bence bir an önce atama olmalı sonra tekrar atama için eylem yapılmalı

Cok uzadi ilk atama süreci dahada uzarsa 2. Atamalarda buna bagli olarak uzayacaktir ilk atamanin en gec eylül basinda klavuzu yayinlanmali ve önümüzdeki sene genel seçim oldugundan yapılacak olan eylemler 2. Atama icin daha yararli olur ve artik sunu kimse demesin yüksek puanli olanlar yine basladi diye onlar yeterince bekledi fedekarlik yapti sira digerlerinde ki digerlerinin fedekarlik yapmasina gerek yok adamlarin aldigi puanlar analarinin sütü gibi helaldir ve haklaridir artik bir an önce ilk atama yapilmali daha sonra 2. Atama icin hem herkez önünü görür hemde atama icin eylem yapilir.

arkadaşlar bencil olmayın gecen yıl liseden ilk atamada 3052 kişi atanmış bu sene taş çatlasın 2000 olacak eylem yapmayın diyorsunuz eylem yaparak o hakkımızı tekrar elimize alabiliriz buna sen ben diye bakmayacagız her kes geridekini düşünecek 2. atamada eylem olsa ne olur toplam 3000 kişi alırlar ne eder 5000 eder ama bunda eylem yapsak 3000 , buldursak toplam 6000 eder buda demek oluyor ki 1000 kardeşimiz daha kadrosuna kavuşur karar sizin şimdi ister küfredin ister destek verin ama unutmayın O ATAMA BEKLEYECEK 1000 KİŞİLİK KADRODAN FAYDALANACAK LANDA SİZİN GİBİ BİZİM GİBİ HEPİMİZ GİBİ ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ KİMİSİ EVLENMEYİ BEKLİYOR KİMİSİ YAŞAMA TUTUNMAYI BEKLİYOR HER KEZİN UMUTLARI VA BU YÜKSEK PUAN ALN ARKADAŞLARIMIZ ER YADA GEÇ ATANACAK BELKİ 2 AY BEKLEMEYE DAYANAMIYOR BU ARKADAŞLAR AMA DİGER ARKADAŞLAR KADRO ARTIRILMADIGI İÇİN BELKİDE 2 YIL BEKLEYECEK KARAR SİZİN....

Eylem var dediler geldik :D eylem olursa gideriz destekleriz, o kadar 6bin 7bin dendi bin kişi anca arttırmışlar resmen dalga geçmek işi ağırdan almaktır, biz bu şekilde eylem yapmaya devam edersek emin olun 2. atamalarda hızlı bir şekilde olur, ama HEPİMİZ BİR OLURSAK, yoksa öyle kimi destekleyecek kimi köstek olacak o zaman uzar da uzar son eylemde Ankara'dan katılan o kadar az engelli vardı ki, şaşırdım ben, eğer ki hepimiz bir olur aynı şeyi istersek ciddi anlamda bir şeyler başarabiliriz. Hepimizin hayata dair planları ve yapacakları var, beklemek sıkılmak sadece yüksek puan alanlara has bir şey değil hepimiz sıkıldık, beklemekten yorulduk!!

aynen emel hanım olur sae destek oluruz köstek değil ama benn tekrar yapacaklarını sanmıyorum ondan dolayı 2. atamada yapalım diyorum

bir olmalıyız arkadaşlar hepimiz için onun için bunu için degil bir birimiz için bizim öle 50 binlerde falan gözümüğz yok söz verilen 6-7 bin olsun yeter ne kadar çok engelli arkasdaşımız istihtam ederse o kadar iyi

Bak simdi daha onceki eyleme destek vermisimdir 1 kardesim daha ekmek yese ne güzel fakat simdi sen yüksek puan alanlara bencil diyorsun ama bencil olan asil calismayip yada yüksek puan alanlar kadar calismayip az puan alanlarin atamayi ileriye almaya karsi cikanlara bencil demekle bencilligi kendileri yapiyor adamlar calismis yuksek puan almis hakkimidir hakkkidir sen 1 kere zaten az eylem yapildi bu eylemede aclik eyleminde olmasada tweterda vs destek veren yuksek puanlilarda oldu fakat 1 kere eylem yapildi adamlar kadroyu arttirdi farkindaysan bin kisi artti simdi atamalar eylul son ay kaldi tekrar eylem yaparsan ki eminim ters teper artik tepmese bile yine ileri attikca atacaklar bizdr sirf kadro artacak baska kardeslerimizde atanacak diye ses etmeyecegiz diye uzadikca uzar ve 2. Dolayisiyla 3. Atama riske girecek ki artik bence bu atama yapilmali eylulun kaciysa artik o zamana kadar arttirabildigimiz kadar arttiralim daha sonra zaten genel secim var o zaman adam gibi 4 kisinin sirtina yuklemeden bol katilimli eylem yapalim secim oncesi diye daha cok ses getirir ramazana denk gelen aclik eylemi az katilimla dikkat cekmz ama bu çeker simdi bencilligi bi tarafa birakin lutfen yüksek alanlar nasil uzamasini bekledilerse sizde bekleyin ilk atama olsun artik surec cöooook uzamasin 2. Atamada el birligiyle istedigimiz rakamlari alalim

Arkadaşlar bu eylem süreyi dahada uzatır ama alım sayısını çok arttırmaz.Burda suçlu bakanlıktan çok alımı yapacak kurumlardır.Adamlar kurumlardan bize engelli ihtiyacınızı ve nitelikleri bildirin diye her kuruma bildirim yaptı ama kurumlar bu işte pek aceleci davranmıyor ve bakanlıpğa şu kadar ihtiyacımız var demiyor.Biliyorsunuzki Bizim memlekette devlet işleri halen çok hantal işliyor.O yüzden bence eylemi 2. alımlar için yapmalıyız.

arkadaşlar zaten bu SINAV ın amacı , puanlandırarak SIRALAMA oluşturmak. Binlerce kişi atanacak . elbette puanı iyi olanlar
sürecin uzamasını istemiyorlar ve de haklılar.Kimse yanlış anlamasın puanı çok düşük olan arkadaşlarımızın da atanmasını istiyorum ama maalesef her sınavın amacı bu.Kuraya katılacak arkadaşlarımızın da şansı bol olsun . En çok ihtiyacı olanlar atanır inşallah. Binlerce kişi artık ertelemeyi kaldıramayacak duruma geliyor.
2. atamalar için birşeyler yapmak gerekir artık bu saatten sonra.Ben de çok arttırım olacağı ihtimalini düşük görüyorum.Genel sayı belli oldu. Sonuçta devletten bekliyoruz herşeyi ve bir noktaya kadar tamam diyecekler ve kılavuz mutlaka yayınlanacak.Artık erteleme olmasın.Bir an önce başlasın tercihler.Yoksa 2. atama süreci de gecikecek ve bundan en çok 75 - 85 arası etkilenecek.

Artık atamalar acele yapılmalı. Aksi bir durumda süre yine uzayacak ve 3. atama hayal olacak. 2. Atama için eylem planı yapılsın.

[FONT=Helvetica]Kalender Şah ... Şov peşindeler .. Eylenmiş , :)

[/FONT]

Son düzenleme:
Kalender sen iyi misin acaba :) Birincisi karanlık günler mi, arkadaşım hak aramak hakkın olan bir şeyi savunmak suç mudur engelliler arasında birlik beraberliği oluşturmak karanlık güçlere mi giriyor cidden saçmalamışsın ve bu olayı böyle bir şeye bağlaman harbi komik olmuş geçende f tipi cezaevleri mi ne bir konuyla bağdaştırmıştın :) Evet vatana millete zeval gelmesin madem konuyu açtın şu an ki hükümet sayesinde gelecek, Türk bayrağı indirildi hiç bir şey yapılmadı ne oldu o bayrak indiren..Pkk heykeli dikildi nerde devletin başındakiler, Diyarbakır'a bangır bangır kürdistan diyorlar, hani neredeler hiç bir şey yapılmıyor.. Ülke çatır çatır bölünüyor en başta insanlar bölündü, sen yolla köprüyle avun emi, yıl olmuş 2014 hala sorunlar var gıdım gıdım bir şeyler yapılıyor ne için biliyor musun oy için tabiki de bak bizim tercihleri bile kaç ay beklettiler çıkarta çıkarta 125 bin kişiye 3 bini layık gördüler buna tepki göstermek senin için karanlık günleri mi çağrıştırıyor yazık cidden ya!! Bu arada demeden geçemicem hani dedin ya tayyibin işi gücü rast gitsin Atatürk Orman Çiftliğinde yangın çıkmış eminim onlar çıkarttı yeni yer tahsis etmek için malum ağaç kestiklerinde tepki alıyorlar, he bir de yazdığın dua güzel dua, ama bir dahakine kendi cümlelerinle dua et, kopyala yapıştır yapma bence :)

boş verin bunlsar hükümet yalakaaları daha demokratik eylemi bile dinsizlik olarak görüyolar

kalender arkadaşım Allah sana akıl fikir versin senin yazdıklarını ilk okul ikinci sınıfa giden yazmaz..senden daha bilinçlidir inan..bu ne ya sürekli saçmalayıp duruyosun...sana cevap bile yazmaya gerek yok ama insan bu saçmalığa bir şeyler yazmadan duramıyor.. nedense senin gibiler yüzünden hak aramak artık teröristlik oluyo sapıklık oluyor paralellik oluyor karanlık güç oluyor...yok efendim bundan önceki alımlar grev yaparak protesto ederek eylem yaparak olmuyormuş..kardeşim sen dağda mı yaşıyorsun uzayda mı ..geçen sınavın alımları ile bu sınavın alımlarına bakıp da haksızlığı görebilecek kadarr bilinçsiz misin bu kadar mı körsün
diğer bir konu eğer o grev yapanlar o eylemi yapanlar paralelci olsalardı karanlık güçler olsaydı 4 kişi ile mi kalırlardı söylesene bu kadar az kişiyle mi açlık grevine girerlerdi..devlet bunun farkında olmaz mı paralelci mi değil mi diye

bu kadar saçmalamakla kalmamış bide bayrak eklemişsin..bir defa haksızlığa uğrayan insan hakkını aramaktan yoksunsa, acizse, bilinçsizse ,bilinci körleşmişse ..o bayrağında hakkını hiç bir zaman arayamaz..boş bayrak eklemekle vatanseverlik olmaz..akıl lazım bilinç lazım..

hakkını arayan hakkını alır allah katında da yükselir hak aramaktan aciz beyinler.. ise köle olur aciz beş para etmez mahluklara dönüşür..zaten bugün müslümanlar haklarını aramadıkları için hem hristiyanlara hatta yahudilere köle ve esirr durumdalar...

gerçekten senin gibileri boşvermek lazım..ama benim bu atamanın artık değişmeyeceği kanısındayım şimdi önemli olan ikinci atama..birinci atama olsun bitsin..

Ne eylemi arkadaşlar iyi misiniz ? Şimdiye kadar hangi atamada eylem yapıldı ? Bugüne kadar hiç atama yapılmadı mı ? Herkes çok mu razıydı ?Afedersiniz ama herkesin canı patlıcan da sizinki mi can ?
Yapmayın böyle herşey yokuşa sürülüyor benim razım yok neden benim adıma da iş yapılıyor ya bir atama yapılsın diğer atamalara ısrar edilsin herşeyde problem yarattınız olmaz ki bu kadar bundan önce böyle olmamıştı diye ya ben de evleneceğim ,işim yok düzenim yok ne olacağım belirsiz hangi şehirde olacağım belli değil yani bu kadar vicdansızlık yok çalışsaydınız kardeşim daha fazla çalışsaydınız 60 soruda 35 net yapan da gidecek 20 net yapanı neden bekliyoruz ağlayarak çalıştım acillerde yatarak çalıştım benim hakkım helal değil saçmalamayı kesin artık Allah aşkına bilir misiniz Allah'ı......

kendi adıma eylem falan istemiyorum yeter artık interneti takip etmekten hiçbir şey yapamaz noktaya geldim ne olacaksa olsun biran önce atanan atansın atanamayan da özel iş bakar olmazsa 2. atama için güç toplar ama belirsilik delirtmek üzere her atamada mutlaka atanamayan birileri olacak herkesi kurtarmak malesef mümkün değil

bize göre tekrar eylem yapılmalıdır. yüksek puan alanlar 2-3 daha bekleyebilir. şahsen bizde yuksek puan aldık.

2-3 ay

Devrim canavari; bekleyemeyiz kusura bakma artik yeri gelincr hak huk dersiniz bizim hakkimiz umrunuza gelmez 1 kere ertelendi tamam 1 kardesimizde ekmek yese ne gguzel dedik ses cikarmadik bu saatten sonra bu kadro artmaz az düşünün adam akilli yeminle sayinin 6000-7000 olacagini garanti olsa beklerim ama atttirmazlar artikkk akilli olun 2.ve 3. Atamayida riske atmayin

morfeuse23;

Kesinlikle haklsın tamam 3 bin denildi düşük olduğu için yapıldı ve sonucu çok kısa sürede alındı ve kimbilir belki olamıyacağı halde oldurdular.Çünkü normalde uzun bir süreç diğer bakanlarla konuş arttırdır falan neyse akmasada damladı yeterli şuan için.Bundan sonra yapılacak atama sayılarını beklemek daha mantıklı.:)

Allah sizin ve sizin gibilere akıl sağlığı versin inşallah hiçbir sınava girmediginiz ne kadar da belli ...

Ve birşey daha bu yazdığımı ister anlarsınız isterseniz anlamayın ben tüm hastaliklarima rağmen 13 yıllık hasta olmama rağmen görmeyen dilsiz bedensel engelli var dedim bi kez bile aklımdan geçirmedim taa ki son 2 yıldır acillerde yatana kadar o grev yapanlar mi size göre sizin için mücadele ediyo kardeşim ben sizin önünüze gecmeyim diye 5 yıl düz lisans kpss hazirlandim o zamanlar atama hiç mi olmadı sağlıklı insan gibi girdim ama kimse grev eylem yapmadı orda ne kadar mezun var biliyor musunuz bi daha bu eylem yapılamaz önceden yapsaydiniz benim ne gunahim var ya size iyilik yaptım da ne oldu ne kadar atama bekleyen insan var bir tek sen ben değil hadi onların da hakkını savunun

Devletteki ve özeldeki engelli kontenjan olayı

[FONT=Verdana]SAYIN arkadaşlar bildiğimiz üzre özelde yüzde 3 lük engelli kontenjanı bulunmaktadır yani 100 kişi çalıştıran 3 engelli çalıştırmak zorunda yoksa cezai[/FONT]

[FONT=Verdana]para yaptırımı var gerçi bununda yolunu özel sektör vermemek ve çalıştırmamanın yollarını buluyor farklı engelli iş ilanı vererek aradığımız kritere uygun aday bulunamadı diye peki
[/FONT]
Ya devlet 23,000 bin boş kontenjan var deniliyor bunun 4,150 doldu çoğu boş kaldı çoğu gitmeyecek çoğu reşit yaştan belli nedenlerden gitmeyecek not alın okuruz haberlerinini ilerde

benim anlamadığım konu şu madem 23,000 bin 4150 geriye kaldı 19,000 bin deniliyoki 2023 kadar peki kardeşim ozamana kadar kontenjan yükselecek çoğu emekli olaçak sayı azalmayacak çoğalaçak hepsinden vazgectim

özele engelli kontenjanını doldurması için baskı yapılıyorda devletteki bu kadar boş kontenjan için niye kimsenin gıkı çıkmıyor

engelli dernekleri engelli fedarasyonları engelli sayfaları formları biz engelliler formu bu konuda niye hiç bi adım atmıyor

devlet personel başkanlığının önünde eylem yapıldı 4 kişi buraya niye destek verilmedi fedarasyon dernek biz engelliler formu belki engelli arkadaşalar şunu düşünüyor gitsek ne olaçak

ya önce bu saydığım yerler sivil toplum örgütleri bi destek verse bakın oraya nasıl engelli akıyor görün

gelin bu konuda birlik beraber olalım bi pazarımızı feda edelim sesimiz çıksın

bu ülkede engellilerin var olduğun u yaşadığını ve biz engellilerin hayatın yaşamın her alanında var olduğumuzu kanıtlayalım

Üst Alt